Koti Uutisia Suomeen palaavien SS-miesten haastattelu

Suomeen palaavien SS-miesten haastattelu

10

YouTubessa on kuunneltavissa kaksiosainen haastattelu kotiin palaavien suomalaisten SS-miesten kanssa. Haastattelu on nauhoitettu Tampereella 3.6.1943 suomalaisten SS-joukkojen paluujuhlan yhteydessä. Haastateltavina ovat Pekka Soila, Kalevi Haapaniemi, Oiva Kyrö, Pentti Salla ja Olof Jakobson.

Osa 1:

Osa 2:

Lyhyt video itse kotiinpaluujuhlasta:

10 KOMMENTIT

 1. On hienoa nähdä suoraselkäisiä suomalaisia Hugo Boss:in suunnittelemissa sotilaallisissa uniformuissa. Kyllä Hugo osasi jo kauan aikaa sitten. Olenkin miiettinyt että kun noita kaavakirjoja aina silloin tällöin netissä myydään, niin pitäisiköhän sellainen hankkia ja aloittaa uustuotanto. Pienillä muutoksilla niistä saisi nykypäivään sopivia pukuja.

  • Tuosta aiheesta olisi kiinnostavaa lukea joku kattava suomenkielinen artikkeli. Venäläisten yhteistyö Kolmannen valtakunnan kanssa on jäänyt melko tuntemattomaksi aiheeksi Suomen km-piireissä.

 2. Natsiunivormu jossa oikeassa hihassa on merkki V.Viittaa masoniseen merkistöön.Taas se on johdettu katolisen kultin pyhimyspalvonnasta (Neitsyt Maria kultti).Todelliset natsit olivat alkujaan,suurin osa juutalaista syntyperää jotka `kääntyivät’ roomalaiskatolisuuteen.Mm.Heinrich Himmler oli myös jesuiitta.Viimeiset sata vuotta on ollut masonien sotia joissa univormuihin on liitetty V-merkki niin oikein-kuin väärinpäin.Mitäpä siitä ,saatana on masoneille suuri arkkitehti.Jo sata vuotta sitten itse Alesteir Crowley väitti masonien olevan Suuri Peto.Sadan vuoden aikana masonit ovat olleet niin neuvostovallan kuin natsisaksan takana.

  • Älä levitä valheellisia huhuja. Ymmärrän toki, että ihminen joka uskoo perkeleen myös näkee perkelettä. Mutta kohtuutta pliiis.

   Saksalaisten kansallissosialistine hihassa oleva V on ns. “vanhan taistelijan” hihamerkki (saks. Alte Kämpfer) ja sitä saivat ne kansallissosialistit, jotka olivat taistelussa mukana ennen NSDAP:n valtaan nousua; silloin kun jäsenyys liikkeessä oli todellinen vaara patriootin hengelle.
   https://en.wikipedia.org/wiki/Honour_Chevron_for_the_Old_Guard

   Merkki on tunnettu vuosituhansia, eikä liity muurareihin.
   https://en.wikipedia.org/wiki/Chevron_(insignia)

  • V-merkki hihassa tarkoittaa “Vanhan taistelijan hihamerkki” (saks. Ehrenwinkel der Alten Kämpfer). Merkin saivat kantaa vain puolueen vanhat liikkeen jäsenet, jotka olivat liittyneet taisteluun ennen puolueen valtaan nousua – silloin puoluejäsenyys ei tuonut mitään etuja, sen sijaan sisälsi aikamoisia riskeja.
   Puolueen V-hihamerkki ei liity vapaamuurareihin millä lailla. NSDAP aina taisteli masoneja vastaan.
   https://en.wikipedia.org/wiki/Honour_Chevron_for_the_Old_Guard

   Muutenkin V-merkki sotilaan univormussa on hyvinkin vanha ja yleinen käytäntö.
   https://en.wikipedia.org/wiki/Chevron_(insignia)

 3. Se on hyvä,poistitte kiven sydämeltäni,sillä minut jo nyt vanhan ns.raakin on leimattu syntymästäni saakka natsiksi.Ei siinä mitään,eräät tietyt porukat ovat vihanneet minua suoraan sanottuna syntymästäni saakka.Paljon enemmän kuin minä itse koskaan.Mutta ihmetyttää miksi masonit myös käyttävät tiettyjä merkkejä.Nimittäin ovat vuosisatojen ajan sotineet kristittyjä vastaan.Tulee epäilys että tahot levittelisivät leimoja joista syyllisiksi lavastettaisiin täysin syyttömiä.mutta en halua pestä pelkurina käsiäni.Näiden vuosien aikana olen kokenut elämäni raskaimman ajanjakson.Nimenomaan Niinistön aikana.mitä enemmän maahan on tullut ns.turvapaikanhakijoita,sitä `verikiimaisemmaksi’ on meno yltynyt.Liekö muslimien viha kristittyä kohtaan…jota eräät tahot ylläpitävät ja yllyttävät.Turun iskun tapauksesta voin sanoa että iskua edeltävien päivien aikana tunsin vihan niskassani aivan erityisellä tavalla täällä itä-helsingin alueella.Täällä on paljon muslimeja joita kiihotetaan konfliktiin.Niin…Kristus kehoittaa kestämään vihan ja vainot lopunajassa,sillä `kaikki kansat vihaavat teitä nimeni tähden’Ps. Oveni rikottiin tässä joulun aikana tietyn porukan toimesta,mutta onneksi poliisi tietää missä mennään…

 4. Ennen oli miehet rautaa ja hautaristit puuta. “Me laulamme koska siihen on lupa, eikä hiljaa voi olla yksikään suu. On otsassa meillä kuoleman kuva, hautaristinä koivupuu”.

  Rude in Frieden, mutige Kameraden.

Comments are closed.