Koti Uutisia Kotimaa Suomeen tulossa uusi afrikkalainen katujengi?

Suomeen tulossa uusi afrikkalainen katujengi?

20

Suomen lisääntyvä maahanmuuttajarikollisuus on saamassa jälleen uusia piirteitä. MTV:n Rikospaikka-ohjelman mukaan Suomeen olisi tulossa afrikkalainen katujengi, joka ilmeisesti matkii amerikkalaista Bloods/Crips-jengikulttuuria. Asiasta kerrottiin samassa uutisessa, jossa kerrottiin thaimaalaislähtöisen moottoripyöräjengin rantautumisesta Suomeen.

Rikospaikka-ohjelman tietojen mukaan myös afrikkalaistaustainen Squad 95 -jengi on mahdollisesti tulossa Suomeen ja pääkaupunkiseudulle. Poliisilla on jengistä jo joitain havaintoja. Squad 95 ei ole varsinainen liivijengi vaan sen jäsenet käyttävät vihreää huivia”, MTV kertoo.

Keskusrikospoliisi puolestaan ei halua kommentoida asiaa. Lisääntyvän maahanmuuttajarikollisuuden sijaan Suomen viranomaiset ovat pyrkineet tukahduttamaan kansallismielistä toimintaa. Poliittisen poliisin ja päättäjien logiikkana on se, että järjestäytyneet kansallismieliset voivat tuoda vastavoiman kaduille, minkä he pelkäävät tulevaisuudessa aiheuttavan “yhteiskunnallisia levottomuuksia”.

Todellisuudessa monikulttuurisuus itsessään aiheuttaa levottomuuksia ympäri Eurooppaa, ja on täysin luonnollista, että valkoiset vastustavat pakkomonikulttuuria kaikilla mahdollisilla tavoilla PolPon häirinnästä huolimatta.

Lähde: MTV

20 KOMMENTIT

 1. Monikulttuurisuuden lieveilmiöt vauhdissa. Taitaa tämä huume/raiskaaja porukka toimii PK-seudulla. Thaimaa porukka kuulemma Hämeenlinnan seudulla. Mielenkiintoista ja hyvät välit täällä olevien porukoiden kanssa. Toimittaja tuosta mainitsi itse. Kyllä on ajat muuttuneet 20 vuodessa tässä maassa.

 2. Hienoa! Tätä Suomen kansa on odottanut jo pitkään. Kotoperäiset rikolliset ovat sen verta mielikuvituksetonta ja väritöntä sakkia, että tällaiset uudet, tuoreet vivahteet toivotetaan monissa piireissä tervetulleiksi.

  Terve kilpailu alalla tulee tarjoamaan vasemmisto- ja antifapiireille mitä todennäköisimmin uusia mielenkiintoisia aineita ja halvempia hintoja tajunnanlaajennukseen sekä Touko Aalto kumppaneineen saa salskeita uusia pehvaläpsijöitä pridepiireihin. Eläköön rappio! 😀

  • Haha! 😂 Kyllä, lisää “kulttuurinrikastusta” Suomeen. Sipilä ja Mykkänen ovat varmaan lentokentällä näitä “pakolaisia” vastassa ja anarkistien rumpuryhmä antaa tahtia kun varusmiehet kantavat “kunniakansalaisten” tavarat.

 3. Thaimaalainen moottoripyöräjengi Suomessa? Sen kyllä haluaisin nähdä. Lol. 😅

  • Se on ilmeisesti vaan thaimaalaislähtöinen, kuten uutisessa kirjoitettiin. Ovat julkaisseet kerhonsa avajaisista videon ja sen perusteella näyttävät olevan suomalaisia. Täytyy sanoa, että huvittaa kyllä silti katsoa tollasta. 😀

   https://m.youtube.com/watch?v=ddIDoVqQT40

    • Onhan siellä iso kansainvälinen jaosto. Ettei vaan kuule olisi hattuja. Ei taida tarrat Aatusta pelottaa..

     • Aijjaa. No moottoripyöräjengejä ei ole edes yritetty kieltää, PVL kiellettiin, koska kansallismielisyys on murhia, raiskauksia ja huumekauppaa “pahempaa”. Eikös silloin kansallissosialistit ole paljon vaarallisempia kuin jengiläiset?

     • Moottoripyöräjengit yms. järjestäytynyt rikollisuus ei ole hyvän tavan ja vallitsevan moraalin vastaista, istuuhan eduskunnassakin toinen toistaa viheliäisempiä kriminaaleja, nämä kaikki kusevat samaan hiileen jota tavallinen kansa yrittää heikolla hapella pitää kytemässä.
      Eihän tällaiset nyt kaltaisiaan ala tuomitsemaan, menee pisnekset muuten pilalle.

 4. Juu tärkeintä on pitää Vastarintaliike kurissa, onhan se niin helvetin vaarallinen rikollisjärjestö…

  • No on. Joillain jäsenillä on jopa moottoripyörä ja amerikkalainen autokin on havaittu. Karmeeta…

   • No jenkkiauton ostaminen saattaakin olla kauheata, jos rahat menevät sionisteille ja muille riistokapitalisteille.

    • Minkäs maan autoteollisuus ei ole markkinatalousjärjestelmän eli kapitalismin omistuksessa? Kiina ja Pohjois-Korea?

     • Eikös ne kiinan tehtaatkin tee yhteistötä fordin,opelin ym. kanssa, ei taida sielläkään olla kuin pari merkkiä jotka ovat kansallisia.
      Mersu, jaguar, bmw, opel, audi esimerkiksi ovat tänä päivänä juutalaisomisteisia firmoja euromerkeistä siinä missä amerikan serkkunsakin.
      Pohjois-korea taitaa olla vielä itsenäinen autonvalmistuksessa, vienti vain tahtoo tökkiä.

 5. Ei taida kuulkaas bisnekset katsoa rotua.. Ei nuo kansallissososialisteja pelkää!

 6. Flyin’ Finn, Jussi, Juhani, Leo (se vanha homo) ym. vässykät vain istuvat kotona ja ihmettelevät.

  Nyt tarvitaan väkivaltaa sekä hyökkäyksiä “pakolais”-keskuksia ja mädätysmedioiden toimituksia vastaan. Saatanan vässykät.

  • Rauhoitu, Hassan. Noin alamittaiset provot ehkä uppoavat suoli24ssä ja siellä teidän matupoikien keskenäisen kivan kerhossa parin viivan jälkeen, mutta täältä tuskin saat värvättyä edes minun kaltaistani wanhaa kehäraakkia iskujoukkoihisi.

   Mutta hyvä yritys, toimii varmaan vahvana pelotteena meille vässyköille, jotka nukummekin toinen silmä auki ja tykki tyynyn alla. En minä muuten, mutta kun pelottaa… 😬

Comments are closed.