Koti Artikkelit Suomen PolPo valistaa maahantunkeutujia: Edes “nukkuvia, humalaisia tai sairaita” ei saa raiskata

Suomen PolPo valistaa maahantunkeutujia: Edes “nukkuvia, humalaisia tai sairaita” ei saa raiskata

21

Suomen PolPo (poliittinen poliisi) yrittää kiillottaa julkisuuskuvaansa, jota maahantunkeutujien synnyttämä rikosaalto on loannut pahoin. Poliisi on antanut tunkeutujien raiskata ja pahoinpidellä suomalaisia lähes vapaasti samalla kun ennaltaehkäisevä poliisityö kohdistetaan Internetin maahanmuuttokriittisiin “vihapuhujiin”.

Oulussa on parhaillaan tutkintavankeudessa kymmenen rotumuukalaista, joiden epäillään muun muassa raiskanneen törkeästi valkoisia suomalaislapsia. Törkeiden raiskausten lisäksi kokonaisuuteen kuuluu rikosnimikkeitä, kuten “törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö” sekä joukko pahoinpitelyitä.

PolPo ja Maahanmuuttovirasto uskovat viimein löytäneensä ratkaisun afrikkalaisten ja arabien häkellyttävän suuriin raiskausrikostilastoihin. Viranomaiset ovat tuottaneet vastaanottokeskusten käyttöön uusia videoita ja “visuaalisesti vaikuttavia” lehtisiä, joissa rotumuukalaisille kerrotaan, ettei Suomessa raiskaaminen ole hyväksyttävää.

PolPo kertoo afrikkalaisille ja arabeille videolla esimerkiksi, että “seksuaalirikoksen välttäminen on helppoa” – riittää, että tunkeutuja päättääkin olla raiskaamatta valkoisen lapsen. Yksinkertaisen viestin uskotaan saavan tehoa siitä, että sen on “dubattu usealle eri kielelle”.

“Ketään ei saa kosketella ilman lupaa, ja ei tarkoittaa aina ei”, PolPo valistaa ja jatkaa: “Jokaisella on oikeus päättää omasta kehostaan, naisilla, miehillä ja lapsilla. Sama oikeus koskee myös nukkuvia, humalaisia tai vaikkapa sairaita ihmisiä. Aivan kaikkia.”

Lisäksi arabit ja afrikkalaiset saavat tietää, että valkoisissa maissa “seksuaalirikollisia halveksutaan voimakkaasti”. Siksi PolPo summaa: “Kun joku sanoo sinulle ‘ei’, lopeta. Kun sinä sanot toiselle ‘ei’, hänen pitää lopettaa. Heti.”

“Seksuaalisen ahdistelun lisäksi muita valistusvideoiden aiheita ovat muun muassa pahoinpitely, laiton uhkaus, teräaseet, varkaus ja ihmisoikeudet”, kirjoittaa Helsingin Sanomat.

– Videoissa käsitellään tyypillisimpiä rikoksia. Yleisintä on turvapaikanhakijoiden keskinäinen nahistelu ja siihen liittyvä väkivalta, mutta myös seksuaalirikokset nousivat aineistossa esiin, toteaa projektipäällikkö Seija Hämäläinen Oulun vastaanottokeskuksesta.

Lähde: Helsingin Sanomat

21 KOMMENTIT

 1. Sinänsä ollaan muukalaisten kanssa samalla puolella että kunnioitus poliisiin on meilläkin kovassa laskussa. Kiitos perinteisten arvojen kaatumisen ja poliisin oman toiminnan. Kenen “tarvitsee” enää kuunnella mitä joku auktoriteetti sanoo? Isänmaalliset on joka tapauksessa vainottuina ja muukalaiset paapottuina. Siis nollatulos näistä “ohjeista”. No, olipa poliisi tai kaksi edes vähän aikaa poissa vihapuhekyttäyksestä.
  Muuten, jos muukalainen raiskaa niin saako suomalainen uhri päästää edes silloin ilmoille vihapuhetta?

