Koti Uutisia Suomen rikkain juutalainen osallistunut kohuttuun seksi-illallistapahtumaan

Suomen rikkain juutalainen osallistunut kohuttuun seksi-illallistapahtumaan

19
Sionistilobbaajat Zabludowicz ja Soini. Kuva ei liity Lontoon seksi-illallistapahtumaan, jonne naisvieraita ei päästetty.

Rikkaimmaksi Suomen kansalaiseksi useana vuonna nimitetty juutalaiseen asekauppiassukuun syntynyt Chaim “Poju” Zabludowicz on joutunut outoon valoon osallistuttuaan huippurikkaiden salaisiin illallisiin Lontoossa. Ulkopuolisille tilaisuutta on vuosien ajan markkinoitu “hyväntekeväisyys- ja rahankeräystapahtumana”, mutta todellisuus muistuttaa pikemminkin orgioita.

Peitetehtävissä rahankeräystapahtumaan tänä vuonna osallistuneiden Financial Timesin toimittajien mukaan paikalle oli ostettu toistasataa vähäpukeista naista, joita miljardöörit ahdistelivat seksuaalisesti koko illan ajan. Zabludowiczin ohella illallisiin on kutsuttu esimerkiksi nimekästä media- ja viihdemaailman väkeä, Goldman Sachsin entinen varajohtaja Michael Sherwood sekä Britannian vasemmistopuolueen juutalainen rahankeräysvastaava Jonathan Mendelsohn.

Toimittajien mukaan monet paikalle värvätyistä naisista olivat nuoria opiskelijoita, joita kannustettiin valehtelemaan puolisoilleen, että he olivat menossa tarjoilijoiksi viattomaan ja korkealuokkaiseen hyväntekeväisyystilaisuuteen. Tarjoilijat puettiin kuitenkin paljastaviin alusvaatteisiin, minkä jälkeen nämä vietiin miljardöörien katseltaviksi. Miljardöörit työnsivät käsiään naisten vaatteiden alle sekä vaativat seksiä. Eräälle tarjoilijalle esiteltiin jopa sukuelimiä. Naisvieraita tilaisuuteen ei sallittu lainkaan.

“Hyväntekeväisyysillallisiin” osallistuneille järjestettiin myös mahdollisuuksia vierailla strippiravintolassa sekä hankkia myöhemmin silikonirinnat vaimolleen. Tarjoilijoita puolestaan vaadittiin allekirjoittamaan vaitiolosopimus, jotta tapahtuman todellinen luonne ei selviäisi kansalle. Erään tarjoilijan mukaan osa miljardöörivieraista käyttäytyi “v*tun pelottavasti”.

Puheen kääntyessä silikonirintoihin illan isäntänä toiminut juutalainen mediapersoona Jonny Gould kutsui vähäpukeisen “tarjoilijan” lavalle ja pyysi tätä esittelemään miehille kehostaan ne kohdat, joita tämä oli käynyt “ehostamassa” kirurgin vastaanotolla. Juutalainen Gould pyysi yleisöä sulkemaan ohjelmanumeron aikana silmänsä hetkeksi ja “unelmoimaan seksistä maailman kauneimman naisen kanssa”.

Zabludowiczin osallisuudesta uutisoitiin, koska hän on Briteissä erittäin tunnettu Israel-lobbaaja. The Guardianin mukaan Zabludowicz on “Britannian aktiivisimman Israel-lobbausjärjestön – – suurin rahoittaja”. Suomessa hänet puolestaan tunnetaan Alexander Stubbin tärkeimpänä rahoittajana.

Lähde: Financial Times

19 KOMMENTIT

 1. Koska kyseessä on Suomen entisen pääministerin tärkein rahoittaja, otaksun, että myös Suomen valtamedia tulee uutisoimaan tästä.

  …Ai ei vai?

  …(((Miksi?)))

  • Mitä?! Ette kai ole jo myyneet maitanne tai luovuttaneet?

