Koti Uutisia Kotimaa Suomalaisten SS-miesten sotataival “natseja metsästävän” juutalaisjärjestön syynissä

Suomalaisten SS-miesten sotataival “natseja metsästävän” juutalaisjärjestön syynissä

18

Viime aikoina maailmaa on kohahduttanut iäkkäiden saksalaisten veteraanien oikeudenkäynnit. Jopa lähes satavuotiaita miehiä on raahattu oikeuden eteen toisen maailmansodan aikaisista väitteistä ja syytteistä.

Nyt juutalaisjärjestö Simon Wiesenthal -keskus vaatii selontekoa suomalaisten SS-miesten toiminnasta toisessa maailmansodassa. Järjestön toiminta keskittyy lähinnä iäkkäiden saksalaisten veteraanien jahtaamiseen ja ilmiantamiseen ennen kuin he ehtivät kuolla vanhuuteen. Järjestön juutalaisjohtaja Efraim Zuroff pyysi presidentti Sauli Niinistöltä selvitystä suomalaisten vapaaehtoisten toiminnasta.

Noin 1 400 suomalaista palveli Waffen-SS-joukkojen Wiking-divisioonassa. Juutalaisjärjestö haluaa tietää tarkalleen suomalaisjoukkojen toiminnan päivämääriä ja tiekarttoja myöten. Kansallisarkiston tuottaman tutkimuksen tiedot annetaan juutalaisten Yad Vashem -museolle, joka sijaitsee roistovaltio Israelissa.

Lähde: Ilta-Sanomat

18 KOMMENTIT

 1. Sale-setä se taas laittaa nöyrästi kipan päähänsä ja ottaa ympärileikattua….

  Se on kumma, että vihaa tihkuva ja harhainen jutkujärjestö voi ylipäätään esittää vaatimuksia “itsenäiselle” valtiolle.

  • Tämä juuri jaksaa hämmästyttää näissä shekelin jahtaajissa, mikä velvoite tosiaankaan on antaa maan historiallisisa tietoja jollekkin humpuukijärjestölle.
   Toivottavasti antavat kopiot tiedooista jad vaselinille, heidän hallussanha on saksan kansallisomaisuuttakin leirien luetteloiden muodossa (joita tietenkään muut eivät pääse tutkimaan).
   Kyllä tuohon oikeasti pitäisi lyödä hintalappu päälle, vähintään 5 numeroinen summa.

 2. Se minua ihmetyttää miten yksi kansa voi olla näin veren- ja kostonhimoinen. Kun katsoo niiden toimintaperiaatetta niin ne haluaa kaikkien niiden kuolevan jotka ikinä ovat olleet niitä vastaan. Missään tilanteessa. Vaikka ne aloittaisivat hyökkäyksen toiseen maahan, niin sukupolvienkin jällkeen ne halauvat kostaa kaikille niille jotka uskalsivat nousta niiden hyökkäystä vastaan.

  Jasser Arafatin vielä eläessä muistelen niiden “neuvottelu” ehtoja “Me olemme valmiit neuvottelemaan ehdoista jos Palestiinalaiset tulevat ilman ehtoja”. Mitä ihmeen neuvottelua se on jos toisella osapuolella ei saisi olla mitään vaatimuksia? Se on diktatuuria se.

  Ja kuinka monet kansaa johtaneet despootit ovat joutuneet vankilaan presidenttiytensä jälkeen? On aivan käsittämätöntä miten koko maailma kumartaa yhtä agressiivisimmista terroristisimmista roduista. Käsittämätöntä.

  • juutalaiset ovat luonnon- ja elämänvastaisia olentoja. Luulen että niiden perimmäistä olemusta on mahdoton järkiperäisesti selittää pelkällä sekarotuisuudella.

 3. Lähi-idän kansoja (juutalaiset ja muslimit) yhdistää loputon kostonhimo, epärehellisyys ja kykenemättömyys kritisoida oman sisäryhmänsä toimintaa. Valkoinen rotu erottuu Lähi-idän kansoista henkisesti ja älyllisesti kypsempänä.

