Koti Artikkelit Maailmankatsomus Suomennetut kansallissosialistiset klassikot Kadulle.com-kaupassa!

Suomennetut kansallissosialistiset klassikot Kadulle.com-kaupassa!

6

Loppuunmyyty Povl Riis-Knudsenin pamfletti Kansallissosialismi – biologinen maailmankatsomus löytyy taas Kadulle.com-kaupastamme. Kokonaan uudistettu versio sisältää myös toisen täysimittaisen pamfletin samalta kirjoittajalta: Kansallissosialismi – vasemmistolainen liike. Osta julkaisu TÄÄLLÄ!

Tanskalainen Povl Riis-Knudsen kirjoitti 1980-luvulla kaksi pamflettia, jotka ovat vaikuttaneet radikaalisti pohjoismaiseen kansallissosialistiseen ajatteluun. Hän tahtoi uudistaa kansallissosialistista liikettä, joka oli monissa maissa taantunut toisen maailmansodan jälkeen pelkiksi kaavoihin kangistuneiksi historiakerhoiksi.

Riis-Knudsenin sanoman ydin oli se, että kansallissosialismin kaksi aatteellista peruspilaria – rotu ja valtion vahva rooli – pysyvät muuttumattomina kautta historian. Sen sijaan poliittisten strategioiden on muututtava ajan myötä, jotta ne kykenisivät tehokkaasti vastaamaan ympäröivän yhteiskunnan asettamiin haasteisiin.

Riis-Knudsen vastusti palavasti vanhanaikaista oikeistokonservatiivista ja markkinaliberaalia “kansallismielisyyttä”, jossa kansa luovutti poliittisen päätäntävallan ulkomaiselle suurpääomalle ja tyytyi vain heiluttamaan kansallisvaltion lippua symbolisissa mutta täysin merkityksettömissä “isänmaallisissa” tapahtumissa. Riis-Knudsenin mukaan kansallissosialismi on vasemmistolainen liike, koska vain vahva valtio voi haastaa yksityisen rahanvallan, jonka ympärille kaikki poliittinen valta oli kahlittu.

Lisäksi kirjoittaja kutsui kansallissosialismia biologiseksi maailmankatsomukseksi. Riis-Knudsen painotti pamfletissaan, että kansallissosialistisen valtion tärkein tehtävä on kansan verenperimän turvaaminen ja kehittäminen. Hän ei siis uskonut siihen, että esimerkiksi afrikkalaisesta maahanmuuttajasta voisi tulla “eurooppalainen”, mikäli tämä omaksuisi paikalliset lait ja tavat. Ilman rotua ei ole kansaa.

Pamfletteja on pidetty niiden julkaisemisesta lähtien vallankumouksellisina, sillä ne ottivat kainostelematta kantaa poliittisiin, taloudellisiin ja rodullisiin kysymyksiin, jotka “oikeistopopulistinen” liike oli yrittänyt kaikessa hiljaisuudessa lakaista maton alle piiloon. Lukija tulee huomaamaan, että Riis-Knudsen on vaikuttanut väkevästi erityisesti Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen filosofiaan.

Kansallissosialismi – biologinen maailmankatsomus on uudistettu versio suomennoksesta, joka julkaistiin muutama vuosi sitten ja joka on ollut jo kauan loppuunmyyty. Kansallissosialismi – vasemmistolainen liike ilmestyy nyt puolestaan ensimmäistä kertaa suomennettuna.

Kaksi pamflettia yhdistävä julkaisu sisältää myös suomalaisen julkaisijan esipuheen, joka valottaa tarkemmin kansallissosialistisen liikkeen tilaa aikana, jolloin Povl Riis-Knudsen laati teoksensa. Lisäksi esipuhe peilaa pamflettien sanomaa 2010-luvun Euroopan tilanteeseen. Otteita esipuheesta:

“Kansallissosialistit keskittyivät kiroamaan kommunisteja ja kierrättämään oikeistolaista retoriikkaa, vaikka perinteinen oikeisto oli hylännyt isänmaallisuuden ja alkanut uusliberaalin globalisaation airueksi. Kansallissosialistien 1930-lukulaisesta retoriikasta oli tullut munkkilatinaa, jota ymmärsivät enää harvat ja valitut. Pysähtyneisyys, uudistumiskyvyttömyys ja konservatiivisuus raivostuttivat Riis-Knudsenia, joka päätti ravistella liikettä kahdella esseellä, joiden ydinsanoma oli, ettei eurooppalainen rotu tulisi selviämään, mikäli kansainvälisen rahoitusmarkkinakapitalismin ehdoilla toimivaa poliittista järjestelmää ei kaadettaisi.

