Koti Uutisia Suomen 100-vuotisjuhla: rahat Afrikkaan ja “suomalaisuuden uudelleenmäärittelyyn”

Suomen 100-vuotisjuhla: rahat Afrikkaan ja “suomalaisuuden uudelleenmäärittelyyn”

7

Nyt, kun Karri Miettisen eli Palefacen esiintyminen samalla videolla Puotilan murhamiehen kanssa on nostanut miehen lööppeihin, on hyvä tarkastella, miten aktiivisesti mies on ollut mukana Suomen 100-vuotisjuhlien valmisteluissa.

Hallituksen pöytäkirjat, joissa käsiteltiin, mitkä projektit saavat juhlavuonna rahaa ja mikä eivät, on pöyristyttävää luettavaa – suurella osalla projekteista ei ole mitään tekemistä Suomen, suomalaisuuden tai itsenäisyyden kanssa, päinvastoin.

Esimerkiksi seuraaviin projekteihin ei liiennyt rahoitusta:

– Finland One Hundred Years celebration weekend
– Finland 100 Years of Independence Gala
– Finnish Film Festival
– Finnish Roots
– Lasten Suomi
– Suomi nousuun 100-vuotisella innovaatio-osaamisella

Hallitus kuitenkin päätti, että rahoitusta ansaitsevat muun muassa seuraavat hankkeet:

– Koodaribussi Afrikassa, 30 000 €
– Startup Refugees, 150 000 €
– Suomalaisuuden uudelleenmäärittely, 50 000 €
– Naisjohtajat esiin!, 24 500 €
– 100 vuotta demokratiaa: Luova Suomi juhlii Iberian niemimaalla ja Latinalaisessa Amerikassa, 2 000 €
– Shortcut Lab. Maahanmuuttajat, nuoret ja startup-maailma: uusia reittejä integraatioon, 80 000 €
– Welcome to Finland, 25 000 €

uk_satavuotisjuhla

Lähteet: Valtioneuvoston kanslia, Kansalainen.fi

7 KOMMENTIT

 1. http://mvlehti.net/2016/10/15/valtioneuvosto-tahtoo-raiskata-suomen-100-vuotisjuhlat/

  Neekereitä ja rättipäitä jo tuossa julisteessa. Hienoa. Juutalaisen Mannerheimin pilkkaaminen on vain vedätystä ja valeoppositiota. Gayphase on myöskin juutalainen, joten tuo oli vain mediatempaus, jolla saadaan tyhmät ihmiset luulemaan Gayphasen vastustavan sionismia. Mannerheim oli juutalainen ja homo (hyvin tavallista juutalaisten keskuudessa, kuten pedofiliakin). Hän ei ollut edes suomalainen, eikä osannut suomea.

  “Marsalkka” ei tarkoita mitään muuta, kuin poikkeuslakia. Vanhat, arvokkaat, Suomen rauhassa ja itsenäisenä pitäneet sopimukset heitettiin huithelvettiin, kun maailman sionistinen juutalaiseliitti tahtoi arvokkaan Suomen ja suomalaiset mukaan maailmansotaan. Suomen luonnonvarat, raaka-aineet ja kansan kova työmoraali tiedettiin. Siksipä juuri Saksa ja Suomi valikoituivat sotakorvausten maksajiksi eli sionististen eliittiloisten elättäjiksi ja orjiksi. Ei siis ole sattumaa, ettei olemattomia holokausti-syytöksiä ja VALTAVIA korvauksia haettu joiltakin Euroopan kituisilta kaalimailta tai nk. “Euroopan neekereiltä”; Italialta, Espanjalta, Kreikalta, Portugalilta, Maltalta tai Kyprokselta. Kaikkihan sen tietävät, ettei heiltä mitään olisi koskaan saatu – olisivat valinneet kuoleman mieluummin, kuin työnteon! (Työ TODELLAKIN vapauttaa.)

  Kauan sitten ilmoitettiin jo juhlien teemaksi MONIKULTTUURISUUS. Tämä ei ole vitsi. Saatte nähdä. Mennäänkö osoittamaan mieltä sitten itsenäisyyspäivänä? Tekisi ainakin mieli. Eipä olisi uskonut, että joskus näinkin päin!

 2. “Tulossa on SUKUPOLVEMME merkittävin juhlavuosi”

  “näkyy koko vuoden Suomessa ja myös Suomen _RAJOJEN_ ULKOPUOLELLA”

  “Juhlavuoden teema on YHDESSÄ”

  “Luvassa on KAIKILLE AVOINTA, ELÄMYKSELLISTÄ”

  “satavuotiasta juhlitaan joka päivä MONIN ERI TAVOIN KAIKKIALLA Suomessa”

  “Ohjema rakentuu YHDESSÄ”

  “Juhlavuosi synnyttää TEKOJA, ELÄMYKSIÄ JA OHJELMAA, joiden kautta tarkastellaan Suomen—NYKYISYYTTÄ JA TULEVAISUUTTA”

  “Juhlavuoden ohjelmaehdotuksen voi tehdä KUKA TAHANSA”

  “Ohjelmaan hyväksyttävien hankkeiden tulee liittyä vuoden TEEMOIHIN” (HUOM.: Ovat jo myöntäneet pääteeman olevan MONIKULTTUURISUUS Suomessa!)

