Koti Uutisia Kotimaa Suomen Sisulla vaihtuu puheenjohtaja

Suomen Sisulla vaihtuu puheenjohtaja

7

Kansallismielisellä Suomen Sisulla vaihtuu syksyn aikana puheenjohtaja. Nykyinen johtaja kansanedustaja Olli Immonen väistyy kuuden vuoden jälkeen palliltaan. Tuleva johtaja nimetään jäsenäänestyksen kautta, joka järjestetään Suurkäräjät-nimisessä tapahtumassa.

Ehdokkaina ovat tällä hetkellä maahanmuuttoa kannattavaan liberaalipuolue Kokoomukseen kuuluva Kristian Viding sekä Perussuomalaisten nuorten etnonationalistisiipeen kuuluva Henri Hautamäki.

Kristian Viding Kuva: Twitter.
Henri Hautamäki Kuva: Twitter.

Vidingillä on taustaa esimerkiksi äärivasemmistolaisten mielistelystä, Kokoomuksen juutalaispoliitikko Ben Zyskowitcin tukemisesta, Vastarintaliikkeen sananvapaus-mielenosoituksesta irtisanoutumisesta (ilman että häneltä edes kysyttiin asiaa) sekä väkivaltaa kannattavan äärivasemmistolaisen Antti Pokkisen mielistelystä.

Henri Hautamäki taas ei ole hyökännyt julkisesti muita kansallismielisiä vastaan. Hän on myös esittänyt toisinaan varovaista juutalaiskritiikkiä eri yhteyksissä.

Lähde: Nykysuomi

7 KOMMENTIT

 1. Jos olisin Sisun jäsen niin äänestäisin Hautamäkeä kahdesta syystä:
  -Hän vaikuttaa pätevältä ja suoraselkäiseltä, mikä voi potentiaalisesti tarkoittaa todellista yhteistyön paranemista eri järjestöjen välillä, eli on siis Vidingin vastakohta
  -Vastaäänenä Vidingille, joka kutsuu itseään “kauniiksi, liberaaliksi oikeistolaiseksi”

 2. Äänestäisin itse valokuvan perusteella, jos olisin SS:n jäsen.

  Olli Immosen kirja KANSALLINEN KIPINÄ on lukemisen arvoinen!

 3. Jos Viding valitaan, on selvää että Sisuun on soluttautunut isompi määrä vihollisen agentteja jotka pääosin pysyttelevät hiljaa taustalla, mutta kun äänestysten aika koittaa ne jyräävät oikeat kansallismieliset pelkillä numeroilla ja täten näppärästi kaappaavat järjestön itselleen ja kuohitsevat siitä sellaisen kiltin pikku leikkikerhon joka ei tule uhkaamaan yhtään ketään.

  Vastarintaliike teki oikein juuri siinä että jokainen jäsenehdokas ensin haastatellaan ja sitten on vielä kokelasaika jolloin katsotaan onko todella sanansa mittainen mies vai ei. Vidingin tapauksessa ei voi muuta todeta kuin että Sisuun taas näyttää kelpaavan kuka tahansa joka edes vähän jaksaa näytellä isänmaallista sen aikaa kun nimeä ollaan kirjoittamassa jäsenrekisteriin. Kun jäsenmaksu on maksettu, voi möläytellä ihan mitä huvittaa.

 4. Näillä vaihdoilla ei ole mitään merkitystä koska Suomen Sisu ei tee mitään merkitsevää eikä koskaan tule tekemäänkään. Nämä pilipalijärjestöt ovat täysin turhia.

Comments are closed.