Koti Artikkelit Suojelupoliisi yritti värvätä PVL:n jäsentä tiedonantajaksi Ruotsissa – epäonnistui!

Suojelupoliisi yritti värvätä PVL:n jäsentä tiedonantajaksi Ruotsissa – epäonnistui!

12

Ruotsin turvallisuuspoliisi Säpo on jo useita kertoja paljastettu yrittämästä rekrytoida itselleen tiedonantajia Pohjoismaisesta Vastarintaliikkeestä. Tarkoitus on yrittää kartoittaa ja kerätä tietoa Pohjolan ainoasta poliittisesta oppositiosta sekä sen jäsenistä, jotta hallituksen olisi mahdollista pitää maata ja sen kansalaisia kontrollissaan.

Esimerkkikuva Skoda Superb 2016 -mallista. Henkilöä tai yritystä, joille kyseisen mallinen auto oli rekisteröity, ei ollut todellisuudessa olemassakaan.

Tiistaiaamuna eräs Vastarintaliikkeen 6. ryhmän jäsenistä Ruotsissa pysäytettiin työmatkallaan. Hänet pysäyttänyt auto oli musta Skoda Superb rekisteritunnuksella OFT333. Auto oli rekisteröity eräälle henkilölle ja rakennusfirmalle Linköpingissä. Haut muista rekistereistä kuitenkin osoittivat, ettei henkilöä tai yritystä ollut edes olemassa.

Latteuksien, kuten “Syy, miksi haluamme puhua kanssasi on, että vaikutat ihan mukavalta pojalta” ja “Haluamme auttaa sinua, jos sinäkin autat meitä” jälkeen sekä mies- että naispuolinen Säpon työntekijä halusivat sopia tapaamisen kyseisen jäsenen kanssa myöhemmin samana päivänä. Jäsen kysyi, työskentelivätkö henkilöt turvallisuuspoliisissa. Hän sai vastaukseksi vain hiljaisuutta. Jäsen sai myös puhelinnumeron, josta molemmat turvallisuuspoliisin työntekijät olivat tavoitettavissa.

Heti Säpon agenttien jätettyä jäsenen rauhaan hän otti yhteyttä ryhmänjohtajaansa Simon Holmqvistiin ja kertoi tapahtuneesta. Hieman myöhemmin päivällä aiemmin mainittu miespuolinen Säpon agentti soitti jäsenelle annetusta numerosta ja selitti: “On kaikkien parhaaksi, etteivät toverisi tietäisi tästä.” Säpo jatkoi soitteluaan samasta numerosta iltapäivällä, mutta jäsen ei enää vastannut puheluihin. Holmqvist päätti soittaa numeroon omasta puhelimestaan, mutta puhelimeen ei vastannut kukaan.

Noin tuntia myöhemmin Holmqvistiin otti kuitenkin yhteyttä aiemmin mainittu naispuolinen Säpon työntekijä. Puhelu hänen kanssaan nauhoitettiin, ja siinä nainen yrittää parhaansa mukaan teeskennellä, ettei hänellä ole aavistustakaan, mistä Holmqvist puhuu. Nainen yritti sen sijaan vaikuttaa välinpitämättömältä ja tietämättömältä. Nainen halusi kuitenkin tietää, miksi Holmqvist “epäili” Säpoa soittajaksi. Nainen valitti myös Holmqvistin puhuvan “vaikeaselkoista murretta”, vaikka hän hetkeä aiemmin osoitti ymmärtäneensä Holmqvistia ongelmitta. Nauhoitettu keskustelu on mahdollista kuunnella ruotsiksi tästä:

https://www.spreaker.com/user/radionordfront/simon-holmqvist-ringer-sakerhetspolisen?utm_medium=widget&utm_source=user%3A9256352&utm_term=episode_title

Tiedossa on ollut jo aiemmin, että Säpo käyttää äärivasemmistolaisia muun muassa AFA:sta (Antifascistisk Aktion) saadakseen tietoa kansallismielisistä. Tämän vahvisti Martin Fredriksson, joka tunnusti olleensa osan AFA-jäsenyysajastaan myös Säpon palkkalistoilla työskennelläkseen kansallismielistä liikettä vastaan. Säpo ja tavallinen poliisi ovat myös toisinaan ottaneet yhteyttä poliittiseen oppositioon kuuluvien henkilöiden työnantajiin yrityksenään saada heille potkut.

Mikäli juuri sinuun siis ottaa yhteyttä suojelupoliisi tai tavallinen poliisi, tee heille selväksi, ettet ole kiinnostunut olemaan missään tekemisissä heidän kanssaan. Käske heitä painumaan helvettiin, mikäli he eivät muuten usko sanojasi. Nauhoita heidän puhelunsa, kuvaa heidät, jos mahdollista, ja ota heidän viesteistään kuvakaappaukset. Informoi sitten lähintä ryhmänjohtajaasi tapahtuneesta. Mikäli et ole Vastarintaliikkeen jäsen, voit lähettää materiaalin sähköpostilla Kansalliselle Vastarinnalle: vastarintaliike [at] vastarinta.com

Julkisuutta pelkäävät viranomaiset eivät pidä siitä, että heitä ja heidän toimintaansa käsitellään avoimesti. Tietoisuuden leviäminen suojelupoliisin toimintatavoista yrityksissään rekrytoida tiedonantajia poliittisesta oppositiosta myös vähentää usein heidän halukkuuttaan tehdä uusia, julkeita tiedonantajien rekrytointiyrityksiä.

