Koti Artikkelit Suojelupoliisin ahdistelema tukijäsen haastattelussa

Suojelupoliisin ahdistelema tukijäsen haastattelussa

23

Kuten lukijamme tietävät, suojelupoliisi yrittää perusteettoman uhkailun avulla pelotella suomalaiset pois kansallismielisistä liikkeistä. Hiljattain poliisivainon kohteeksi joutui Vastarintaliikkeen nuori tukijäsen, jota ei epäillä edes mistään rikoksesta. Kansallinen Vastarinta haastatteli häntä.

Hei! Kertoisitko hieman itsestäsi – kuinka kiinnostuit politiikasta, maahanmuuttokritiikistä ja kansallissosialismista?

– Olen nuori ammattikoulua käyvä kansallissosialisti. Olen nuoresta pitäen kiinnostunut politiikasta vanhempieni kautta ja olen ollut jo pienestä alkaen maahanmuuttokriittinen. Kansallissosialismista kiinnostuin luettuani Adolf Hitlerin Mein Kampfin.

Olen toteuttanut kansallissosialismia muun muassa levittämällä Vastarintaliikkeen materiaalia katukuvaan.

Oletko mielestäsi tehnyt jotain, josta viranomaisten olisi oltava huolissaan?

– En ole mielestäni tehnyt mitään,  mistä viranomaisten olisi oltava huolissaan.

Vaikka poliisin tulisi keskittää resurssinsa oikeiden rikollisten jahtaamiseen, he päättivät ottaa sinut silmätikukseen poliittisten mielipiteidesi vuoksi. Kerrotko, kuinka suojelupoliisi otti sinuun yhteyttä?

– Suojelupoliisi otti yhteyttä isääni puhelimitse ja pelotteli isääni siitä, kuinka vaarallinen Vastarintaliike on ja kuinka voin joutua vakaviin ongelmiin, jos [paikallinen] poliisi saa tietää yhteyksistäni Vastarintaliikkeeseen.

Suojelupoliisin etsivä, joka järjesti kuulemisen, esittäytyi nimellä Janne S. Hän ei ollut halukas esittäytymään koko nimellään. Hän kertoi, että hänet on juuri palkattu suojelupoliisiin.

Kuinka kuulusteluissa meni? Mitä poliisit tarkalleen ottaen kysyivät? Yrittivätkö he onkia tietoa esimerkiksi tietyistä ihmisistä? Pyrkivätkö he luomaan uhkaavaa ilmapiiriä vai esittää ystävällistä?

– Kuuleminen meni hyvin. Poliisi ensimmäisenä kysyi materiaalista ja sitten Vastarintaliikkeen asioista, muun muassa nimiä tunnetuista paikallisen ryhmäni aktiiveista ja siitä, kuinka järjestäytynyttä toiminta on. Kun hän ymmärsi, etten osaa vastata hänen kysymyksiinsä, hän alkoi kysellä maailmankatsomuksellisista asioista. Hän esitti ystävällistä ja muun muassa valehteli, ettei suojelupoliisi listaisi heidän kanssaan tekemisissä olleita henkilöitä mihinkään.

Etsivä myös korosti kuulemisessa, että suojelupoliisi käsittelee Vastarintaliikettä rikollisjärjestönä. Hän väitti, että minun läsnäoloni liikkeessä tukijäsenen tasolla olisi haitallista minulle. Vaikka etsivä aiemmin valehteli minulle, ettei suojelupoliisi kirjoittaisi raportteja heidän kanssaan tekemisissä olevista henkilöistä, ei hän kuitenkaan onnistunut tarkentamaan, miten Vastarintaliikkeen tukijäsenyys olisi vaaraksi minulle.

Kuuleminen päättyi siihen, että etsivä kutsui vanhempani huoneeseen ja kertoi tarkemmin, mistä kuulemisessa oli kyse.

Miten neuvoisit nuoria kansallismielisiä, joita poliittinen poliisi yrittää uhkailla?

– Antaisin sellaisen neuvon, että poliisia ei kannata pelätä, vaikka heidän takanaan lymyääkin valtion väkivaltakoneisto ja vaikka he uhkailisivat tulevaisuuden suunnitelmien kariutumisella. Riimulippu korkealle!