   Oletteko jo käyttäneet koodia, joka takaa pääsyn mediaan kuin mediaan? Ai mitä koodia?

   Kun liitätte vinkkiin #MeToo, niin varmasti portit aukeavat. Tässähän on kohteena juuri todellinen tämän maailman perkele eli valkoinen johtavassa asemassa oleva mies. Voisin kuvitella, että tätä uutista tehdessään median vihervasurisuvakkifeministit ejakuloivat ensimmäisen kerran. Lopun päivän he sitten keinuttelevat itseään satulatuoliaan vasten ja nauravat hiljaa itsekseen hentoon partaansa kunhan selviävät vahingonilon tuottamista useista peräkkäisistä orgasmeistaan odottaessaan, että Suomessakin tunnettu mies saatetaan julkisen häpeän kohteeksi.

   Kun uutinen on julkaistu, niin sitten on vihervasemmistosuvakkifeministien ryhmäorgasmien aika Facessa yms. En edes ilkeä ajatella Meriläisen, Vehkoon ja muiden saman lauman hekumia tämän uutisen vuoksi.

  • Arvasin oikein: Yle uutisoi ahdistelusta, mutta suojelee entisen pääministerimme tärkeintä rahoittajaa eikä mainitse tämän nimeä lainkaan. Liittyykö Zabludowiczin tausta jotenkin tähän kummalliseen salailuun?

   https://yle.fi/uutiset/3-10039508

   • Olet oikeassa. Ylellä ei riittänyt taaskaan rohkeutta uutisoida asiaa avoimesti. Kerrottiin vain sopivasti.

    Onneksi sentään Ilta-Sanomien jutussa Zabludowicz mainittiin. Jos rohkeutta olisi löytynyt enemmän, niin toimittelija olisi avannut asiaa enemmän myös suomalaisia kiinnostavasta näkökulmasta…

    “Aiempien vuosien kutsuvieraiden joukosta löytyvät lehden mukaan muun muassa Goldman Sachs -liikepankin entinen varajohtaja Michael Sherwood sekä suomalaismiljardööri Poju Zabludowicz”.

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005537491.html

 2. Näin tilastoukkona tahtoisin tietää, mikä oli juutalaisten suhteellinen osuus tapahtumaan osallistuneista. Sen jälkeen tahtoisin verrata prosenttilukua juutalaisten osuuteen koko Britannian väestöstä selvittääkseni, poikkeavatko luvut ratkaisevasti toisistaan.

  Tulokset saattaisivat olla mielenkiintoisia.

 3. Tyypillistä jutkutoimintaa. Irstailua, valehtelemista, vaimojen pettämistä ja yleistä kaksinaamaisuutta.

 4. Jos henkilö X ei ylläty tämän uutisen sisällöstä, onko hän antisemitisti?

 5. Mm. tämmöisen akkamaisen juoruilun ja antisemitismin takia natsismi joutaakin hävitä poliittisen historian roskatynnyriin lopullisesti. Onneksi kaikille maailman kansoille ja ihmisille!

  • Et saanu kutsua bileisiin ja nyt vituttaa? Mahtaa goyimia ärsyttää :—D

  • Hei vaan Erkki,

   Sinusta on siis väärin jos naisiin kohdistuvasta häirinnästä / hyväksikäytöstä kerrotaan varsinkin jos tekijänä on valkoinen mies tai juutalainen? Ilmeisesti myöskin muslimien naisiin kohdistuvaan alistamiseen puuttuminen ja kritiikin esittäminen on akkamaista juoruilua? Muslimien naisiin kohdistamaa alistamista yms. huonoa käytöstä arvosteleva on automaattisesti rasisti. Tämähän jo tiedettiinkin…

