Koti Uutisia Ulkomaat Suomalaistaustaiselle miehelle kahdeksan vuotta vankeutta kahdesta tarrasta ja purkista kyynelkaasua

Suomalaistaustaiselle miehelle kahdeksan vuotta vankeutta kahdesta tarrasta ja purkista kyynelkaasua

11
Mikko Vehviläinen

Suomalaistaustainen Britanniassa asuva kansallismielinen ja entinen brittiarmeijan sotilas Mikko Vehviläinen tuomittiin syyskuussa 2017 terroristisen kirjallisuuden ja aseiden hallussapidosta sekä jäsenyydestä vuonna 2016 kielletyssä National Action -järjestössä. Järjestön toiminta on lakkautettu, vaikka juutalaisomisteinen TV-kanava ITV on väittänyt järjestön entisten jäsenten tapaavan edelleen toisiaan ja toimivan samankaltaisin tavoin kuten nykyään myös kielletty salafistinen jihadistiterroristiverkosto Al-Muhajiroun.

Pidätyksen aikana Britannian terrorisminvastainen yksikkö teki yllätysrynnäkön Vehviläisen kotiin lyömällä asunnon ulko-oven sisään aseet kourassa. Vehviläisen isä oli tapahtumahetkellä paikalla poikansa asunnolla, ja kokemus aiheutti hänelle sydänkohtauksen, johon hän tuli menehtymään.

Huhtikuun oikeudenkäynnissä todettiin, että Vehviläinen ei ole enää kielletyn National Actionin jäsen. Hänet todettiin syyttömäksi myös Anders Behring Breivikin manifestin hallussapitoon. Vehviläinen todettiin kuitenkin syylliseksi median nimeltä mainitsemattoman kahden muun “terroristisen julkaisun” hallussapitoon, jotka luotettavien lähteiden mukaan tarkoittavat tosiasiassa kahta National Actionin tarraa, jotka tehtiin ja tilattiin ennen järjestön kieltämistä. Vehviläisen kotoa löydettiin luvallisia aseita sekä kuva, jossa hän tekee niin kutsuttua natsitervehdystä eräällä muistomerkillä Suomessa. Hänellä ei kuitenkaan ollut lupia purkkiin itsepuolustustarkoituksessa käytettävää kyynelkaasua, ja tästä Vehviläinen myös tuomittiin.

Rangaistus näistä “vakavista rikoksista” on kahdeksan vuoden vankeustuomio. Vehviläisen asianajaja Pavlos Panyai kommentoi oikeudessa Vehviläisen “olevan kiistatta rasisti”, mutta hän lisäsi kuitenkin, etteivät rasistiset mielipiteet itsessään ole rikos.

– En ole syyllistynyt mihinkään rikoksiin. Minut pidätetään, koska olen patriootti, sanoi Vehviläinen vaimolleen pidätyksen aikana.

Poliittisen tuomion vuoksi Vehviläinen ei saa olla vaimonsa ja kolmen lapsensa kanssa tekemisissä kahdeksaan vuoteen.

Lähteet: Nordfront, BBC, Daily Nationalist (äänitiedosto)

11 KOMMENTIT

  • Ja sinä tiedät, että sielä ei ole juutalaisten kontrolloviaa isoa omistajaa?

   • Useat pörssit toimivat nykyisin niin, että listat avautuvat tavan meklareiden tietokoneille tiettyjen suurpankkien supertietokoneiden tehtyä jo esikauppaa niillä mikrosekunneilla jotka ne voittavat sillä, että niiden supertietokoneet sijaitsevat paremmassa paikassa tietoliikenteen huomioiden.

 1. Poliisin erikoisjoukot aiheuttivat toiminnallaan Vehviläisen isän kuoleman.Hänet tuomittiin kahdesta tarrasta ja kyynelkaasusta 8 vuoden vankeusrangaistukseen, jona aikana hän ei saa edes tavata vaimoaan eikä lastansa. Mahtaa olla Vehviläinen todella katkera näille Britannian “oikeuslaitoksen” “tuomareille”. Toivottavasti nämä “tuomarit” tulevat kokemaan hitaan ja tuskallisen kuoleman. Tämä ei ole enää epäoikeudenmukaista vaan tämä on jo sairasta!

  • Olisko mahdollista jotenkin jeesata/tukea Vehviläistä? Hänen tuomionsa jos mikä on sitä rasismia itseään ja kulttuurimarxista mädätystä pahimmillaan.

 2. Mietitäämpäs sanaa “rasisti”. Sehän tarkoittaa että joku ihminen kiistää jonkun rodun oikeuden olemassaoloon tietyillä perusteilla. En minä ole rasisti vaikka olen sitä mieltä että juutalauset saisi siirtää Madagaskarille. Tai että Toimitusjohtaja teki aikoinaan hyvää työtä. Kumpikaan lause ei täytä rasismin merkkejä.

  Mistä sitten Pavlos oli tietoinen että Vehviläinen on rasisti? Onko hän sitä mieltä että juutalaiset pitäisi kaikki tappaa? Tai että neekerit pitäisi tappaa tai poistaa maanpäältä? Nuo lauseet ovat rasismia.

  • Rasisimi ei todellakaan tarkoita rodun olemassaolon oikeuden kiistämistä. Se on huomattavasti laajempi käsite ja nykyään riittää leiman saamiseksi pelkkä mulkaisu kohti toisrotuista. Pistä hakuun “racist” ja lue.

   Niin, olen nykymääritelmän mukaan rasisti ja ilmeisesti natsikin, mutten (vielä) ihmissyöjäsellainen. Jos sellaiseksi muutun, aloitan vegaaneista koska suosin kasvisperäistä mannaa, vaikka lihaakin syön.

  • Rodullistaminen – Suosittelen tsekkaamaan, mikä tuo juutalaisen keksimä termi “rasismi” tarkoittaa.

   • Jep, juutalaisen kommunisti Leon Trotskyn keksimä termi. Samoin termi natsi on jutkujen keksintöä.

 3. Ensisijaisesti poliittinen tuomio, kyynelkaasupurkki ei oikeuta edes englannissa mihinkään pitkään tuomioon ja se oli nyt se ainoa rikos josta voi jotain antaa.
  Vehviläisellä taisi olla todella kehno asianajaja, kun vielä meni lausumaan rasisti lausekkeen, mikä lie epäonnistuneen laivanvarustajan jälkeläinen ripauksella turkkilaista verta.

 4. Mitäs tuumaatte siitä jenkkiuutisesta, jossa neekerilapsia tappamisella uhannut(?) nainen tuomittiin elinkautiseen? Lieneekö totta? Voiko edes Jewnited States of Zionissa saada tuollaista tuomiota? Ei kai mitenkään mahdollista… Siis uhkaamisesta elinkautinen — ei jaksaisi millään uskoa.

Comments are closed.