Koti Uutisia Sionismi Suomen vasemmisto levittää Iranin hallituksen kaatamista ajavaa propagandaa

Suomen vasemmisto levittää Iranin hallituksen kaatamista ajavaa propagandaa

1
Kuvakaappaus: Twitter.

Vasemmistoliiton puoluelehti Kansan Uutiset julkaisi keskiviikkona artikkelin, jonka kuvituskuvassa joukko Eurooppaan tunkeutuneita kurdeja vaatii Iranin hallituksen kaatamista. Lehti osoitti tukea kuvan kurdeille. Kurdit käyttävät samaa Regime change -termiä, jota myös muun muassa Israel ja Donald Trumpin ympärille kerääntyneet sionistisotahaukat suosivat.

Aloitteellista väkivaltaa kannattava juutalaisjohtoinen äärivasemmistojärjestö Varisverkosto levitti kuvaa sosiaalisessa mediassa. Vasemmiston ulkopolitiikan painopiste on siirtynyt radikaalisti 2000-luvulla. Vuosituhannen alussa vasemmisto vielä vastusti Amerikan imperialismia ja esimerkiksi Irakin sotaa. Nyt vasemmiston ulkopolitiikka menee yksiin Trumpin ja Benjamin Netanjahun tavoitteiden kanssa.

Syitä muutokselle on monia. Äärivasemmisto vastustaa nykyään entistä kiivaammin “antisemitismiä”, johon monet lukevat myös Israel-kritiikin. Saksassa ajattelun on vienyt pisimmälle äärivasemmistolainen Antideutsch-liike (‘antisaksalaiset’), joka kannatti avoimesti Irakin sotaa sekä kantaa mielenosoituksissaan Israelin ja Yhdysvaltojen lippuja.

Antideutsch-mielenosoitus.

Antideutsch-liikkeen mukaan globalismi, finanssikapitalismi, sionismi ja Yhdysvaltojen imperialismi ovat positiivisia ilmiöitä, sillä ne tuhoavat heidän mukaansa “rasistisen” eurooppalaisen kulttuurin. Liikkeen ideologia perustuu juutalaisen Frankfurtin koulukunnan teorioille. Sama ajattelu vaikuttaa rantautuvan nyt Suomeen.

Sionismin voimistuminen vasemmistopiireissä on johtanut myös siihen, että Palestiina-solidaarisuus on vaihtunut kurdisolidaarisuuteen. Kurdit ovat juutalaissukuinen ja Israelin kanssa sotilaallisesti liittoutunut heimo, jota juutalaisvaltio käyttää käsikassaranaan heikentääkseen muun muassa Iranin ja Syyrian valtioita.

Lähde: Twitter

1 KOMMENTTI

  1. Se on ihan sama mitä tuo älyllisesti kehitysvammaisiin rinnastettavissa oleva porukka “ajattelee”.🙂

Comments are closed.