Koti Uutisia Kotimaa Suomalaiset huolissaan kahtia jakautumisesta ja ilmastonmuutoksesta

Suomalaiset huolissaan kahtia jakautumisesta ja ilmastonmuutoksesta

6

Alma Median lehdet ovat teettäneet kyselytutkimuksen liittyen suomalaisten kokemiin tulevaisuuden uhkiin. Suurimmaksi uhaksi tuli 40 prosentilla vastauksista kansakunnan jakautuminen kahtia. Tutkimustulos on rajallisen otoksen takia hämäävä, koska suomalaisten jakautuminen on vain osa globaalia kahtiajakautumista, jolla globalistit pyrkivät murtamaan kansakuntien rajat ja kiinnittämään huomion pois ulkoisista uhista.

Jos globalistit hyökkäisivät vain ulkopuolelta tiettyihin kansoihin, saisivat he itse osakseen vastustusta. Siitä syystä he mieluummin laittavat kunkin itsenäisen valtion ryhmät tappelemaan keskenään rajojen avaamisesta, jolloin näyttää siltä, että nimenomaan yksittäinen maa, esimerkiksi Suomi, olisi kahtia jakautunut.

Tutkimuksen mukaan työttömyyden uhka oli pudonnut vuoden takaisesta 46 prosentista 36 prosenttiin. Ilmastonmuutoksesta oli huolissaan lisääntyvä 31 prosentin osuus. Muita paljon ääniä saaneita uhkia olivat yhteiskunnan kyvyttömyys muutokseen (36 %), väestön ikääntyminen (34 %), palveluiden keskittyminen keskuksiin (29 %), maahanmuutto (27 %) ja terrorismi (25 %).

Ilmastonmuutoksen valinneissa oli suuria paikkakuntakohtaisia eroja. Helsingissä ilmastonmuutoksesta oli huolissaan 44 prosenttia, Pirkanmaalla 33 prosenttia ja Oulussa vain 19 prosenttia vastaajista. Turun yliopiston Tulevaisuuden tutkimuskeskuksen johtajan Juha Kaskisen mielestä ilmastonmuutoksella tulee olemaan suuria taloudellisia ja turvallisuuteen liittyviä kerrannaisvaikutuksia, kun ilmastonmuutos aiheuttaa muuttoliikkeitä. Kyseinen ajattelutapa tukee käsitystä, jonka mukaan maahantunkeutujat olisivat väistämätön luonnonlaki. Maahanmuutto on aina suurella rahalla toteutettu ja pitkällä median valmistelutyöllä tuettu operaatio.

Puhuttaessa tulevaisuudesta, jota Iltalehden jutun mukaan tulisi tarkastella aina “mahdollisuutena uuteen ja parempaan”, olisi tärkeää tietää muutoksen suunta. Jos suunta pysyy samana, ei voi puhua “uudesta” ja “vanhan jättämisestä” vaan suuremmasta määrästä samaa vanhaa suuntaa. Pohjoismainen Vastarintaliike tekee uutta politiikkaa, joka ei ole vanhaa uudella tavalla tai eri määrin, vaan toiseen suuntaan menevää politiikkaa, jossa nykyiset uhat todella korjataan.

Lähde: Iltalehti

Lue myös: Politiikkamme, kohta 1

6 KOMMENTIT

 1. Vastarintaliike ja Kansallissosialismi onkin Euroopan ja Suomen ainoa toivo! Valtapuolueitten, globalismin, kapitalismin, pakkomonikulttuurisuuden ja muun rappiokulttuurin aika on ohi!

 2. Minä en ole huolissani ilmastonmuutoksesta, se on pseudotiedettä:

  https://www.youtube.com/watch?v=SXxHfb66ZgM

  Se on globalistien keino kerätä lisää rahaa ja saada ihmisille jotain josta voi ridiellä.

  En ole myöskään huolissani kansa “kahtiajakautumisesta”. Olen itse asiassa iloinen että pitkään jakuneen salailun jälkeen uskaltaa sanoa totuudet julki. Jos se on kansalaisten kahtiajakoa, se on tervettä ja tervetullutta. Sen sijaan uskon että työttömyyt ja tulevaisyys nykisten eduskuntapuolueiden määrittämänä, se on kansan ykköshuolenaiheita. Ja heti perään tulee matujen ja globalisti-politikkojen ajama Valkoisen Väestön Holokausti.

  Uskoisin että politikot ovat enemmän huolissaan kansalaisten mielipiteiden siirtymisestä kohti itsenäisen Suomen isänmaallisia jäseniä. Samalla tavalla kuin kautta koko euroopan omien isänmaallisten tapaan.

  Ilmasto saa lämmetä, ainakin minun puolestani. Se tekee vain hyvää tuottavuudelle.

  • Ilmasto on muuttunut muutaman kymmenen miljuunan vuoden aikana vaikka kuinka monta kertaa ja se tulee sen tekemään, oli täällä immeisiä tai ei. Ihmisen toiminnat saattavat vaikuttaa siihen jossain määrin, mutta eivät ole sen aiheuttajia.

   Banaaniviljelmä Saimaan saaressa olis kiva eläkeharrastus ja siksi ajankin paljon kuluttavalla isomoottorisella maasturinrohjakkeella.

Comments are closed.