Koti Uutisia Suomenturkkilainen mukana Ruotsin asesalakuljetuksessa

Suomenturkkilainen mukana Ruotsin asesalakuljetuksessa

2

UK_asesalakuljetus

Kymmeniä käsikranaatteja, viisi rynnäkkökivääriä, lippaita ja ammuksia löydettiin kätkettyinä Ruotsiin matkalla olevasta autosta. Tekijät olivat 32-vuotias serbimies, 25-vuotias ruotsalainen ja 17-vuotias, jolla on sekä Suomen että Turkin kansalaisuus.

Miehet jäivät kiinni Slovenian tullissa. Tukholman syyttäjän mukaan rikos on vakava, ja aseiden ilmeinen käyttötarkoitus oli rikollinen.

Vuosina 2014–15 pelkästään Malmössä nähtiin kymmeniä kranaatti-iskuja. Automaattiaseet ovat olleet mukana lukuisissa katuammuskeluissa ja murhissa.

Lähde: Riippumaton Media

2 KOMMENTIT

  1. Kuinkahan paljon Suomeen tuli vastaavaa kamaa syksyllä kun rajavalvonta ei toiminut mitenkään eikä jihadisteja ollut kukaan edes rekisteriöimässä? Selkärepussakin kulkee purettu rynnäkkökivääri ja pari lipasta ja kranaatteja helposti. “Päättäjillämme” on pian verta käsissään kun ensimmäinen terrori-isku Suomessa vääjäämättä tapahtuu tänä vuonna 2016.

    Luulisi maanpetturien omatuntoa kolkuttavan, jokainen lapsen raiskaus jonka maahantunkeutujat ovat tehneet on näiden arkadianmäen maanpetturien syytä ja heitä tulee rankaista.

Comments are closed.