Koti Artikkelit Vastarintaliike Suomalaisapu: farmaseutilta apua lääkekysymyksissä!

Suomalaisapu: farmaseutilta apua lääkekysymyksissä!

8

14081889

Mietityttääkö sinua esimerkiksi iäkkään omaisesi suuri lääkemäärä? Osaako hän ottaa lääkkeet oikein? Entä ovatko annostelut ja lääkkeiden ottamisajankohdat oikeita? Pohditko, ovatko kaikki lääkkeet yhteensopivia tai onko niiden yhteisvaikutukset huomioitu?

Suomalaisapu tarjoaa suomalaisille farmaseuttista neuvoa lääkkeisiin, niiden käyttöön, annosteluun ja resepteihin liittyvissä asioissa. Lääkkeisiin liittyy monia asioita, jotka on hyvä ottaa huomioon: pitäisikö tabletit ottaa ennen ruokaa vai ruoan jälkeen, aamulla vai illalla, voiko kaikki lääkkeet ottaa samaan aikaan yms. Jos lääkkeitä on paljon, voi olla hyvä miettiä annosjakelijan eli dosetin käyttöä.

Suomalaisavun lääkeneuvonta on maksutonta ja ehdottoman luottamuksellista. Voit jättää ääniviestin numeroon 044 913 0301. Huomioithan, että puhelut siirtyvät suoraan vastaajaan, josta viestit puretaan päivittäin. Farmaseutti arvioi tilanteesi ja soittaa sinulle mahdollisimman pian takaisin.

Suomalaisavun tarkoitus on auttaa vähäosaisia tai muuten avun tarpeessa olevia suomalaisia. Poliittisia päättäjiä ja viranomaisia kansalaistemme hyvinvointi ei kiinnosta. Julkiseen velkaan vedoten hallitus leikkaa omilta syytäen samalla rajattomasti julkisia varoja turvapaikanhakijoista aiheutuviin kuluihin.

Turvapaikanhakijoille tarjotaan muun muassa terveydenhuolto yksityissektorilla ja heille maksetaan lääkkeet sekä tarjotaan maksuttomia harrastusmahdollisuuksia. Myös avustusjärjestöt kohdentavat tukiresurssinsa elintasopakolaisiin. Muukalaisten suosiminen oman kansan kustannuksella on yksiselitteisesti väärin. Me sen sijaan rakennamme yhteiskuntaa, joka vaalii suomalaista perintöä ja hyvinvointia! Ota yhteyttä jo tänään!

14081890

 

Suomalaisapu

Lue myös:

Jaamme vaatteita vähävaraisille suomalaisperheille!
Jouluista Suomalaisapua Myllypuron leipäjonossa
Katuturvaa ja suomalaisapua
Katupartiointia viidessä kaupungissa samana iltana

8 KOMMENTIT

 1. Voiko tähän nyt varmasti luottaa? Haluan siis varmistaa että siellä on ihan oikea farmaseutti, ihan oikealla tutkinnolla katsomassa näitä asioita 🙂

 2. Juuri nyt Suomalaisapu on oikealla tiellä ja siinä pisteessä että se herättelee Suomen kansaa ja kohta saa ihmiset liittymään riveihinsä. En väheksy fyysisen yleiskunnon ylläpitoa tai urheilua, mutta moni suomalainen joka kamppailee arjen kanssa ei näe liikuntaa ensimmäisenä vaihtoehtona oman elämäntilanteensa kohentamiseen. Siinä Suomalaisavulla on tuhannen taalan paikka.

  Jo aikaisemmin mainittu vaateapu ja nyt tämä, farmaseutti, ovat ensimmäisiä askeleita siihen suuntaan jolla saadaan kansan vankka tuki. Ja miten helposti/halvalla/yksinkertaisesti: tukemalla kansaa. Amerikkakin koittaa miehittää valtiot ensin rahalla. Se on nopein ja edullisin tapa saada vastustajat puolelleen. Ensimmäisenä ei koiteta vallankaappausta tai vallankumousta.

  Suomen päättäjät eivät ole viimeiseen 30 vuoteen tarjonneet kansalle muuta kuin keppiä. Se joka tarjoaa porkkanaa, on ystävä. Ja muutenkin, vihollisen vihollinen on ystävä. Ja kansan tuella, vahva ystävä. Muistakaa aina: Johtajat voi vaihtaa, kansaa ei voi vaihtaa.

  Kun tähän saatte vielä yhdistettyä ruoka-avun, pystytte auttamaan asuntojen saannissa/muutoissa sekä tuette kolehdein syntyviä ja jo syntyneita lapsia/lapsiperheitä, muuta ei tarvita. Alkuun se taloudellisesti ja ajankäytöllisesti on raskasta. Mutta 10 vuoden päästä ovat avun saajat vahvistuneet taloudellisesti ja he osallistuvat osaltaan tukemiseen. Ja silloin oma työ on kavanut korkoa.

  Jokaisessa suuremmassa muutoksessa aina yhden sukupolven elämä uhrataan. Onko se sinun sukupolvesi? Täytyy kuitenkin muistaa että kansallissosialismi on elämäntapa. Se on aate joka kantaa kaiken taloudellisen hapatuksen yli. Siksi siihen tehty työ ei tunnu uhraukselta.

 3. Hienoa, tämä on oikea suunta! Valtio valtion sisälle! Pikku hiljaa omat lekurit, apoteekkarit, kulttuuritapahtumat, kaupat, maatalous, turvapalvelut ja lopulta sotavoimat. Joku kuponkityyppinen vaihdantatalous vielä pystyyn niin ei tarvi maksaa veroja jutkuille. Pipilän jutkuvaltioon ei jää kuin karvamatut ja mokuttajat. =D

 4. Näissä terveysasioissa meitä on huijattu jo tarpeeksi pitkään, esim. 2-tyypin diabetes on täysin parannettavissa oleva sairaus!! Tutustukaa Antti Heikkilän ajatuksiin ja parantukaa, ei enää alistuta lääketehtaiden vallan alle! Tanskalaisen lääkärin kirja “Tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus” kannattaa lukea jos haluaa itsensä ja lähimmäisensä terveeksi, lääkkeet todellakin tappaa. Mitä farmaseuttimme on tästä mieltä?

Comments are closed.