   Nykyiset juutalaiset käyttävät surutta hyväkseen edellisille sukupolville tapahtuneita vääryyksiä omien etujen ajamiseen. Selittäisitkö, Erkki, miksi nykyisten sukupolvien tulisi kärsiä aiempien sukupolvien väärinkäytöksistä, vaikka nykyisillä sukupolvilla ei ole niihin mitään mahdollisuuksia vaikuttaa? Yksilöiden välisissä suhteissa perusteettoman syyllisyyden luomista, leimaamista yms. kutsuttaisiin henkiseksi väkivallaksi. Osa nykyisistä juutalaisista käyttää aiempien juutalaissukupolvien kärsimyksiä lyömäaseena oman asemansa parantamiseen. Näin alistetaan muun muassa nykyiset saksalaiset juutalaisten tahdon alle ja ohjailtavaksi. Erkki on ilmeisesti hyväksynyt juutalaisten ikuisen uhriaseman ja sallii esimerkiksi juutalaismiljardöörille sellaista huonoa käytöstä mitä muille ei sallisi.

   Oletko, Erkki, ajatellut itsenäisesti joskus?

   • Mitä vääryyksiä edelliset sukupolvet ovat kohdanneet? Holohoax? Ovat saaneet kautta historian loppupeleissä aina ansionsa mukaan.

    • 🙂

     Kai jossain tapahtumassa meni vähän viattomiakin pesuveden mukana.

     • Missä tapahtumassa? Eikö juutalaisten poliittisen aseman historiallinen kehitys osoita aivan päinvastaista?

  • Näyttää siltä, että nimimerkkiä Erkki Hänninen ärsyttää hyvin paljon tämä paljastus ulkomaisesta mediasta. Se kertoo paljon.

   • Mies pitää itseään jonkin sortin kristittynä sionistina. Mitä kristillistä on siinä, että Israel murhaa kristittyjä lapsia Palestiinassa pommeilla, jotka on rahoitettu uutisessa kuvatun kaltaisissa saataisissa orgioissa kerätyillä veridollareilla?

 6. Olen mietinyt sitä että miksi kaikissa niissä uskonnoissa joissa suoritetaan ympärileikkaus, ihmiset ovat agressiivisempia, väkivaltaisempia, alistavampia ja vallanhimoisempia kuin muut.

  Mitä tapahtuu ympärileikkauksena aikana? Kokeeko pieni lapsi sen hirvittävän pitkäaikaisen kivun jota vastaan ei voi puolustautua, “maailman kiduttavana tervetuliaisena”. Tulehtunut penis joka arpeutuu monta viikkoa ja jota aina virtsatessa kirvelee, yläpitää jatkuvaa kiputilaa silloin kun pieni ihminen ei vielä edes tiedosta että silmien edessä viuhtovat asiat ovat hänen kätensä. Hän tuntee vain tuskaa ja kipua eikä pysty puolustautumaan mitenkään.

  Ja tämä tapahtuu juuri silloin kun lapsen pitäisi olla äidin sylissä saamassa lämpöä ja rakkautta. Kuulla äidin sydämenlyönnit ja saada rinnoilta maitoa. Se kaikki lämpö, rakkaus ja ihon tunteet vaihdetaan pitkäkestiseen tuskaan ja kirvelyyn.

  Tuhoaako se jotain ihmisestä niin peruuttamattomasti että sitä ei mikään enää korjaa? Ihmissuhteet ovat tuhoon tuomittuja koska juuri kun ihminen rakastuu, alitajunta tuo muistoista äidinrakkauden kanssa yhtäläisen tuskan. Ja kun oikea rakkaus ei koskaan voita pelkoa ja kipua, ihmissuhteetkin ovat vain toisen hyväksikäyttämistä. Kerta toisensa jälkeen. Eikä rakstelu koskaan anna sitä onnellisuuden tunnetta joka sen on tarkoitettu. Siitä tulee koneellista pornoteollisuuden opettamaa mekaanista toistoa.

  Tällaiset juhlat vain vahvistavat käsitystä siitä että ympärileikkaus ei todellakaan tuo onnea ja autuutta. Pikemminkin se tekee sadistisia despootteja/narsisteja.

Comments are closed.