Koti Uutisia Kotimaa Suomen historian suurin poliisioikeudenkäynti siirtyy syksymmäksi

Suomen historian suurin poliisioikeudenkäynti siirtyy syksymmäksi

3

Helsingin käräjäoikeus on päättänyt siirtää Suomen historian suurimman poliisioikeudenkäynnin syksymmälle. Syyksi annetaan se, että myöhään syytteen saanut keskusrikospoliisin päällikkö Robin Lardot sekä Poliisihallituksen poliisiylitarkastaja ehtisivät valmistautua oikeudenkäyntiin. Käsittelyn on tarkoitus alkaa 2. lokakuuta. Alkuperäisen suunnitelman mukaan oikeuden käsittely olisi alkanut syyskuussa.

Lardot’n myöhään saama syyte vaikuttaa oikeuden aikatauluun, koska kaikkien syytettyjen poliisien syytteet käsitellään samanaikaisesti. Päätös käsitellä kaikkia syytteitä samanaikaisesti on eduksi asian selvittämiselle.

Syytettyinä ovat Lardot’n lisäksi entinen poliisiylijohtaja Mikko Paatero, Helsingin entinen poliisikomentaja Jukka Riikonen, Helsingin poliisipäällikkö Lasse Aapio ja Helsingin huumepoliisin entinen päällikkö Jari Aarnio.

Lähde: Yle

3 KOMMENTIT

    • Poliisihallitus myös, hyvien tapojen sekä yleishyödyllisyyden vastaisina.

  1. Kas kun sattui. “Myöhään syytteen saanut”. Kyllä se haaste on toimitettu samaan aikaan ellei Lardot ole sitten pakoillut jopa ulosottomiestä juosten karkuun jotta pääsee sanomaan ettei ole saanut haastetta. Tai sitten on luimuillut kotona verhojen takana eikö ole aukaissut ovea. Jo näistä asisoita voisi päätellä että Lardot on syyllinen. Eihän tuolla tavalla kukaan normaali käyttäydy.

    Ja toisaalta, jos ei ole tehnyt mitään niin ei tarvitse esivalmistautuakkaan millään tavalla. Menee vain saliin ja vastaillee kysymyksiin rehellisesti. Totuus vapauttaa syytekohdilta.

    On tää melkoista pelleilyä. Poliisi ostaa tavaraa prosenttijengeiltä ja sairaanhoitopiirit käyttävät laskujensa karhuamiseen niiden palveluita. Ja sitten PVL:ää ahdistellaan.

Comments are closed.