Koti Uutisia Suomalaiset eivät halua liittoutua

Suomalaiset eivät halua liittoutua

4

Helsingin Sanomien tuore kysely paljastaa, että enemmistö suomalaisista ei kannata Suomen liittoutumista Naton kanssa. Suomalaiset eivät kannata myöskään EU:n yhteistä puolustusta eikä puolustusliittoa Ruotsin kanssa.

Nato-jäsenyyttä vastustaa lähes kaksi kolmasosaa suomalaisista, kun kannattajia on alle viidennes. 18 prosenttia ei osannut sanoa kantaansa.

Kuusi kymmenestä vastustaa myös EU:n yhteistä puolustusta ja Suomen puolustusliittoa Ruotsin kanssa.

 

Lähde: Kaleva

4 KOMMENTIT

  1. Kyllä Suomi tarvitsee liittolaisia. Ruotsin hyökkäys pystyttäisiin torjumaan helposti, mutta kunnon armeijan hyökätessä Suomi olisi heikoilla.

    • Uskotko oikeasti, että NATO tai joku muu liittouma/maa tulisi kriisitilanteessa Suomea puolustamaan? Itse en pysty tällaista mahdollisuutta näkemään. Suomea tulevat puolustamaan vain ja ainoastaan suomalaiset. Joten riittävän vahva ja uskottava puolustus on ainoa mahdollisuutemme selviytyä.

      Tämä ei tietenkään sulje pois yhteystyön mahdollisuutta esimerkiksi Pohjoismaiden kesken, mutta silti jokaisen on oma tonttinsa hoidettava.

  2. Ei Ruotsi Suomeen hyökkää… Suomi,Ruotsi,Norja ja Tanska yhteen, osaamista ja myytävää löytyy ja yhteinen Pohjola pystyy mihin vaan. Mr Kekkonen aikoinaan oli jo yhteistyön lisäämisen kannalla pohjoismaiden osalta. Tosin oli sama mies ryssänKIN asialla.

Comments are closed.