Koti Uutisia Suomen Kansallinen kivääriyhdistys ottaa kantaa sionismia vastaan

Suomen Kansallinen kivääriyhdistys ottaa kantaa sionismia vastaan

4

Suomen Kansallinen kivääriyhdistys NRA kommentoi suorapuheisesti juutalaisten roolia ja Israelin sotarikoksia 28.7. julkaisemassaan artikkelissa.

UK_NRA

Suomen Kansallisen kivääriyhdistyksen puheenjohtaja, turvallisuuskouluttaja Runo Kurko toteaa, että Gazassa on meneillään kansanmurha, ei tasavertainen sota. Hänen mukaansa Palestiinan ja esimerkiksi Ukrainan tilanteesta ei saa valtamediasta totuudenmukaista kuvaa, sillä länsimainen media (esimerkiksi Pohjoismaiden Bonnier AB) on keskittynyt suureksi osaksi juutalaistaustaisiin käsiin.

Ukrainan tilannetta kommentoidessaan Kurko muistuttaa nykyisen presidentti Petro Porošenkon juutalais- ja rikollistaustasta. Kurkon mukaan esimerkiksi Venäjän bolševikkivallankumouksen juutalaisista juurista ja juutalaisille pyhän Talmud-kirjan törkeästä rasismista ei saa puhua julkisesti.

Kurko summaa artikkelinsa lopussa: “Voimme kysyä itseltämme, miksi kansanedustaja Pertti Salolaisen kommentti juutalaisten vaikutusvallasta USA:ssa tai pitkäaikaisen ulkoministeri Erkki Tuomiojan Israelin operaatioiden arvostelu aiheutti välittömästi mediaa valvovan Israelin ystävien hyökkäyksen?”

Suomen Kansallinen kivääriyhdistys on kansalaisoikeusjärjestö, jonka tarkoituksena on muun muassa edistää ampuma-aseiden omistajien oikeusturvaa ja aseiden hallussapito-oikeutta. Järjestö ajaa metsästäjien, asekeräilijöiden, urheiluampujien ja reserviläisten asiaa. Verkkosivuillaan yhdistys kommentoi myös muita poliittisia ilmiöitä, kuten kotimaisen puoluepolitiikan alennustilaa ja suomalaisuuden näivettävää liberalismia.

Israelin suorittama kansanmurha Gazassa on synnyttänyt maailmalla vilkasta keskustelua juutalaisten vallasta länsimaiden politiikassa ja tiedotusvälineissä. Juutalaisryhmät ovat pyrkineet tukahduttamaan keskustelun esimerkiksi mustamaalaamalla julkisesti kaikkia Israelin kritisoijia ja syyttämällä heitä epäsuorasti jopa “holokaustista”.

 

Aiheesta muualla: NRA: Valikoiva tiedonvälitys

4 KOMMENTIT

  1. Aika naurettavaa että tuo kaikki kritisoiminen vielä tänäkin päivänä rinnastetaan kuuden miljoonan kuvitteellisen raadon kansanmurhaan!
    Järki käteen, nyt ollaan kaksituhattaluvulla.

  2. Oikeaa ja suoraselkäistä toimintaa! Israelin terrorin edessä ei voi eikä tule hiljentyä!

  3. Hyvä Mr. Runo Kurko! Taidan muuttaa käsitystäni sinusta. Talmud määrittää meidät valkoiset suomalaiset ihmisen muotoisiksi eläimiksi, joita pitääkin alistaa… Vesa-Ilkka Laurio kertoo kaikille paljon tarkemmin blogissaan, jos joku ei nyt sattunut tietämään.

  4. Hyvä, kannattaa pistää hanttiin kun vielä voidaan. Jos lähitulevaisuudessa aletaan ajamaan aselakeja tiukemmiksi, niin tiedätte ketkä on asialla. Kökkölehdet tulevat olemaan puhetorveja asian ajamiseksi kansan tajuntaan. Ehkä tullaan näkemään kouluammuskeluja ensin, kuten jenkeissä. “Otetaan mallia ameriikasta” -tv: Jykä

Comments are closed.