Lannistiko kuulustelu sinut vai valoiko poliittisen poliisin korruption näkeminen sittenkin sinuun vain entistä enemmän taistelutahtoa?

– Paikallisen ryhmäni ryhmänjohtaja auttoi minua valmistautumaan tapahtumiin hyvin ja hänen ansioistaan selvisinkin jupakasta “vähin äänin”. Loppujen lopuksi kohtaaminen suojelupoliisin kanssa motivoi minua poliittisesti entistä enemmän. Tulen olemaan aktiivisempi kuin koskaan kansallissosialistisessa toiminnassa!

Kiitos vastauksista! Kansallinen Vastarinta tahtoo muistuttaa lukijoita siitä, ettei kenelläkään ole lain mukaan velvollisuutta vastata suojelupoliisin urkintakysymyksiin.

Toimitus

Lue myös:

Onko poliisi ystävä?
Kuinka poliisi rekrytoi tiedonantajia?
Poliittinen poliisi – mitä tämä tarkoittaa?

23 KOMMENTIT

 1. “Suojelupoliisi otti yhteyttä isääni puhelimitse ja pelotteli isääni siitä, kuinka vaarallinen Vastarintaliike on ja kuinka voin joutua vakaviin ongelmiin, jos [paikallinen] poliisi saa tietää yhteyksistäni Vastarintaliikkeeseen.”

  Suojelupoliisi syyllistyy tuossa kahteen rikokseen. Laiton uhkaus ja perätön ilmianto. Rikoksen tekee törkeäksi se, että siihen syyllistyy virkamies ja vieläpä poliisiviranomainen.

 2. “Tapahtumaa kuvattiin suorana skriiminä useammankin henkilön toimesta.”

  Aina hymyilyttää kuulla/lukea käytettävän “skriimi” ilmaisua. Hauska että se on omaksuttu näin laajasti yleiseen käyttöön (ainakin) kansallismielisessä kentässä 🙂

  • Itse en löytänyt sanaa “skriimi” tekstistä. Ensimmäisen kerran se tuli esiin kommentissasi.

   On totta että nykyään kansa puhuu asiosita sellaisilla sanoilla jotka eivät tarkoita mitään tai tarkoittavat kokonaan toista asiaa. Sellainen kieli tyhmentää kansaa. Mutta kun jo uutisten lukijat käyttävät näitä kiertoilmaisuja ja puhuvat väärin, niin mitä voi kansalta odottaa? Vain valveutuneimmat kehittävät mm. kielellisiä taitojaan.

   Nuoret puhuvat nuorten kieltä joka saattaa ärsyttää vanhempia. Ehkä se on tarkoituskin. Mutta se että kyseinen nuori tulee vielä kehittymään on lähtökohta. Toki on tärkeää kitkeä väärät sanat ja asiayhteydet pois heti alussa, mutta annettakoon osa anteeksi nuoren iän vuoksi.

   Minun korvaani särähtävät aikuistenkin käyttämät fraasit kuten “Mitä maksaa?”. Miten niin mitä? maksaa?? Rahaa maksaa. Oikeampi ilmaisu olisi “Paljonko maksaa”. Sitten nämä ikuisuskysymykset “Kaksi kertaa vähemmän”… Onko tarkoitus sanoa “puolet” ja jokin lukuarvo joka on 200% pienempi kuin nykyinen? Eli etumerkki alkaa – merkillä. Ja sitten merkitysten sekoittajat “puolet enemmän” tai “puolet vähemmän”. Tarkoittaako puolet enemmän 150% jostain vai 200% jostain? Ja sama pienenevälle puolelle.

   Jo uutisten lukijat sekoittavat merktiykset “keskiverto” ja “keskiarvo”. Jos katsotte niiden matemaattiset laskentakaavat niin ymmärrätte että “keskiverto alkoholin kulutus” Suomessa on 0 litraa. Sillä keskivero on nolla jos yksikin tulon tekijöistä on nolla.

   En minäkään ole täydellinen, mutta koitan kehittää itseäni koko ajan. Joskus oppii enemmän, toisinaan vähemmän. Sanajärjestys on se vaikea asia. Se sekoittuu vieraan kielen kieliopeista.