  • Minulla se ei ole ollut enää pitkään aikaan “laskussa” se kunnioittaminen nimittäin. Olen jokseenkin tavallinen suomalainen mies, joka on niin “wanhasti” kasvatettu että jo sillä oikeustajulla varustettuna politisoitunut poliisi ei ole enää edes varjo itsestään kun vertaa niitä aikoja, jolloin poliisien “arvomaailma” vastasi hallinto alamaisten vastaavaa. Silloin ainakin toinen poliiseista oli lukenut Suomen rikoslain ja selailemalla Suomen Perustuslain, joka yleensä realisoitui suht,koht asiallisena kohteluna punaniskoja kohtaan, jotka nyt olivat vain niitä erehtyväisiä ihmisiä. Edes tuo takauma ei poistanut kusipäitä molemmista tahoista, mutta yleensä asiat selvisivät pelkällä puheella tai sitten juoppoputkassa.

   Nyt poliisi on asemoitunut neekeri gangstan ja lähi-itäläisten läpsyttelijöiden mannekiineiksi näyttäen yli “1000 -sanalla” sen kumman puolella aikoo seistä ja ketkä ovat heidän kavereitaan. Ensinnäkin koko älyttömyydestä etenkin kuuluisan jengi kuvan kyseessä ollessa jää käsitys siitä, että me suomalaiset olemme niin perkeleen rasisteja, että toisrotuisten laumat tarvitsevat aivan “oma poliisin” kipsuttelemaan jäljessä kuin kamarineidon konsanaan syystä, että “rasisti”.

   Ja nyt on sitten käynyt kun on käynyt! Loppukaneettina voi todeta wanhan suomalaisen sanonnan paikkansapitävyyden yksinkertaisuudessaan:
   “Metsää ei näe puilta!” Elleivät poliisit käsitä mitä tuo tahtoo sanoa, pyytäkööt joku duppaaman sen heille vaikka swahiliksi ja havupuut vaihtamaan palmuiksi. Ei niihin, joihin muuan presidentti Urho Kaleva Kekkonen kiipesi Tunisiassa 1960-luvulla. Nimittäin silloin menee vaikeaksi globalismin baalia kumartaville polpon internationalisteille, joka “kokoomus -kielellä” kääntyy globalismiksi ja kasvottomaksi rahaksi, ellei sitten idästä nouse joka aamu George Soroksen naama virnistelmään kuin “Teletapeissa” konsanaan.

   • Siis loistavan hyvin ja samalla humoristisesti ilmaistu. Näin se nykyään menee, arvot on mitä on ja Reinikaiset historiaa. Muistan itsekin ajan, jolloin poliisi oli ystävä ja auttoi. Se oli ajanlaskussa emva, ennen mutavyöryn alkua.

  • Ei tietenkään saa “vihapuhua” edes tultuaan mutakuonojen raiskaamaksi. Kivasti feministit ja muut suvakit syyllistävät uhrin, kun tekijä on “oikean värinen”. Itse olisin voinut välttää tapahtuneen ainoastaan kantamalla ampuma-asetta. Oulussa tapahtui jo vuonna 2009.

 2. Kun PolPo tuotti videon “arabeille ja afrikkalaisille” ilman yksilöintiä ja täten kokonaisille “kansan ryhmille”, PolPo toimii rasistisesti. PolPo täten osoittaa, että nimenomaan arabit ja neekerit ovat rikollinen aines. Sellainen rotumuukalaisten valistaminen selvälsti ja yksiselitteisesti perustuu rodulliseen profilointiin!

  Hävetkää, PolPon rasistit ja vaskistit!

 3. “Siksi PolPo summaa: ”Kun joku sanoo sinulle ’ei’, lopeta. Kun sinä sanot toiselle ’ei’, hänen pitää lopettaa. Heti.”

