Koti Uutisia Kotimaa Suomeen avataan jälleen uusi pikaruokaketju

Suomeen avataan jälleen uusi pikaruokaketju

11

Suomen katukuva saa jälleen yhden uuden pikaruokaketjun lisää, kun KFC (Kentucky Fried Chicken) avaa ovensa ensi vuoden puolella.

Suomessa on nykyään yhä vähemmän terveellistä ja laadukasta suomalaista kotiruokaa tarjoavia vaihtoehtoja. KFC:n kaltaiset ylikansalliset roskaketjut transrasvoineen ovat vallanneet markkinat ja sitä kautta valitettavan monen suomalaisen makuhermot.

Elämästä tehdään jatkuvasti vain helpompaa ja helpompaa yhdessä lisääntyvän kiireen kanssa. Pikaruokabisnes on kannattavaa ihmisten halutessa nopeasti vatsansa täyteen.

Pikaruoka on suurien ketjujen tarjoamana prosesseineen alusta loppuun hyvin epäeettistä, ja ihmisravintona epäterveellinen vaihtoehto. Markkinat ovat rappiolliselle ruokakulttuurille kuitenkin täysin avoimet.

Lähde: Iltalehti

11 KOMMENTIT

 1. Pietarissa kävin kfceestä jonkun kanasekotus sankon ostamassa, pakko sanoo että oli kyllä sellasta ydinjätettä! Ei maistunu kyllä yhtään kanalle, Pelkkää rasvapaskaa. Ei kyllä tarvii tällästä paskaa suomeen tuoda?

  • Jenkeissä tuli käytyä KFCssa. Tasan kerran. 🤢

   Sen verta oli tosiaan rasvaa, että kilolla kanaa ajoi 6.2 l. V8 diesel Chevyvanilla kymmenkunta mailia… 🚐

 2. Eikös tämä ole jonkinlaista afroamerikkalaista perinneherkkua? 😀

  • Suomessahan afroamerikkalaisia on muutama koripallovahvistus.

   Somalit, ugandalaiset, eritrealaiset, nigerialaiset jne. eivät ole afroamerikkalaisia.

 3. En kyllä ymmärrä ihmisiä, jotka käy näissä roskaruokasikaloissa, eihän tuollaista jätettä voi edes ruuaksi kutsua.

 4. KFC on aivan helvetin pahaa. Pariin otteeseen kokeillut matkoilla. Ei maistu miltään ja rasvaa niin helvetisti.

 5. Monissa amerikkalaisten tekemissä meemeissä joissa pilkataan mustia on KFC mainittu jonain mustien pyhättönä. Esim. yhdessä videossa musta poika saa sydänkohtauksen kun se lukee tietokoneen ruudulta että sen paikallinen KFC suljetaan jne.

  Siitä tuli vaan mieleen että avataanko KFC Suomessa vasta nyt kun katukuva on riittävän värikästä? Aiemmin hyvin valkoisessa maassa ei moinen sonta olisi käynyt pahemmin kaupaksi?

 6. Kohta on varmaan melonin makuisen Cool aidin mainoskampanja pystyssä. Kaipa nämä tuotemerkit kuuluvat NAton isäntämaasopimukseen, että amerikan pojilla on kotoisammat oltavat täällä pohjolassakin.

Comments are closed.