  “Mukana on—PIENTEN YHTEISÖJEN JA JOPA YKSITYISHENKILÖIDEN TEKOJA” (Kaboom?)

  “VALTAKUNNALLISTEN TAI MUUTOIN LAAJASTI VAIKUTTAVIEN OHJELMAHANKKEIDEN kanssa voidaan erikseen päättää myös TALOUDELLISTA OSALLISTUMISTA SISÄLTÄVÄSTÄ YHTEISTYÖSTÄ”

  “EDUSKUNTA, TASAVALLAN PRESIDENTTI JA VALTIONEUVOSTO OVAT AKTIIVISIA TOIMIJOITA” (HUOM.: Tiedämme kenen puolella hallitus, juutalainen presidenttimme, viranomaiset, valemediat jne. ovat!)

  “SIHTEERISTÖ JAKAA TIETOA, AKTIVOI TOIMIJOITA JA KYTKEE YHTEEN KUMPPANEITA” (HUOM.: Siinä sitä todellista monokulttuuria – taatusti katsotaan, että vain tietynlainen ohjelma eli mädätys hyväksytään!)

  “JUHLAVUODEN TOTEUTUMINEN ERI PUOLILLA SUOMEA ON TÄRKEÄÄ” (HUOM.: Tässä halutaan liittää juutalaiset, islamistit, pakoloiset, maahantunkeutujat, somalipaskat, vasemmisto, “oikeisto” (nyk. hintit), porvarit, vihreät, seksuaalipervertikot, Israelin ystävät, maanpetturit – eli kaikki vastaan meitä väärinajattelijoita!)

  • “Alueellisesta toteutumisesta vastaa MAAKUNTIEN LIITOISTA JA KUUDESTA SUURIMMASTA KAUPUNGISTA koostuva alueverkosto, jonka 25 KOORDINAATTORIA AUTTAVAT TOIMIJOITA alueellisen ohjelman rakentamisessa” (Huom.: Vieläkö ihmettelet, miksi kuntia ja kaupunkeja yhdistetään mahdollisimman suuriksi, helposti hallittaviksi eli tuhottaviksi; alasajettaviksi yksiköiksi? Tämähän on normaalia sionistisen EU-liittovaltion homogenisointia ja kulttuurimarxistisen tuhoamisohjelman mukaisen agendan toteuttamista! Isoista vaalipiireistä on mahdotonta saada enää kylien, kaupunkien ja kuntien asioita ajavia kansalaisia, vaan läpi menevät vain julkkikset, TV-tähdet, ammattimädättäjät, juutalaiset ymv. paskasakki, joka ajaa ahnaasti, rikollisesti ja röyhkeästi Suomen etujen vastaisuutta!)

   20 miljoonaa euroa siis hassataan tässä taivaan tuuliin, lahjana sionistien kätyreille, lakeijoille ja maanpettureille palkkana törkeästä työstään Suomen tuhoamiseksi!

   “Hankebudjettiin verrattuna SUOMALAISTEN—yhteenlaskettava satsaus tulee olemaan MONINKERTAINEN”. Jep, mädätykseltähän tuo haisee Kiinaan asti. Eli kuntien (=valtion) rahoja jaetaan juutalaisille ja heidän pikku apureilleen!

   “ohjelmajulistus, jossa esitetään juhlavuoden KESKEISIMMÄT TAVOITTEET, PERIAATTEET, TEEMAT JA TOTEUTUSMUODOT SEKÄ SUUNNITELLAAN JUHLAOHJELMISTO”

   Keskeisimmät tavoitteet tulevat olemaan monikulttuurisuuden ajaminen hinnalla millä hyvänsä, sen vääristely jollakin sairaalla tavalla kannattavaksi ja suotavaksi sekä vastarinnan ja soraäänien vaientaminen. Valkoisten kansanmurha, hyvinvointiyhteiskunnan alasajo, Suomen muuttaminen kehitysmaaksi ja väestön vaihtaminen ovat mielessä näiden kemujen tirehtööreillä.

