Koti Uutisia Kotimaa Suomen juutalaiset painostavat tasa-arvolautakuntaa – tavoitteena sananvapauden supistaminen

Suomen juutalaiset painostavat tasa-arvolautakuntaa – tavoitteena sananvapauden supistaminen

9
Yaron Nadbornik.

Suomen juutalaisyhteisön pää-äänenkannattaja HaKehila-lehti jatkaa Helsingin itsenäisyyspäivämarssin tapahtumien käsittelyä. Juutalaislobbaajien mukaan Suomen sananvapauslakeja täytyy kiristää nopeasti, jotta Suomessa ei voitaisi enää marssia hakaristien alla.

Tekstin on kirjoittanut Helsingin juutalaisjohtaja Yaron Nadbornik, joka esiintyy säännöllisesti valtamediassa kerjäten veronmaksajien rahaa sionisteille. Rahankeruu ja sananvapauden rajoittaminen ovatkin olleet jo vuosien ajan juutalaisjohtajan suosikkiteemoja.

Nadbornik kertoo olleensa “äimän käkenä” viime joulukuussa, kun kansallissosialistien Kohti vapautta! -mielenosoituksen kärjessä marssi kolme hakaristilippuja kantanutta miestä. Nadbornik kuvaili tilannetta “kuvottavaksi” ja kertoi olleensa ärtynyt siitä, ettei poliisi hyökännyt lipunkantajien kimppuun välittömästi.

Juutalaisjohtaja vaatii, että radikaalien kansallismielisten suosimat symbolit kiellettäisiin Suomessa luokittelemalla ne yhdenvertaisuusperiaatteen vastaisiksi. Nadbornikin mukaan valtioneuvoston yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolautakunnan täytyy määritellä “natsilippujen” esillä pito rikoslain nojalla rangaistavaksi teoksi.

Nadbornik paljastaa, että juuri Suomen juutalaiset veivät asian lautakunnan tutkittavaksi. Juutalaiset käyttivät välikätenään yhdenvertaisuusvaltuutettua. Juutalaisjohtajan mukaan hakaristilippujen kantaminen ilmensi marssijoiden “hiljaista toivetta” siitä, että “loputkin juutalaiset kaasutettaisiin”.

Lähde: HaKehila 1/2019

9 KOMMENTIT

 1. Juutalaisvähemmistömme tietää kyllä mistä todellinen uhka löytyy ja se tuskin on kuulapää osasto. Jotenkin heidän uskonnollisen yhteisön johto muistuttaa pienoiskoossa maamme johtoa. Sorjosen Ykän kiroaminen ei tee kenestäkään antisemitistiä, häntä inhotaan syvästi israelissakin oikeastaan melkein jokapuolella. Lähinnä ihmettelen suhtautumista, Turun juutalainen yhteisö syksyllä lipsautti että 75%:sti uhasta muodostuu rauhan ja rakkauden kultista ja äärimmäisen edistyksellisestä vasemmistosta ja sen paremmasta eettisesti hyväksymästä väkivallasta. Loput ovat vissiin paikallisia lataamon hörö hörö tapauksia. PVL on järjestänyt mielenosoituksia lähi-idän tilanteesta muttei ole syyllistynyt eikä yllyttänyt väkivaltaan, ilkivaltaan tai mihinkään sellaiseen joka voisi olla uskonnollisten paikkojen häpäisyä.

 2. Tekopyhyys ja kaksinaismoralismi, nuo sionismin kantavat voimat, tulevat erittäin hyvin esiin herra Nadbornikin hourailuissa.

 3. Kuvassa näkyy tyypillinen ryhmänsä edustaja. Viittaan aikaisempiin kirjoituksiini. On hyvä tietää, ketkä ovat todellisia vihollisia ja ketkä ovat vain rikollisia. Kuvassa on toinen näistä.

  Juutalaisten valta ilmenee siinä, että heidän kritisoimisensa on saatu tuntumaan pahanteolta. Jos jokin pistää vihaksi niin juuri tämä. Ryhmä on parhaassa mahdollisessa tilanteessa niin sosiaalisesti, taloudellisesti ja nykyään myös ydinaseiden suojaama kotimaassaan ja tätä ryhmää pitäisi kohdella hellästi kuin Mimosan p….a. Pistää vihaksi. Kotimaassaan ampuvat lapsia kiikarikiväärillä…

  Ilmankos ovat ylimielisiä ja todellakin sen näköisiä myös. Prkl.

  • Jännä että täällä näin monia itketyttää se mitä jutkut ja arabit tekevät kotimaissaan. Itseäni ei kyllä hetkauta. Saavat tehdä siellä aivan mitä lystäävät. Korkeintaan hyvä mieli tulee, jos tietää yhden apinan vähentyneen planeetan hapenkuluttajien joukoista.

 4. Niin, nyt sitten nähdään onnistuuvatko sionistit kiristämään tasa-arvolautakuntaa niin että se tekee päätöksen työnsä ja periaatteidensa vastaisesti. Sekä Suomen lain vastaisesti.

  Tasa-arvolautakunnan tulee tukea kaikkia osapuolia ja mahdollistaa Suomen lain mukainen sananvapaus sekä demokratia. Se ei saa suosia jotain ryhmää toisen kustannuksella. Kyse on termistä “intressivertailu” johon pitää löytää vaihtoehto Suomen lain ja kansainvälisten ihmisoikeuksien perusteista.

  Jos tasa-arvoalutakunta tyydyttää sionistien mielihalut, ovat he alistuneet kiristykselle. Sionistit ovat silloin syyllistyneet myös kiristykseen isänmaallisia kohtaan “toisen puolustuskyvytöntä tilaa hyväksikäyttäen” ja mahdollisesti myös jatkettuun petokseen “itselle tai toiselle taloudellista etua tavoitellakseen”.

 5. Nyt kannattaisi ottaa hakaristiliput seuraavallekin marssille, sillä moinen EI OLE Suomessa kiellettyä.

  Onko valitukset tehty viimekerrasta ja jos on niin miten meni?

  Mielestäni Suomen ja Saksan yhteinen historia on asia, josta täytyy olla ylpeä ja tuoda sitä näkyville aina kun madollista. Ilman Saksaa olisi meille finskeille käynyt ohkaisesti.

 6. Juutalaisetko halusivat Lotta Svärdinkin lopettaa, koska sen tunnuksessa oli svastika?

 7. Hakaristiä ei voida kieltää, natsilippu ehkä kyllä.
  Jos Suomi olisi aikoinaan “syyllistynyt” sotarikoksiin oltaisiinko nyt kieltämässä siniristilippu vai ristilippu yleensä?
  Hakaristi MUUN VÄRISENÄ kuin Natsi-Saksalla EI OLE NATSILIPPU.
  Siispä HAKARISTILIPPUJA VAAN ESIIN, sinivalkoisia, keltamustia, oranssimustia jne. jne.
  Kyseessä tuhansia vuosia vanha symboli!
  Ei kun käyttöön!

 8. Huvittavaa miten natsilippu on kauhistus ja järkytys, mutta sirppi ja vasara on vain hauskaa retroa vaikka t-paidassa!
  Stalin sentään tapatti paljon enemmän ihmisiä mitä Hitlerin väitetään…

Comments are closed.