Koti Artikkelit Suomalaiset kansallissosialistit julkaisivat uuden kirjan!

Suomalaiset kansallissosialistit julkaisivat uuden kirjan!

6

Tänään 14. lokakuuta on julkaistu pitkästä aikaa uusi suomalainen kansallissosialistinen kirja. Julkaisun taustalla on suomalaiset kansallissosialistiset raha-aktivistit, ja teos keskittyy pankkimaailmaan ja pankkien vaikutusvaltaan sekä yksilön elämässä, että maailmanpolitiikassa ja -tapahtumissa. Suosittelemme lukijoita ostamaan teoksen, sillä tällä tavoin voi kätevästi rahallisesti tukea tärkeää kansallismielistä julkaisutoimintaa sekä saada samalla jotain vastineeksi.

Kirjaa voi ostaa jälleenmyyjiltä ainakin joissain kansallismielisissä tapahtumissa ja konserteissa. Tällä hetkellä sitä myyvät ainakin Sakaramiina Records ja Europa Erwache. Kirjan hinta on kymmenen euroa plus postikulut, mikäli se tilataan netistä.

Verkossa voit tällä hetkellä tilata kirjaa lähettämällä viestin osoitteeseen europaerwacheprod(at)protonmail.com. Kirjoita viestiin tilaamasi tuote/tuotteet lukumäärineen sekä postiosoite, johon paketti lähetetään. Saat paluuviestinä maksuohjeet.

Alla julkaisijan esittely pamfletista:

Tulemme seuraavilla sivuilla osoittamaan, kuinka Suomen poliittinen kohtalo riippuu pankkisektorin sekä aidon talouden välisen taistelun lopputulemasta. Pankit ja suursijoittajat ovat kuluneina vuosikymmeninä ottaneet länsimaiset yhteiskunnat panttivangeikseen, mikä on aikamme polttavimpien taloudellisten ja yhteiskunnallisten tautien juurisyy. Ilman pankkitoiminnan kansallistamista ja ulkomaalaisen likaisen rahan häätämistä Suomi ei voi olla itsenäinen.

Pamfletti on tiivistetty versio kesällä 2019 verkossa ilmestyneestä ”Miksi pankkeja vihataan” -artikkelisarjasta. Alkuperäisen artikkelisarjan tavoin pamfletti on jaettu kuuteen lukuun, joista viimeisessä esitellään myös moderni kansallissosialistinen vaihtoehtoinen talousuudistusohjelma. Kyseessä on toisen maailmansodan jälkeen tiettävästi ensimmäinen kokonaisvaltainen suomalainen selvitys kansallissosialistisesta talousajattelusta.

Lukujen teemat jakautuvat seuraavasti:

Luku 1: Kriisejä ja korko-orjuutta

Velanottoon perustuva talousjärjestelmä ja globaalit rahoituskriisit ovat ajaneet Suomen loputtomalta vaikuttavaan taantumaan. Todellinen vastakkainasettelu ei ole ”yrittäjät vastaan työntekijät”, vaan ”reaalitalous vastaan finanssitalous”. Ihmiskunnan historiassa vain sodat, vallankumoukset, valtioiden kaatuminen sekä kulkutautien kaltaiset katastrofit ovat tasoittaneet merkittävästi yhteiskunnallisia varallisuuseroja. Taloudellista oikeudenmukaisuutta ei ole koskaan saavutettu ”demokraattisella” politiikalla.

Luku 2: Kun pörssihai raateli teollisuusmiehen

Finanssitalous ei luo uutta vaurautta eikä työpaikkoja vaan keskittyy imemään varallisuutta aidoilta yrityksiltä ja työntekijöiltä. Finanssitalouden eli pankkien ja rahastojen voittokulku on merkinnyt sitä, että suurimmat taloudelliset voitot tehdään sisäpiirikaupoilla ja epärehellisellä keinottelulla. Lisäksi keinotteluun perustuva rahajärjestelmä on tehnyt länsimaisista talouksista äärimmäisen hauraita sekä haavoittuvaisia korruptiolle ja kriiseille.

Luku 3: Pankki- ja juutalaisvastaisuuden historia

Markkinavoimat eivät ole kasvottomia, vaan taloutta hallitsevan eliitin jäsenet voidaan tunnistaa usein hyvin helposti. Kautta historian varallisuus on jakautunut etnisiä linjoja noudattaen, ja usein rotujen väliset konfliktit ovat liittyneet taisteluun resursseista. Erityisen mielenkiintoinen ryhmä ovat juutalaiset, jotka ovat vastuussa muun muassa länsimaisen keskuspankkijärjestelmän, globaalin vapaakauppa-ajattelun, Maailmanpankin, Kansainvälisen valuuttarahaston, velkarahoitteisten yrityskaappausten, pankkimaailman ”Too Big to Fail” -mallin sekä EU:n tärkeimpien finanssilobbausjärjestöjen synnystä. Lukijan tehtäväksi jää tulkita, onko juutalaisten vaikutus länsimaiseen talouteen ja politiikkaan kokonaisuutena myönteistä vai kielteistä.

