Koti Uutisia Suomen äärivasemmisto uhkaili jälleen väärän asunnon asukasta

Suomen äärivasemmisto uhkaili jälleen väärän asunnon asukasta

7

aarivasemmistoerehtyi

Uutisoimme huhtikuussa, että Suomen äärivasemmisto on aloittanut Vastarintaliikkeen provosoinnin. Vasemmistoryhmä uhkaili väärän asunnon asukasta, sillä he luulivat aktivistimme asuvan kyseisessä osoitteessa. Vasemmisto on nyt toistanut virheensä.

Rasisminvastustajat ovat tuoneet Suomeen ulkomailta tutun painostustaktiikan: kansallismielisten ihmisten kuvia ja henkilötietoja jaetaan heidän asuinalueellaan pelottelutarkoituksessa.

Vasemmisto levitti tällä kertaa Helsingin Oulunkylässä virheellistä ja vanhentunutta tietoa sisältävää lentolehtistä entisestä aktivistista. Tiedon Kansallinen Vastarinta sai paikalliselta asukkaalta. Lentolehtisessä mainittu osoite on vanhentunut useampi vuosi sitten. Entinen aktivisti ei myöskään työskentele Vastarintaliikkeessä niissä tehtävissä, joissa hänen lehtisessä väitetään työskentelevän. Lisäksi Vastarintaliikkeen väitetään järjestäneen vuoden 2010 Pride-kaasuiskun, mikä on valhe.

Ilmeisesti turhautunut äärivasemmisto on nyt aloittanut häiriköinnin pääkaupunkiseudulla siksi, että Vastarintaliikkeen paikallinen aktivistiryhmä on ollut tammikuusta lähtien hyvin ahkerasti kaduilla puhumassa suomalaisten kanssa maamme tulevaisuudesta. Pääkaupunkiseudun aktivistit ovat olleet niin Lahdessa, Jyväskylässä, Porissa, Järvenpäässä, Vantaalla (1, 2) kuin Heinolassa alkuvuoden aikana.

Nähtäväksi jää, monenko sivullisen kotirauhaa Suomen vasemmisto on valmis rikkomaan ruokkiessaan itsensä toteuttavaa ennustusta “äärioikeiston uhasta”. Toistaiseksi vasemmiston toiminta on jäänyt huvittavan toheloinnin tasolle. Provokaatioilla pyritään selvästi saamaan aikaan poliittisen häiriköinnin tai jopa väkivallan kierre.

 

Lue myös: Suomen äärivasemmisto uhkaili väärän asunnon asukasta

7 KOMMENTIT

  1. Jos tulevat kimppuun, antakaa selkään ja lisäksi terveisiä Ruotsista. Kai se Showan sieltä kohta mönkii esillä taas 😉

  2. Hahah, miten noloa!!! Nämä narkomaanit ja muut luuserit kokeilevat kepillä jäätä. Taitaa tosissaan harmittaa SVL:n työ suomalaisuuden puolesta? ;))

  3. Suomen äärivasemmisto on jopa nolompaa porukkaa kuin ulkomaiset kollegansa. Failerta!

  4. Kyllä taisi vasemmistoa sapettaa kun tämän tietoonsa saivat 🙂 Ja vielä toistamiseen…

  5. Eipä tuo noiden elämäntapa muutenkaan oikein kieli mistään järkevästä porukasta.

  6. Harakoitten pitää tunkea päänsä syvemmälle toistensa ruumiinaukkoihin häpeissään! Hahaha antifa…

Comments are closed.