  • Naulan kantaan. Pitäisiköhän PVLn lähettää Israeliin ultimaatumi jossa vaaditaan kaikkien liittoutuneiden riveissä taistelleitten juutalaisten tiedot ja nykyiset asuin- tai hautapaikat?

   On se nyt vallan taivas perse ja orapihlaja etteivät jotkut saa rauhaa kostonhimoltaan ja verenjanoltaan. Vainota nyt vainajia ja muutamaa harvaa elossaolevaa veteraania kuin vapaana riehuvaa massamurhaajaa. Joku helvatan Simosalmiskeskus jonka paranoia ja kostonhimo perustuu viralliseen historiaan jossa holokepposen määrää ja laatua jaksetaan paasata vuosikymmenestä toiseen. Kosto kolmanteen polveen ja sillai. Söisivät esinahkansa ja olisivat hiljaa.

  • Zero T on täysin oikeassa kommentissaan ja noiden sekasikisöiden sekasortoinen kulttuuri on siitä paras todiste ja mikä pahinta se on näköjään pakko saada tännekin.

 4. Juutalaiset ovat syöpä, kyllä olisi maailma erilainen, jos holokausti olisi oikeasti tapahtunut.

  • Juhani, ymmärräthän että viestejäsi voidaan käyttää sinua sekä totuuden puolesta taistelevia medioita vastaan? Pidä viestisi säädyllisinä. Eikö toimitus puutu näihin?

   • Kieltämättä asian voi esittää monella eri tavalla vaan tottahan tuo Jussisetä kirjoittelee.

   • Totta, mutta pelkästään kehitys Lähi-Idässä ei lupaile mitään hyvää “valitulle kansalle” kun viittasin holocaustiin. En puhunutkaan, että arjalaiset kansat välttämättä lähtisivätkään sellaista sinne toteuttamaan.🙂

 5. Jos panttipataljoona olisi syyllistynyt idässä sotarikoksiin niin venäläiset olisivat lastauttaneet sen härkävaunuihin alta aikayksikön Moskovaan sotaoikeuteen heti sodan jälkeen. Mieluimmin kannattaisi kysyä missä NL vastaan sotaa käyneessä maassa kohdeltiin sotavankeja yhtä hyvin kuin täällä.

  • No joo, tuostakin liikkuu vähän ristiriitaista tietoa. Ryssiä peloteltiin, että “valkobandiitit” kun saavat kiinni niin kiduttavat ja tappavat. Siksi monet ryssät tappoivat mielummin itsensä vaikka sit räjäyttämällä kranaatin kehoonsa vasten.🙂

   • Äidin kotona oli neljä sotavankia maataloustöissä ja varmasti pidettiin yhtä hyvää huolta kuin talon omastaväestä ja inkeriläisistä evakoista. Ainoa oli että viimeistä vankia ehditty kätkeä kun poliisit haki keskellä yötä lähetettäväksi takaisin venäjälle. Sotavankeja ei lukittu öisin, söivät samasta pöydästä kuin isäntäväki ja riiasivat illat inkeriläisten naisten kanssa.

 6. Haistan jatkuvasti kuuden miljoonan kärtsäävään “jutkun” lihan, mikä kärtsää vieläkin tuhoamisleirien uuneissa…vai onko totuutta muunneltu? Nyt jokin ei täsmää…joko uunien tai jutkujen määrä on väärä. Omien laskujen mukaan savu nousee vielä.

 7. Juutalaisilla on ilmeisesti uskomus, että he ovat erikoisasemassa olevaa valittua kansaa. Tällaisesta uskomuksesta voi seurata heille itselleen haitallinen asenne muita ihmisiä kohtaan.

  • Jätä tuo “ilmeisesti” pois. Joka paikassahan he omaa erityisasemaansa Jumalan valittuina toitottavat. Taitaa olla useampikin jumala heidät valinnut. Kuten kaaoksen ja sodan jumala sekä kieroilun ja selkäänpuukotuksen jumala yhdessä koronkiskonnan pyhän hengen.

Comments are closed.