Luku 4: Ylikansalliset monopolit vastaan paikallistalous

Talouden globalisaatio on johtanut yksityisten monopolien voittokulkuun, mikä on puolestaan merkinnyt omaisuuden keskittymistä pienen huippurikkaan eliitin käsiin. Mikäli valtio ei suojele kotimaisia markkinoita ulkomaalaisilta jättiläiskorporaatioilta, menettää kansakunta lopulta poliittisen itsenäisyytensä. Länsimaiset keskuspankit ovat olleet avainroolissa ylikansallisten yksityisten monopolien vahvistamisessa.

Luku 5: Sodat, rikokset, veroparatiisit

Rikollisuus on nopeimpia keinoja rikastua. Mikäli talousrikollisella on vaikutusvaltaisia poliittisia liittolaisia, ovat hänen kiinnijäämisriskinsä olemattoman pienet. Rikollisuus ei ole talouspolitiikan kannalta vähäpätöinen kuriositeetti, sillä edellisen finanssikriisin yhteydessä pankkijärjestelmämme pysyi pystyssä ainoastaan laittoman huumerahan ansiosta. Huumekartellit, mafiaryhmät ja muu järjestäytynyt rikollisuus kytkeytyvät länsimaiden ”lailliseen” talouteen erottamattomasti veroparatiisijärjestelmän kautta. Samalla kun finanssieliitti katsoo mafiatoimintaa sormiensa läpi, hyökkäävät pääomapiirit armottomasti taloudellista oikeudenmukaisuutta vaativia itsenäisyysliikkeitä vastaan.

Luku 6: Globaalista korko-orjuudesta itsenäisyyteen

Länsimaat ovat luovuttaneet rahanluontioikeuden yksityisille pankeille, mikä on johtanut siihen, että valtioista on tullut julkisen velanoton myötä pankkien orjia. Globalisaation vuoksi valtiot palvelevat ulkomaalaisia rahanlainaajia. Kansainvälinen valtionvelkajärjestelmä merkitsee sitä, ettei yksikään eurooppalainen valtio ole aidosti itsenäinen. Valtio voi lunastaa itsenäisyyden kansallistamalla rahanluontijärjestelmänsä sekä suojautumalla ulkomaalaiselta riistopääomalta.

6 KOMMENTIT

 1. Täytyypä ostaa tämä teos ihan vaan jo pelkän supportin vuoksi – ja onhan se aihekin kiinnostava!

 2. Vanhoissa saduissakin peikot ovat aina isokorvaisia, ahneita koukkunokkia!

  Mistäköhän moinen?

 3. Täytyypä laittaa tilaukseen useamman kappaleen verran, sen verran hyvä lahjaidea oman hyllyn koristuksen lisäksi!

 4. Huomio, huoli ja terve vihakin siinä samalla kohdistuvat ikävä kyllä suurimmilta osin täysin vääriin asioihin – sen verran hyvin on sionisti suomalaistakin harhauttanut. Kaikkien ongelmien aiheuttaja on RAHAN SYNTYMEKANISMI eli KOROLLINEN VELKARAHA, joka otetaan oman kansallisen pankin asemesta yksityisiltä juutalaisilta mafiapankkiireilta. Rahan tarve on koron takia jatkuvasti suurempi, kuin rahaa edes liikkeellä on. Tämä on väkisinkin orjuuttava ja tuhoon ajava systeemi! Korko, joka maksetaan takaisin, maksetaan myöskin samalla lainatulla rahalla. Täten Suomen kansa ja koko Eurooppa ajautuu juutalaisen maailmanvallan orjatyövoimaksi, maksaen verorahoillaan lainojen korkomenoja kansainväliselle pankkimafialle.

  Lainan oton tarve siis kasvaa yhä suuremmaksi ja suuremmaksi. Myös inflaatio (yleinen hintatason nousu; rahan arvon lasku) rahan lisääntyessä kokoajan kasvaa eli juutalainen saa myytyä tuotettaan alati kasvavalla vauhdilla. Ulkomaankauppa tuo hetkittäistä apua Suomelle, jos ajattelemme asiaa suljettuna systeeminä. Mutteihän se reaalitilanteessa sitä ole. Ennen jokaista palkan-, etuuden- tai eläkkeenmaksua ja ennen jokaista investointia on ensin otettava uutta velkaa. Mikään työ tai tuotanto ei luo järjestelmään sen arvoa vastaavaa määrää rahaa, vaan UUSI KOROLLINEN LAINA ainoastaan luo sen määrän verran sitä. Aina ensin on velka – sitten vasta KAIKKI muu. Jos rahaa ei käytetä (eli uutta lainaa ei oteta), kaikki pysähtyy: palkanmaksut, tuotanto jne.

