Koti Uutisia Suomalaisbloggarin avautuminen

Suomalaisbloggarin avautuminen

11

Viihdeuutiset

VIIHDEUUTISET Kansallinen Vastarinta julkaisee kokonaisuudessaan suomalaisbloggari Michael Perukankaan kuluvan viikon tiistaina kirjoittaman avautumisen suomalaisista rasisteista.

Rasistit ovat pilanneet Suomen

Ostin eilen pojalle ulkoiluhousut. Ensimmäisissä vastaantulleissa luki maamme nimi, ja poikani halusi ne, tosin luultavasti päästäkseen shoppailun tylsän osan yli ja lähemmäs Hero Factory -osastoa.

Emme voineet kuitenkaan tyytyä ensimmäisiin housuihin, vaikka talon halvimmatkin olivat. Onneksi en joutunut selittämään, miksi.

Miksei sitten? Minä en halua, että poikani kavereiden vanhemmat luulevat, että hänen isänsä on rasisti. Sinä hetkenä, kun ohjailin poikaani katsastamaan vielä muita housuja, minua hävetti olla suomalainen.

Norjassa asuessani Norjan lippu oli hyvin tavanomainen koriste esimerkiksi ulkoiluvaatteissa, tai ainakin Norjan värit. Sikäläinen isänmaallisuus oli iloista ja ylpeää norjalaisuutta, täällä se on taskuun laitetut kädet nyrkissä kulmien alta jurmuttamista.

En ole mitenkään ääri-isänmaallinen, mutta olen aina Suomen puolella. Urheilussa tämä näyttäytyy selvimmin. On sääli, että rasistit ovat vieneet mahdollisuuden olla ylpeä suomalaisuudesta. Itse asiassa on heidän vikansa, että suomalaisuutta saa suorastaan häpeillen piilotella.

Bloggari kuvailee itse itseään seuraavilla sanoilla: “43-vuotias kaupunkimetsäaktivisti, elämäntapaosallistuja ja ammattiosallistaja, keskustelun ruokkija ja tyrehdyttäjä, eriävän mielipiteen esittäjä, sosiaalinen indikaattoripaperi, joka suhtautuu kaikkeen tutkimuksena. Myös elämään. Myös omaansa. Tapaustutkimuksena.”

Alkuperäisen avautumisen voi lukea tästä linkistä.

11 KOMMENTIT

  1. No onpa melkoinen höppänä.Ymmärtäisin jos kaveri olisi vaikka 93-vuotias…

  2. Eli ei uskaltanut ostaa suomi-logolla varustettuja housuja koska rasismi?! Jo on perkeleen säälittävää, jos joku hippi/maailmanparantaja tai mutiainen loukkaantuu nii entä sitten? Servaa 100-0 ja lopuksi luuvitonen ohimoon nii loppuu se valittaminen.

  3. Haha 43 vuotias kulttuurimarxisti, joka on hyvin irtaantunut todellisuudesta!

  4. Aluksi ajattelin, että pakko olla trolli, mutta kyllä se vakavissaan taitaa olla. Käy sääliksi poikaa, jolla on tuollainen indoktrinoitu punavihreä reppana isähahmona. Saakohan kotona edes lihaa syödäkseen?

  5. Nykyään kun rasismi voi tarkoittaa melkein ihan mitä vain, se ei merkitse mitään. Mikähän tässä on oikeasti ollut takana, ellei oma ahdisteneisuus?

  6. Missä on lastensuojelu? Ennemmin laitokseen kuin tuollaisille vanhemmille!

  7. Bloggari käynyt näköjään lyömässä miinus lämät kaikille kommentoijille.. voiso tulla kommentoimaan asti vähän elämäntyylistään ja lapsensa mielihalujen/itseilmaisun sabotoimisesta?

Comments are closed.