   • Keskeisimmät periaatteet ovat eri oikeudet ja vapaudet muukalaisille, loisille, maahantunkeutujille ja ei-suomalaisille esim. Košer/Halal-eläinrääkkäyksen sallimisen muodossa, naamioitumiskiellon erivapautena rättiturville, rasistisen motiivin kovennetusta rikosoikeudellista vastuusta vapauttamisena jne. jne. jne. Ei unohdeta, että kuraturvat saavat jonon ohi yksityisen terveydenhuollon, työpaikan, disko- ja kahvilarahaa, vapauden ja taloudellisen tuen uskontonsa harjoittamiseen, ilmaisen koulutuksen, asunnon, viisi ateriaa päivässä, ilmaiset aktiviteetit ja matkat, työttömyystuet, päivärahat, sopeutumisrahat, lapsilisät, polkupyörät, kulkuneuvot (somalit saivat jopa autoja 90-luvulla!), vaatteet, kännykät, internetit, puhelimet, tietokoneet sekä sähkö- ja vesilaskut hoidetaan jne. Saavat jopa osoittaa mieltään ja tappaa suomalaisia kaiken edellämainitun lisäksi – ilman mitään seuraamuksia! Ja jos jostakin syystä seuraamuksia tai muita kuluja mistä tahansa tulisi, maksetaan ne veronmaksajien pussista!

    • Suomalaiselta sen sijaan ollaan kyttäämässä takaisin jopa opintotukia ja muita etuuksia, jos penninkin olet vahingossa (heidän toimestaan!) saanut liikaa. Karenssit ja sakot päälle. Perintöverolla varastetaan sukujen omaisuus ja pakotetaan ihmiset myymään pilkkahinnalla kiinteistöt ja maat kestämättömien verojen takia juutalaisille yksityispankeille. Sairaita, köyhiä, vähätuloisia, opiskelevia ja vanhoja suomalaisia kuitenkin kyykytetään luukulta toiselle kymmeniä vaikeaselkoisia lomakkeita täyttelemään. Kuraturpa senkuin saa tulkin mukaansa ja virastotädit taatusti näyttävät kaikki niksit ja porsaanreiät. Jouduin tuossa päivänä eräänä kaupungissa käymään apteekissa ja siellä oli yksi loinen tulkin kanssa reseptiasioilla. Jos ei tyttöystävä olisi ollut mukana, niin olisin kysynyt tulkilta ja paskakuonolta, että jos ei suomea, ruotsia tai englantia osaa, niin onko silloin mitään perustetta ILMAISIIN lääkkeisiinkään. Odottakaapa, kun nuo loiset keksivät alkaa kupata hyviä reseptilääkkeitä, joita sitten diilaavat takkurotille ynnä muille aivottomille, alkoholisoituneille, moni(päihde)ongelmaisille rassismus-pökäleille.

     Keskeisimmät teemat – tietystikin! – ovat seksuaalipervertismi, ydinperheen alasajo, feminismin ynnä muiden äärimmäisen vaarallisten ideologioiden ja aatesuuntausten häikäilemätön promootio & sponsorointi, sukupuoliroolien ja -mallien poistaminen, kansallismielisyyden ja -ylpeyden tuhoaminen sekä kehitysmaakulttuurin ja islamisaation invaasio Suomeen.

     • Toteutumismuodot ovat väärinajattelijoiden vangitseminen, sakottaminen, maineen pilaaminen ja mahdollisesti jopa likvidointi. Kaikenlaisen terveen nationalismin, kansallistuntoisuuden sekä suomalaisten perinteiden, arvojen ja tapojen eliminointi. Luonnollisen perheyksikön kieltäminen. Totaalisen valheellinen ja pseudotieteellinen propaganda – veronmaksajien itsensä rahoilla! Väärämielisten järjestöjen, puolueiden ja liittoutumien kieltäminen lailla. Sananvapauden valikoiva salliminen. Perverssien eli luonnonvastaisten ja vahingollisten ajatusten sekä aatteiden äärimmäinen tukeminen. Rajojen absoluuttinen avaaminen; itsenäisen valtion statuksen ja tunnusmerkkien romuttaminen. Seka-avioliittojen suora, peittelemätön tuki yhteiskunnallisesti, moraalisesti sekä taloudellisesti.

      “Hallitus myös suunnittelee ja SOVITTAA YHTEEN JUHLAVUODEN VIRALLISET TAPAHTUMAT JA VASTAA JUHLAVUODEN TOIMEENPANOSTA JA TOIMEENPANON TOTEUTUMISESTA”

      Kuulostaa erittäin huolestuttavalta konformointi- ja homogenointioperaatiolta. Toisin sanoen: turvat umpeen, kansallismieliset, terveet ihmiset! Ja mikä helvetti tuo “Suomen ystävät” oikein on? Kuulostaa NIIN perkeleen epäilyttävältä koko saatanan paska.

      IRJA ASKOLA, MANUELA BOSCO, GAYPHASE (juutalainen), PAOLA SUHONEN (kaiken mahdollisen kuviteltavissa olevan epäsuomalaisen ja perverssin nimiin rummuttaja!), ANTTI ZITTING (juutalainen) jne. jne. jne.

      Suomi 1917–2017. T-th-that’s all, folks!

 3. Näkyy olevan myös Janne Virkkunen mukana tuossa toimikunnassa Palefeikin ja Askolan ohella. No, ei yllätä, Virkkunen mokutti ja mädätti jo olessaan Hesarin päätoimittaja 1991-2010.

Comments are closed.