  Pirulliseksi tämän sionistisen noidankehän tekee se, ettei MIKÄÄN MÄÄRÄ LEIKKAUKSIA eikä toisaalta myöskään MIKÄÄN MÄÄRÄ KULUTUSTA tuo ratkaisua eikä helpotusta ongelmaan. Juutalaiselta lainattu korollinen velkaraha itsessään aiheuttaa ongelman! Se on kitkettävä juurineen pois Euroopasta – se on meidän ainoa pelastuksemme. Muuten emme koskaan hallitse itseämme: maanpuolustus- tai maahanmuuttopolitiikkaamme, hallitustamme, koulutusjärjestelmäämme tai YHTÄÄN MITÄÄN. Ainoa keino elämän jatkumiseksi Euroopassa ja Suomessa on irtaantua tästä riistojärjestelmästä, joka vie meiltä itsemääräämisoikeuden! Rahanluontimonopoli on saatava takaisin ITSENÄISELLE, VALTIOLLISELLE KESKUSPANKILLE, jolloin määräämme itse täysin kansallisen rahantarpeemme, pidämme inflaation kurissa ja nousemme lähelle täystyöllisyyttä! Meidän on keskityttävä eliminoimaan ongelman aiheuttaja – ei sen oireita!

  Uusi raha – nk. “fiat-raha” (“fiat” on latinaa ja tarkoittaa “tulkoon”) – tehdään aina kirjanpitotemppuna tyhjästä. Uusi laina on siis aina täysin uutta, tuoretta, siihen hetkeen asti ennen olemassaolematonta rahaa. Rahaa ei luoda mistään kulta- tai muustakaan reservistä, eikä pankissa asiakkaiden talletettavana olevaa rahaa myöskään missään nimessä ikinä lainata eteenpäin, sillä siitä rahasta pankki maksaa korkoa asiakkailleen. Korko ei ole mitään muuta, kuin tuotteen nimeltä “raha” hinta. Talletettaessa asiakas myy rahaa pankille ja lainattaessa asiakas ostaa rahaa pankilta. Molemmissa tapauksissa päivän noteerattu korko on sen kauppahinta. Ennen rahalla oli itseisarvo eli raha oli tehty esim. kullasta tai hopeasta, ja oli kirjaimellisesti painonsa arvoinen rahassa. Nykyään seteliin (joka on puuvilla-pellavaseosta) ja kolikkoon (jotka ovat jotakin mahdollisimman halpaa, juuri ja juuri riittävän kestävää metalliseosta) on painettu sen nimellisarvo. Tuo luku ei ole mitään muuta, kuin SOVITTU arvo jolla kyseisen rahan voi vaihtaa hyödykkeisiin eli tuotteisiin tai palveluihin. Kuvitelkaa: koko järjestelmä on pelkkä sopimus; ykkösiä ja nollia tietokoneiden systeemeissä!

  Digirahaan siirryttäessä rahan liikkeellelaittajalla minimoituu rahan tuotantokustannukset niin alas kuin mahdollista! Nykyäänkin esim. Yhdysvaltojen keskuspankki, juutalaisomisteinen yksityispankki Federal Reserve, tekee rahaa mahdollisimman halvalla. Rahatehtaassa – josta Fed tilaa rahat valtion obligaatiota (maksusitoomusta) vastaan ja jotka USA:n kansalaiset sitten kuluttavat kiertoon – on töissä mahdollisimman matalapalkkaisia työntekijöitä, usein neekereitä. Siellä raha painetaan ja leikataan, pakataan. Sitten raha lopulta myydään (huutokaupataan) ja kuljetetaan parhaiten maksavalle keskuspankille, josta raha valuu alaspäin pienempiin pankkeihin ja sieltä kuluttajille, lähinnä asunto- ja autolainojen myötä. Meilläkin on eurouudistus meneillään. Sanovat, että tarkoituksena on tehdä paremmin kestävää rahaa. Todellisuudessa ainoa intressi on rahan tekeminen mahdollisimman halvalla. Tämän takia kolikoiden ja seteleiden seoksia aina joskus revisioidaan. Inflaation kasvaessa rajattomasti kohti ääretöntä, juutalainen myy meille enemmän ja enemmän rahaansa, josta me maksamme aina vain enemmän ja enemmän korkoa. Mahdoton yhtälö: luonnonvarat tulevat vastaan ja se onkin ainoa rajoite fiat-rahan määrälle.

