Koti Uutisia Kotimaa Suomen maahantunkeutujat “kiinnostuneita kristinuskosta”

Suomen maahantunkeutujat “kiinnostuneita kristinuskosta”

5

Viime vuosina yhä useammat maahantunkeutujat ovat pyrkineet välttämään kielteisen turvapaikkapäätöksen ryhtymällä esimerkiksi “kristityiksi”, “homoiksi” tai “kurdiaktivisteiksi”. Ilmiö nousee Kotimaa24-julkaisun mukaan pinnalle Suomen lukuisissa lähetysjuhlissa tänä kesänä.

Useat maahantunkeutujat väittävät länsimaalaisille viranomaisille kuuluvansa johonkin kotimaansa “hallituksen sortamaan” poliittiseen, etniseen, sukupuoliseen tai uskonnolliseen vähemmistöön. Siirtolaisten mukaan pakkopalautus kotimaahan merkitsisi kuolemantuomiota, minkä vuoksi Suomen täytyy ryhtyä elättämään heitä.

Eräs tyypillisimmistä valheista on se, että muslimimaista saapuneet siirtolaiset ovat kääntyneet “kristityiksi”, mikä on vakava rikos monissa ääri-islamistisissa yhteisöissä. Julkinen kääntyminen luo siirtolaisille keinotekoisen tekosyyn olla palaamatta muuten täysin turvalliseen lähtömaahan.

Kotimaa24:n mukaan “Suomen muuttuminen entistä monikulttuurisemmaksi ja maahanmuuttajien kiinnostuminen kristinuskosta näkyy lähetysjärjestöjen kesäjuhlien ohjelmatarjonnassa”. Lähetysjärjestöjen juhlissa on tänä vuonna erityisen paljon ohjelmaa muun muassa arabian ja farsin kielillä.

Lähde: Kotimaa24

5 KOMMENTIT

  1. Miten tälläinen ylipäätään mahdollistetaan!!! Luulisi että näitä valvottaisiin suurennuslasin alla mutta ei ja sana kiirii sudaniin asti tuotapikaa mikä näkyy katukuvassa kiihtyvällä tahdilla.Etnomasokismi on sairautta pahinta laatua pedofilian ohella!!!!!

  2. Olkoot kristittyjä vaikka, mutta millä oikeudella se tekee heistä enemmän Suomeen kuuluvia kuin muslimeista? Ei millään. Uskontoa voi vaihtaa, rotua ei.

  3. Se on valkoisien Eurooppalaisten “VELVOLLISUUS” täytyä ryhtyä elättämään heitä. 🙂

    • Luonnollisesti. Etenkin Suomi riisti siirtomaitaan ja sen asukkaita niin raskaalla kädellä että on korvausten aika.

Comments are closed.