Koti Uutisia Kotimaa Suomen Sisu sai uuden puheenjohtajan

Suomen Sisu sai uuden puheenjohtajan

4
Henri Hautamäki.

Kansallismielinen Suomen Sisu sai uuden puheenjohtajan lauantaina. Nykyinen puheenjohtaja Olli Immonen väistyy tehtävästään ja tilalle tulee turkulainen Henri Hautamäki. Hänen on kerrottu olevan etnonationalisti.

Tehtävästä kilpaili Hautamäen kanssa helsinkiläinen Kristian Viding, joka kuuluu Kokoomukseen ja on Facebook-sivullaan antanut esimerkiksi tukensa Sauli Niinistön presidentinvaalikampanjalle, sekä osoittanut hyväksyntää juutalaispoliitikko Ben Zyskowiczille. Suomen Sisun jäsenet valitsivat jäsenäänestyksen kautta kuitenkin radikaalimman vaihtoehdon täyttämään järjestönsä johtopallin. Vidingillä ei ole enää mitään virallista luottotehtävää järjestössä äänestysten jälkeen. Aikaisemmin hän toimi järjestön tiedottajana.

Viding sai jonkin verran arvostelua osakseen ennen puheenjohtajavaaleja hänen aikaisemman toimintansa vuoksi. Hän puolustautui kirjoittamalla julkisen selityksen tekemisistään siinä toivossa, että kykenisi vielä pelastamaan paikkansa tulevana puheenjohtajana. Strategia ei toiminut ja Viding jäi kakkoseksi.

Lähde: Suomen Sisu

4 KOMMENTIT

  1. Heh, Suomen Sisu. Näyttää ihan kosherilta tyypiltä: löytyy riimua ja partaa. Viikinkikypärä lienisi liian rajua tuon heebon stailiin.

  2. Eikö Viding jatka edelleen tiedottajana? Ainakaan Suomen Sisun kanavilla ei ole sanottu, että uutta tiedottajaa olisi valittu.

  3. Noniin. Saas nähdä mikä tulee olemaan Sisun ns linja tulevaisuudessa vai muuttuuko mikään. Eiköhän herra Hautamäki näytä merkkinsä kun kerran on etnonationalisti.
    Nyt vaan persut, hommalaiset ja sarastukset helvettiin sieltä.

Comments are closed.