Koti Artikkelit Suomalaisapu tiedottaa vaatekeräyksestä

Suomalaisapu tiedottaa vaatekeräyksestä

3

Ilmoitimme tammikuun alussa ryhtyvämme jakamaan vaatteita vähävaraisille suomalaisille lapsiperheille. Olemmekin tähän mennessä lähettäneet vaatepaketteja kymmenille perheille.

Lahjoituksia on tullut odottamattoman paljon.
Lahjoituksia on tullut odottamattoman paljon.

Joudumme laittamaan avustustoiminnan hetkellisesti jäihin, koska olemme saaneet niin paljon lahjoituksia, että joudumme etsimään uudet tilat säilöäksemme kaiken tavaran!

Toimitamme kuitenkin kaikki tilaukset, jotka ovat saapuneet tänään eli 21.1. klo 21.00 mennessä. Ilmoitamme heti, kun jatkamme toimituksia. Myös katkon aikana tulleet avustuspyynnöt tullaan toimittamaan tuolloin.

Otamme edelleen lahjoituksia vastaan ja tahdommekin kiittää jokaista lahjoittajaa. On hienoa nähdä, että suomalaiset ovat valmiita avustamaan toisiaan! Suomalaisten on pidettävä yhtä näinä vaikeina aikoina.

Mikäli haluat tukea Vastarintaliikkeen Suomalaisapu-toimintaa, voit joko olla yhteydessä osoitteeseen suomalaisapu[at]vastarinta.com tai asioida Kadulle.com-verkkokaupassamme.

 

Suomalaisapu

3 KOMMENTIT

  1. Vastarintaliike on paras järjestö Suomessa. Kaikkea menestystä Suomalaisavulle!

  2. Kiitoksia vaan itsellenne, kiva että pääsin eroon tarpeettomasta vaatteesta ja mieltäni lämmittää tieto siitä että menevät niitä kipeimmin tarvitseville. Jatkakaa samaan malliin!

    T: Lahjoittaja itsekin 🙂

Comments are closed.