  Eli kun hinttari-Elfgren PolPosta on ottamassa kiinni lastenraiskaaja-somalia, somalin tulee vain sanoa “ei” niin hinttari-Elfgren lamaantuu välittömästi ja ottaa mustan kullin suuhunsa, niinkuin tunnollisen suomalaisvastaisen poliisin kuuluukin tehdä.

 4. Rikollista on, että maahan päästetään niin alkeellisia muukaisia, että ne eivät käsitä, että raiskaaminen on kiellettyä. Mistä “kulttuurista” ne ovat peräisin? Mistä sellaisia villi-ihmisiä vielä löydetään? Miksi niitä päästetään Eurooppaan? Ja milloin päästään eroon siitä roskaväestä, joka on muodostanut Suomen poliittisen “eliitin” viimeiset 30 vuotta ja muuttanut kukoistavan kansallisvaltion täydelliseksi eläintarhaksi?

  • Vastaukset
   1. Arabi- ja afrikkalaisesta kulttuurista.
   2. Lähi-Idästä ja Afriikasta.
   3. Kalergi-suunnitelman toteuttamiseksi.
   4. Silloin kun suomalaiset eivät enää haluaa olla orjina.

   • Kiitos vastauksista. Ehkä pääsemme saman, omaa kansaansa vihaavan ja sionistien palveluksessa olevan syyttäjän käsittelyyn.

  • Ei vielä ole, pelastautumisen mahdollisuus on olemassa.

   Kaikki nuo värilliset muukalaiset (kuten myös koko liberaalinen tärähtäneistö yms. kelvoton aines) ovat täysin riippuvaisia tulonsiirroista. Kun vääjäämättä lähestyvä finanssi ja resurssi (!) kriisi alkaa, ko. parasiittiaines kuolee pois. Suomen peli on hävitty jos potentiaalisesti terveet ainekset eivät järkiinny ja liity taisteluun PVLn riveihin.

 5. Suomen poliisi saa kyllä syyttää ihan itse itseään siitä, jos kunnioitus laskee, kun touhu on yhtä muniin puhaltelua.

  Äkkiä ne möröt ja pamput tietysti löytyy, jos pitää alkaa omaa kansaa murjomaan. Pitäähän pankkilainat maksaa.

 6. eiköhän maahanmuuttajat tiedä että raiskaus on väärin. Eiköhän media ja poliisi myös tiedä että maahanmuuttajat tietää. Uutisoinnilla valistetaan vain Suomen kansaa: ei ne rikollisia oo, ei vaan ymmärrä. Poloiset, tietämättömät uhrit [joita natsit vainoaa].

 7. Eli siis kun sotarikollinen tulee maahan, se muuttuu täällä heti simsalabim puhtaaksi pulmuseksi, viattomaksi uhriksi, joka tahtoo vääräuskoisille vain hyvää eikä ymmärrä että niiden raiskaaminen on väärin – kunnes vääräuskoinen kertoo hänelle että vääräuskoisten raiskaus onkin itse asiassa väärin.

 8. Olisi nyt vielä sanonut, että siitä tulee sokeaksi.
  Poliisin olisi nyt kuitenkin syytä muistaa, että se perikuva “poliisin tyhmyydestä” ei ole itseisarvo, joka on vailla täysin mitään “limiittiä”, sillä suurinkin sammio täytyy yli laitojen varmasti. Ja jollei tätä voi uskoa, voin kertoa että siinä paksuhkossa kirjassa, jonka melkein yhtä suuri kirjailija Jari Tervo suuressa nokkeluudessaan heitti kulttuurimarxistisen studion lattialle – niin siinä kirjassa peräti tämä maallinen kova maa jalkojen alta täyttyi niin, että erään Nooan luksusristeilijän jetset -luomakunta vietti ikimuistoisen risteilyn maailmassa, jossa ei faktisesti ollut pelkoa yhdestäkään terrori-iskusta.

 9. Ymmärtääköhän tuo kuvassa oleva valkoinen poliisityttö mitä hän käsimerkillään näyttää, vai onko se tarkoituskin.

Comments are closed.