  (Fiat-)rahaa voidaan maailmassa tehdä vain niin paljon, kuin sen takeeksi on energiaa. Tätä voi olla vaikea käsittää, mutta yritän vielä selventää: kuvittele tyhjästä kirjanpitotempulla luotavan nykyrahan ainoa todellinen ja fyysinen rajoite: kuinka paljon sinä voit realisoida tuota rahaa l. kuinka paljon painokoneet voivat suoltaa ulos tuota rahaa (joka on tehty pellava-puuvilla-seoksesta, musteesta etc.). Niin paljon fiat-rahaa voidaan luoda, kunnes sen realisaatio (teko, joka saa rahan fyysisesti olemaan olemassa vastaamaan nimellisarvoaan) tulee mahdottomaksi l. luonnonvarat l. resurssit eivät riitä enää yhdenkään pennin tekemiseen.

 5. Yksinkertaisia pointteja rahataloudesta ja rahan syntymekanismista:

  • MIKÄÄN MÄÄRÄ kulutusta TAI toisaalta säästöjä ja leikkauksia EI pelasta meitä tuholta tässä korolliseen velkaan perustuvassa huijaussysteemissä. Olemme aina lopulta saman ongelman äärellä: meillä ei ole tarpeeksi rahaa. Toki pärjäämme nyt luottokortteinemme ja pikavippeinemme, mutta mitä sitten, kun juutalainen kiristää hinnat niin ettei enää ole varaa ruokaan eikä puhtaaseen veteen?

  • Ennen jokaista palkan-, etuuden- tai eläkkeenmaksua ja ennen jokaista investointia on ensin otettava uutta velkaa. Mikään työ tai tuotanto ei luo järjestelmään sen arvoa vastaavaa määrää rahaa, vaan UUSI KOROLLINEN LAINA ainoastaan luo sen määrän verran sitä. Aina ensin on velka – sitten vasta KAIKKI muu. Jos rahaa ei käytetä (eli uutta lainaa ei oteta), kaikki pysähtyy: palkanmaksut, tuotanto jne.

  • Juutalaiselta lainattu korollinen velkaraha itsessään aiheuttaa ongelman! Se on kitkettävä juurineen pois Euroopasta – se on meidän ainoa pelastuksemme. Muuten emme koskaan hallitse itseämme: maanpuolustus- tai maahanmuuttopolitiikkaamme, hallitustamme, koulutusjärjestelmäämme tai YHTÄÄN MITÄÄN. Ainoa keino elämän jatkumiseksi Euroopassa ja Suomessa on irtaantua tästä riistojärjestelmästä, joka vie meiltä itsemääräämisoikeuden! Rahanluontimonopoli on saatava takaisin ITSENÄISELLE, VALTIOLLISELLE, VOITTOATAVOITTELEMATTOMALLE KESKUSPANKILLE, jolloin määräämme itse täysin kansallisen rahantarpeemme, pidämme inflaation kurissa ja nousemme lähelle täystyöllisyyttä!

  • Se jolla raha on (se joka rahan luo) laatii säännöt, ja se joka laatii säännöt, saa lopulta kaikki rahat. (Kaikki omaisuus ulosmitataan pilkkahintaan/ryöstetään perintöveroilla ym. kestämättömillä maksuilla ja ihmiset päätyvät orjatyövoimaksi juutalaisille. Verorahoillamme maksetaan sionistisille yksityispankeille lainojemme korkomenoja!)

  • Kaikki talouskriisit ja sodat luodaan keinotekoisesti. Markkinoita ohjataan täysin kulloinkin haluttuun suuntaan eli ne eivät ole mikään ihmisen tahdosta riippumaton, itsenäinen entiteetti! Sisäpiiri so. juutalainen, kansainvälinen pankkimafia tietää etukäteen kaikki pörssikurssien muutokset ymv. sillä he omistavat pörssit, luottoluokittajat jne. – ja nekin ovat itsessään YRITYKSIÄ.

  • Uusi, pankista lainattu raha tehdään KIRJANPITOTEMPULLA TYHJÄSTÄ. Sitä ei ole siihen hetkeen asti ollut olemassa. Rahaa ei luoda mistään kulta- tai muustakaan reservistä, eikä pankki missään nimessä lainaa siellä jo olevia eli sinne asiakkaiden tallettamia rahoja, sillä niistä rahoista pankki maksaa talletuskorot asiakkailleen!

  • Toisen on hävittävä (-), jotta toinen voi voittaa (+). Molemmat (kaikki) eivät voi voittaa. (Juutalainen/pankki voittaa aina.)

Comments are closed.