Koti Uutisia Kotimaa Suomelle lisävelkaa leikkauksista huolimatta – taustalla muun muassa Bernerin hanke

Suomelle lisävelkaa leikkauksista huolimatta – taustalla muun muassa Bernerin hanke

11
Anne Berner.

Suomen velkaantuminen jatkaa kasvuaan vastoin Juha Sipilän oikeistohallituksen lupauksia. Hallitus on perustellut pieni- ja keskituloisiin kohdistuvaa raakaa leikkauspolitiikkaa valehtelemalla, että leikkausten avulla Suomi voisi pienentää velkataakkaansa.

Kiihtyvän velkaantumisen taustalla on useita tekijöitä. Erityisesti vuoden 2015 siirtolaiskriisistä lähtien suomalaiset ovat joutuneet elättämään valtavia määriä elämäntapatyöttömiä elintasopakolaisia. Suomen kansantalous on myös ajautumassa jälleen uuteen taantumaan, minkä vuoksi verotulojen ennakoidaan supistuvan nettona 150 miljoonalla eurolla.

Lisäksi kuluja aiheutti pankkiirieliitin palkitseman Anne Bernerin hanke Suomen raideliikenteen huutokauppaamiseksi ulkomaalaisille sijoittajille. Suomi ottaa ulkomailta velkaa suorittaakseen kiinteistönjalostusprojektin, jolla Bernerin hanketta tullaan edistämään, Kauppalehti uutisoi.

Yhteensä Sipilän hallitus päätti kasvattaa julkisia menoja 81 miljoonalla eurolla, ja valtion velanoton kokonaismäärä tänä vuonna tulee olemaan 1,9 miljardia euroa. Tavallisiin suomalaisiin kohdistuvan leikkauspolitiikan jatkuminen merkitsee sitä, että valtio lahjoittaa velkaeurot pääosin maahantunkeutujille ja finanssieliitille.

Lähde: Kauppalehti

11 KOMMENTIT

 1. Ehkä tämä sveitisläinen lehmä haluaa että Suomi olisi yhtä huonossa jamassa kuin Sveitsi. Jossa mielenterveysongelmat ovat maailman huippua lasten itsemurhista puhumattakaan. Maa jonka väestö on jollain tavalla menettänyt mielenterveytensä vuosisatojen aikana. Liekkö sisäsiittoisuus yhtenä merkittävänä tekijänä?

  • (((sveitsiläinen))). Eikös Sveitsi ole Euroopan kärkimaita vielä tälläkin hetkellä. Sitä pidetään pystyssä kun onhan se pankkikeskus.

   • Nojaa riippuu miten mitataan kärkimaa. Henkilökohtaisesti Sveitsi on euroopan tylsimpiä ja vähiten kiinnostavia maita ja muutenkin ei tuollaista hiljaista sivustaseuraajaa voi edes arvostaa. Kyllä tuokin maa uppoaisi hetkessä jos shlomo niin haluaisi.

    Euroopan kärkimaa on ehdottomasti Puola. Tai slaavit yleensäkkin näin kokonaisuutena.

 2. Ainoa järkevä teko Berneriltä oli ajokortin hinnanalennus, kaikki muu on mennyt kulupuolelle. Sitäkään tuskin olisi tapahtunut, jos hällä tai kavereillaan olisi omistuksessaan yksikin autokoulun osake.

  Mitä tulee Sveitsiläisten sisäsiittoisuuteen, on se totaaliesimerkki liiallisen eristäytyneisyyden aiheuttamista geeni- ja mielenterveysongelmista. Siitäkin syystä Pohjoismainen yhteistyö ja -valtio on kannatettava idea.

  • Myös Bernerin toinen projekti eli lastensairaala. Ensin kerätään kansalasikeräyksellä muhkea potti rakentamiseen, valtio antaa loppusumman ottamallaan velalla ja vot valmistuttuaan sairaalan omistava säätiö perii valtiolta 3 miljoonaa vuodessa vuokraa käytöstä.
   Eli Bernerillä ja säätiöllä ei ole lainkaan riskiä, koska kaikki kulut on katettu veronmaksajien taskuista kahteen kertaan (vielä taxfreenä), mutta tuotto tulee puhtaana käteen.

 3. Ja taas leikataan, vaikkei pitänyt. Mutta pakkohan se on, jotta voidaan ottaa uutta velkaa moniosaajien täyshoitoa varten. Juuri näiden Suomen pelastajien tuli mahdollistaa se, ettei leikata. Mutta sitten toisaalta ovat maallemme pelkkiä 100 %:sia rasitteita, jotka eivät koskaan tule mitään tuottamaan tälle maalle, paitsi kuluja, raiskauksia ja rikoksia.

  Velkataakka ei voi mitenkään pienentyä eli velanoton tarve ei tule ikinä kääntymään negatiiviseksi näin. Kaikki raha on vain KOROLLISTA velkaa kansainväliseltä juutalaiselta eliitiltä. Maastrichtin sopimus tuhosi oman keskuspankkirahoituksen Euroopan valtioilta ja teki meistä juutalaisen orjia tässä sionistisessa EU-liittovaltiohelvetissä.

  Miettikää ketä äänestätte keväällä.

 4. Anne Berneriä voi heittämällä pitää paljon pahempana ämmänä Suomen kannalta kuin kommunistisenpuolueen puheenjohtajaa Hertta Kuusista (1904-1970) heti WWII jälkeen v. 1945 maan alta nousseiden kommunistien puheenjohtajana Suomen “hävittyä” Jatkosodan Neuvostoliitolle saaden vielä Neuvostoliiton johtaman Valvontakomission valvomaan rauhanehtojen täyttämistä ja räkyttämään jokaisesta pilkusta, joka oli väärässä kohdassa.
  Mainittakoon itsestään selvyytenä se, että Hertta Kuusinen oli Neuvostoliittoon loikanneen Otto Wille Kuusisen (1881-1964) tytär. Otto Kuusinen tuli tunnetuksi “Kuusisen hallituksesta”, joka muodostettiin heti ensimmäiselle valloitetulle maapalalle Suomen puolella eli Terijoelle heti v. 1939 Talvisodan alettua.

 5. Jääkää kotiin töistä ja ottakaa rennosti: nukkukaa pitkään, valvokaa myöhään, katsokaa hyviä, vanhoja leffoja, käykää ulkona metsässä, saunokaa jne. Jos ns. “perse kestää”, niin jääkää kotiin! Lekurille työterveyshuoltoon vain ja sanotte ettei nyt vain irtoa: ahdistaa, pelottaa ja masentaa. Yöllä ei saa unta, päivällä ei jaksa mitään. Kaikki tuntuu turhalta ja sisältä aivan tyhjältä. Rintaa puristaa, henkeä ahdistaa, paniikkikohtaus tekee tuloaan, päätä puristaa vanne ja ikävä sivuääni jatkaa pään sisällä(?) ajatukset loppuun kuin ivaten sinua.

  • Toisaalta kannattaa olla kassan jäsen, jotta ei putoa aivan persupäivärahalle, varmista selusta.
   Ja toki sitten kun on vapaata aikaa, voi harrastella vaikka ammattiaan pientä nimellistä korvausta vastaan josta ei kuitteja kirjoitella.
   Loppupelissä ei tarvitse tehdä kuin muutamana päivänä 3kk:n sisällä palkallista työta ja taas juoksee ansiosidonnainen.

Comments are closed.