   • Itseään kannattaa kehittää koko ajan monella sektorilla, ettei taantumus iske. Kieli on eräs niistä ja se muuttuu sekä elää koko ajan niin että joskus on tosiaan vaikea ymmärtää moniakin “kakaraslangin” ilmauksia. Rulettaa? Ahaa, ilmavaivoja!

    Joskus koetan olla kieliopillisesti virheetön oikea “grammar nazi”… 😀 … ja joskus on kiva viäntää ja kiäntää murteheks. Vieraat kielet sotkee, mutta niitäkin on hyvä osata. Tärkeintä on saada itsensä ymmärretyksi ja ymmärtää, mitä vastapuoli sanoo.

    Mitä tulee itse aiheeseen, niin pelottelulla harvoin saavutetaan toivottua tulosta. Vastapuolella ei ole esittää järkeviä syitä ja siksi turvautuvat siihen. Se, että viranomaisorganisaatio on valjastettu mädätyksen ja kulttuurimarxistien agendan ajamiseen, tuo mieleen sisäministeri Yrjö Leinon aikaisen Punaisen Valpon ja hänen masinoimansa kommunistisen kaappausyrityksen. Sekin koki kohtalonsa ja on ehkä juuri siksi lähes kuoliaaksivaiettu pala historiaamme.

 3. Mielenkiintoista. Nuorta miestä ei edes epäilty mistään rikoksesta ja silti joutuu kuulusteluihin vain koska kannattaa kansallissosialismia. Tietenkin ilmoittivat myös vanhemmille ja pyysivät kuulusteluihin. On siinä varmasti ollut ihmettelemistä myös vanhemmilla kun ajatelleet että mihin on poika syyllistynyt, kun sitten selvinnyt, että ei edes epäillä mistään rikoksesta, vain raahattu poliisiasemalle kiusattavaksi ja peloteltavaksi. Näitä on tärkeää tuoda julki kun poliittinen poliisi ahdistelee ja pelottelee. PolPo myös tulee käyttämään kaikki mahdolliset keinot, en yhtään ihmettelisi jos tulevaisuudessa PVL:n aktiiveilta tulee löytymään laitonta materiaalia, kuten huumeita jotka PolPo on lavastanut. Tämähän on ikuisen vanha keino millä yritetään hiljentää ja eliminoida vastustajia.

  • Paljonkohan PolPo:ssa maksetaan kun petät kansasi eli mikä näiden SUPO:n ja vihapuhepoliisien palkka on?

 4. Miltä mahtaa poliisista tuntua kun tietää olevansa historian väärällä puolella? Pakottamassa valkoisten eurooppalaisten kansanmurhaa & vainoamassa maanmiehiään ja -naisiaan.

  • Varmasti hyvältä, rivipoliiseista en tiedä, mutta PolPo eli vihapuhepoliisi ja SUPO ovat tietoisesti tätä tekemässä ja heille maksetaan siitä. Kysymys kuuluu: Paljonko maksetaan siitä, että ryhtyy kansanpetturiksi ja alkaa vainoamaan omia veljiään ja sisariaan?

 5. Jokainen poliisikin asuu jossain…jokaisella poliisillakin on (ehkä) joku läheinen…
  Sitä minä vain, että vastavierailut ja muistamiset ovat aina kuuluneet suomalaiseen tapakulttuuriin… 😀

 6. PolPo on pitkällä tähtäimellä voimaton. Jo nyt ilmassa on PolPon paniikin merkkejä.

  Poliisit peittävät kasvonsa. PolPon kuulustelija ei antanut koko nimeä. Pelko selittää menettelyn!

  Nuoren kansallissosialistin tulisi vaatia näytettäväksi PolPo-mieheltä virkakortti ja kirjoittaa tiedot ylös; kansakunnan on tiedettävä omia “sankareita”.

  Lisäksi, Systeemin kriittinen heikkous on siinä, että PolPon “työn”tekijät ovat VIRKAMIEHIÄ. He tekevät “työtään” kahdeksasta neljään, TES:n mukaisesti, he eivät ole valmiita antaa elämänsä PersKeKon “ideologian” puolesta. Oikeastaan he eivät edes liikuta sormea ilmaiseksi. Heillä ei ole rakkautta PersKeKo-valtiota kohtaan, sen sijaan raha on heidän motivaatio, ei Isänmaanrakkaus.