2010-luvulla pamfletit ovat jälleen ajankohtaisia, koska kansallismieliseksi itseään kutsuva liike tasapainottelee toisensa pois sulkevien väestö-, talous- ja geopoliittisten näkemysten välillä. Poliittisesta hajaannuksesta ei voi syntyä uskottavaa kansanliikettä. Mikäli siirtolais- ja velkakriisiin johtanut nykyinen järjestelmä tahdotaan kaataa ja tilalle rakentaa itsenäinen Suomi, ei Euroopan unionille, kansainvälisille luottomarkkinoille, Yhdysvalloille ja Natolle voi antaa senttiäkään periksi. Niitä vastaan on taisteltava – muuta vaihtoehtoa ei ole.”

“Ydinviesti ei ole kuitenkaan menettänyt teräänsä: kansallissosialistit ovat ainut vastavoima poliittiselle, kulttuurilliselle ja taloudelliselle eliitille. Olemme vallanpitäjien verivihollisia, emmekä voi siksi myöskään odottaa yhteiskunnalta armoa. Kansallissosialismi on vasemmistolainen liike, koska päävihollisemme ovat rahoitusmarkkinakapitalistit, suursijoittajat ja pankkiirit. Onkin kuvaavaa, että vuonna 2017 marxistit voivat marssia Nordean ekonomistien kanssa samassa rintamassa vaatimassa työvoiman ja pääomien vapaata liikkuvuutta sekä rajojen kaatamista. Me kansallissosialistit olemme heidän ainut todellinen vastavoimansa.”

Kadulle.comissa asioidessasi voit tukea Vastarintaliikettä myös ostamalla tukijäsenyyden TÄÄLLÄ!

 

Kadulle.com

6 KOMMENTIT

 1. Ostoon lähti! Molemmat kyllä löytyy jo ennestään (toinen tosin englanninkielisenä), mutta onhan tämä 8/8 kulttuuriteko ja vielä kun noin huokeaan hintaan saa, niin pakkohan se on ostaa!

  Itseasiassa taidankin ostaa muutaman kopion niin voin antaa kavereillekkin.

 2. Vasemmistolaisuuden, eli antikapitaali-ideologian tärkeyden painottaminen on nykyään erityisen tärkeää, sillä sodanjälkisinä vuosikymmeninä on käynyt niin, että pääomalle velvolliset huijarit ovat taas päässeet luikertelemaan “kansallismielisiin” piireihin. On erityisen tärkeää, että emme anna kultuurimarxilaisten jatkaa sosialismi-termin omimista ja sen jatkuvaa vääristämistä, joten kannattakaamme eurooppalaista sosialismia! Se on maailmankuva, joka suojelee kansojamme. Muistakaa aina painottaa sitä tosiasiaa, että globalismi kumpuaa kapitalismista ja sen tarpeesta loputtomaan kasvuun, ei sosialismista. Tiede on nykyään tässäkin asiassa puolellamme, kun lukee esim. Robert D. Putnamin tutkimuksia monikulttuurista ja sen aiheuttamasta sosiaalisen luottamuksen alasajosta.

  • Ärsyttää kyllä suunnattomasti “kansallismieliset”, jotka vastustavat kansallissosialismia, “koska se on kommunismia”. Ylemmyydentunnossaan ei edes viitsitä ottaa selvää mitä sosialismi ylipäätään tarkoittaa ja että mitä eroa on kansallissosialismin sosialismilla verrattuna kommunistien punaiseen sosialismiin.

   Arvostelematta nyt enempää rahan orjia, niin tämä läpyskä pitäisi kyllä jokaisen suomalaisen lukea! Ostoksille siitä!

 3. https://www.youtube.com/watch?v=1HAj99MxJEc

  Pär Öberg & Simon Lindberg – Party Platform of the Nordic Resistance Movement

  Finnish people does not have the same ethnic background” Yes, they do. Today there are noticeable differences in racial features and also genetics, between Finnish & other Scandinavian peoples” Finns are Finno-Ugric peoples, most related to Estonia. Yes, we have shared history. Same kind shared history than we have whit the Russians,both used Finland as colony. You can ask almost any Finn “Do they see that period as good times.” As a person whit Finnish-Swedish heritage I still see that Sweden and Russia was just conquerors and oppressors.

 4. Kertokaa, jos tilaan kaupastanne kirjan, niin näkyykö maksunsaajana Vastarintaliike vai mikä?

Comments are closed.