Koti Uutisia Kotimaa Suomalaismedia ylistää huumeista räppäävää transua

Suomalaismedia ylistää huumeista räppäävää transua

17

Finnish Urban Median (FUM) mukaan “suomiräpin kenttä monimuotoistuu”. Vaikka hip hop -artistit ovat levittäneet kulttuurimarxismia jo vuosikymmenten ajan, viittaa FUM “monimuotoisuudella” räppärin transutaustaan, joka on ainakin toistaiseksi alalla harvinaista.

Median mukaan Ville Valoton -taiteilijanimeä käyttävästä Wille Hyvösestä tekee jännittävän paitsi se, että hän esittää naista, myös se, että hän laulaa huumeidenkäytöstä. Artisti edustaa kaikkea sitä, mitä suomalainen media syöttää päivästä toiseen nuorisolle.

“Sanoituksissaan hän [Hyvönen] tuo esiin muun muassa transnaisen [sic] turvattomuuden ja oman suhteensa huumeisiin ripotellessaan samalla mukaan viittauksia muotimaailmaan ja lähipiiriinsä”, FUM valistaa yleisöä.

Hyvönen sai vuonna 2017 Helsingin Sanomilta (HS) runsaasti palstatilaa julistettuaan, että “valkoisella heteromiehellä ei ole oikeutta olemassaoloon”. Transuaktivistista innostunut HS kertoi Hyvösen todenneen, “että kaikkien valkoisten heteromiesten täytyy tuntea syyllisyyttä, sillä se on ainoa keino muuttaa maailmaa tasa-arvoisemmaksi”.

Lähde: Finnish Urban Media

17 KOMMENTIT

  • Se on, Jussi hyvä, hintti. Niitä on Suomenmaassa melkoisen monta jo tätänykyä. Hinttejä kutsutaan myös hinttareiksi, homoiksi, fagoteiksi, fiikuksiksi, neideiksi ja perseenpurijoiksi. HI-V, AIDS ja monet muut kivat taudit ovat hinttien ominaisinta kulttuuria. Ennen hintit olivat visusti nk. underground-kulttuuria. Nykyisin tilanne on muuttunut merkittävästi ja kiekuvat, sössöttävät, lispaavat sekä vinkuvat hintit ovatkin iPhone-“pakolaisten” rinnalla aikamme eniten rummutettu ilmiö (((mediassa))).

 1. Variaatio kuuluu evoluutioon. Niitä on molemmilla laidoilla. Onneksi nuo eivät lisäänny –> ei merkitystä 1000 vuotiselle valtakunnalle.

 2. Jos minä sanoisin, että trans-oletetuilla ei ole oikeutta elää ja heidän tulisi hävetä…..kauanko menisi, että vihapuhepoliisi olisi oven takana kolkuttelemassa?

  • Tonttu ovelle kolkuttaa, tokko sisähän tulla saa? Saa tulla meille samalla, koska juuri sanoin niin, ihan ääneen.

   Kiesus, mikä olento ja selvästi nimensä veroinen, ei aja valot päällä. Tuli elävästi mieleen aikoinaan ilmestyneen Shokki-sarjakuvalehden Slemmy. Viemäristäkö noita putkahtelee?

 3. Punapukuiset tontut olisivat, enemmän kuin tervetulleita, oikein tuvan puolelle saakka. Sinipukuiset tontut, eivät ole tervetulleita, sillä heillä ei ole lahjoja 🙂

 4. No hyi vittu, tosin suomirappi tai rap tai hiphop ylipäätään oli jo ennestään paskaa.

 5. Kävin uteliaisuuttani kuuntelemassa, tuon “oletetun” “taidetta”. Tuli mieleen eräs taiteilija, joka maalaili pääsiäismunia omalla kuukautisverellään. Mitä sairaampi ja vastenmielisempi idea, jonka joku mieleltään järkkynyt toteuttaa julkisesti, rinnastetaan/luokitellaan nykyään taiteeksi.

  Pidän tätä hyvänä kehityssuuntana, sillä mitä enemmän media tuputtaa rääkyviä transuja ja maanisten maalaamia munia…sitä enemmän tavalliset rivikansalaiset etääntyvät, tästä vallalla olevasta kuplasta, vaikka alkuperäinen ajatus lieni normalisoida kaikenmoinen degeneraatio.

  • Näinhän se on ollut jo pitkään. Kissan tappaminen ja paskan heittäminen seinään on “taidetta” ja kerää apurahat ynnä palkinnot — meidän kukkaroista, tietty!

   Kaikki palkitut ja mediahuomiota saavat ovat yleensä nuoria tyttöjä, joiden “taide” on sellaista johon suurin osa muustakin väestöstä pystyisi. Eli eihän se ole mitään taidetta lain. Tahdotaan vain edistää rappiota ja painaa kansallisromantiikka, Suomen luonto ja kulttuuri unholaan. Sairasta.

 6. Hetkinen, hetkinen… Tämä otus on siis “nainen” sillä hän on päättänyt niin.

  Jos hän on heteronainen, hän tuntee seksuaalista vetoa suomalaisiin (oletan näin sillä elämme Suomessa), valkoisiin heteromiehiin ja vice versa.

  Onko taas mätäpäisellä vassarilla mennyt “logiikka” solmuun? Vittu nämä ovat SÄÄLITTÄVÄÄ ihmisjätettä…

 7. “Onko taas mätäpäisellä vassarilla mennyt ”logiikka” solmuun”

  Kysymys on väärin esitetty, tai se sisältää paradoksin 🙂
  Paremmin muotoiltuna esittäisin kysymyksen: Onko mätäpäisellä vassarilla logiikkaa ensinkään?

  • Ei ole, kuten ei myöskään järkeä , päättelykykyä, itsesuojeluvaistoa tai ylipäätään mitään kognitiivisia kykyjä.

   Faktoilla voitat suvakin aina. Se on niin helppoa, ettei se ole edes enää hauskaa.

   • Kuin veisi lapselta tikkarin 😀 Mutta siltikin…..suvakin persekipuilua on vain niin mukavaa katsella, etten voi harrastettani lopettaa 😀

Comments are closed.