  Rahalipukkeisiin – ainoana motivaationa – perustuva valtio ei kestä tulevaa, ennennäkemättömän voimakasta eksistentiaalista kriisia ja rahan vallan romahdusta.

 7. Eihän meillä demokratiassa mielipiderekisteriä pidetä. Ja ei täällä listata ihmisiä jotka ovat mukana poliittisessa toiminnassa.

  XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

 8. Pohjola on kuin sauna täynnä ruutia ja järjestelmän aivottomat juoksupojat ovat pistämässä tulta kiukaaseen.

 9. Mikäli suojelupoliisi jostain mystisestä syystä lähestyisi minua….niin eipä “kuulustelu” ala ennen kuin asemani kuulustelussa on selvinnyt ja ohranan edustaja ilmoittaa nimensä ja virka-asemansa.

  Mikäli nämä ehdot täyttyvät…ilmoitan nimeni, sukunimeni sotilasarvoni ja syntymäaikani…PISTE

 10. Virkavalta harjoittaa samanlaista fasismia kuin Antifa. Ihmisten vainoamista ja mustamaalaamista, jotka toimivat yhteistyössä isänmaallisia vastaan. Normaalikansalaisen kielessä näitä torakoita kutsutaan nimellä VASIKAT jotka ovat linnakkeessa alinta pohjasakkaa raiskaajien kanssa.

 11. Illalla kun katsoo peilistä itseään silmiin niin näkee totuuden.
  Supon poliisit häpeävät sisimmässään itseään.

  • Taitaa olla sillä speksillä valittuja henkilöitä, keillä ei ole itsetuntoa, häpeän tunnetta, omaatuntoa, isänmaallisuutta yms. minkä avulla normaalitt ihmiset arvioivat ympäristöä, itseään ja tekojaan, ts. ovat sisältä mahdollisimman tyhjiä.
   Päälle vielä tehokas koulutusjana, jossa on uskoteltu henkilölle ytimiä myöden että hän toimii oikein vaikka kuka muu hyvänsä esittäisi sen olevan väärin.
   Pääasia että supo liikkuu tuulen alapuolella, varjojen rajamailla ja tapahtumahorisontin katveessa ts. harmaalla alueella jossa voidaan alkaa tulkitsemaan laillisuuden ja laittomuuden määritelmää, toki omaksi eduksi.
   Alun perin supon oli tarkoitus turvata ensisijaisesti kansallisia etuja, tutkia ja määritellä uhkia koko kentällä, myös poliitisella, mutta Kekkosen jälkeen tämä systeemi on murennettu ja valjastettu poliitiseksi marionetiksi jotka juuri tekevät yhteistyötä niiden kanssa ketkä rappeuttavat kansallisvaltiota tehokkaasti.

 12. Poliisin kuultavaksi ei tarvitse mennä, mikäli ei ole asianomistaja, todistaja ja rikoksesta epäilty. Ei kannata muutenkaan oma-aloitteisesti mennä, kyllä ne tulevat sitten hakemaan, jos on oikeasti lailliset perusteet. Ja kuulusteluissa sitten vain jyrkästi kiistää kaikki syytökset, ei mitään muuta.

  Eihän Supo sentään täysi-ikäisen henkilön vanhempiin ollut yhteydessä?!

  • Koko juttu vaikuttaa hupaisalta…oli kumminpäin tahansa. Mikäli Supo ottaa yhteyttä pelottelumielessä alaikäisen vanhempiin..saa ohranan näyttämään melko säälittävältä. Jos oli yhteydessä täysikäisen vanhempiin, niin… Onhan se huojentavaa, kun tietää maan turvallisuuden olevan TODELLA osaavissa käsissä 😀 😀

 13. 65 vuotta olen seurannut Suomen poliittista ilmapiiriä. Mitäpä olen oppinut. No ainakin sen, että, 1990 alkoi fyffen saalistus tositeolla, siis poliitikoilla. En hyväksy sitäkään. Kyl jottai tarttis tehrä! Sorry, kun jouduin lainaileen sanoi. Saunan taakse, olen ehdottanut, mutta eipä kukaan ota kantaa! :).

  Kielletty ilmaisemasta mielipiteitään.

Comments are closed.