Lähde: Nordfront

12 KOMMENTIT

 1. Rottia ei paijata, rottia ei ruokita ja etenkään rottien kanssa ei tehdä yhteistyötä.

  Sponsored by: Ratak

 2. Yleensä ne lähestyvät siten että keräävät informaatiota henkilöstä niin paljon että kun nippu “rikosoikeudellisista tapauksista” lyödään eteen, tavallinen lainkuuliainen kansalainen panikoi ja sen jälkeen on pakotettu alistumaan “yhteistyöhön.” Mutta oikeasti, mitään ei tarvitse sanoa. Ja jos henkilö pidätetään niin kolmen vuorokauden päästä niiden tarvitsee päästää pois. Eikä sinä aikana tarvitse allekirjoittaa yhtään paperia eikä sanoa mitään.

  Kuulustelu perustuu siihen mitä sinä kerrot poliisille. Ja poliisi kirjoittaa sen ylös, muutellen asioita omaksi edukseen. Jos et kerro mitään, pitää poliisin mennä urkkimaan tietoja seuraavalta henkilöltä. Ja jos joudut allkeirjoittamaan jonkun lausunnon niin lausunto kannattaa lukea tarkasti ja pienetkin, epäolennaiseilta tuntuvat kohdat pitää kojauttaa. Vaikka 50 kertaa kunnes lausunto on sellainen että se vastaa kertomustasi. Sillä allkeirjoittamallasi lausunnolla kiristetään seuraavaa henkilöä.

  Toisaalta, en usko että kenelläkään on mitään pelättävää. Siksi tällaiset “yhteistyöutelut” voi sivuuttaa kokonaan. Ja kertoa hyvän päivän toivotukset sekä toivottaa onnea ja menestystä valitsemallaan uralla.

 3. > Heti Säpon agenttien jätettyä jäsenen rauhaan
  > hän otti yhteyttä ryhmänjohtajaansa

  Yksi poliisitiedustelun tarkoitus on kartoittaa oppositiojärjestöjen verkosto, hierarkia, jotta määräyksen tultua voidaan järjestö hajottaa nopeasti ja tehokkaasti. Pidätetään johtajat. — Jokaista johtajaa varten on jo valmiiksi kirjoitetut pidätysmääräykset aseellista rynnäkköä varten.

  Tällaisen henkilöhäirinnän tavoite ei välttämättä ole uuden vasikan värvääminen järjestön sisälle vaan selvittää — onko kyseinen henkilö järjestön jäsen ja — minkä järjestön jäsen hän ylipäätään on. Sekä selvittää — hänen asemansa hierarkiassa.

  Esivalmisteluna ennen yhteydenottoa — laitetaan kaikki viestintä seurantaan.

  Välitön yhteydenotto hierarkiassa olevaan esimieheen helposti paljastaa henkilön aseman järjestössä (ja sen mihin järjestöön hän kuuluu) vaikka viestin sisältöä ei pystytä paljastamaan.

  — Kaikissa yksityisen viestinnän muodoissa lähettäjä ja vastaanottaja ovat julkista tietoa viestin välittäjälle (operaattori, posti, netin omistaja, jne ja siis myös poliisille).

  Mielestäni myös tähän puoleen viestinnässä pitää kiinnittää huomiota. — Vaatiiko poliisin häiriköinti välitöntä yhteydenottoa järjestöön vai voisiko sen tehdä muun, tavanomaisen viestinnän yhteydessä. — Julkiset salaviestit. Viestit, joihin sisältyy hälytys, mutta vastaanottaja puuttuu, jotta organisaation rakenne ei paljastu. (“Meidän mirri sai kolme ihanaa poikasta. Katso kissakuvat!”)

  • “Kaikissa yksityisen viestinnän muodoissa lähettäjä ja vastaanottaja ovat julkista tietoa viestin välittäjälle (operaattori, posti, netin omistaja, jne ja siis myös poliisille)”

   Sipulireititystä voi käyttää ns. tavallisessakin viestinnässä. Enpä kerro enempää, ettei aseteollisuuden- ja pankkimafiansuojelupolo viisastu!

   • Sipulin käyttö on lähinnä itsensä pettämistä. Kävin erään journalistin kanssa katsomassa virkavallan keskusta jossa ne seurasivat “suorana” erään kaupungin huumekauppoja. Kaikki keskustelu näkyi purettuna, ja kaikki tieto oli saatavilla aina käyttäjäunnuksiin ja niden salasanoihin asti. Kas kun jokaisessa koneessa on MAC-osoite ja viranomaisille on kaikissa käyttöjärjestelmissä takaovet. Syy mikseivät pidätä ihmisiä oli se etteivät kiinnostu pikkukaloista, mutta toiseten kelloja saattaa soitella kuukauden takaisin pidätys juuri sipulin kautta tehdyn kaupan seurauksena.

    Ainoa varma tapa välittää tietoa on maan alla, kaukana kännyköistä ja tietokoneista sekä suusanallisesti. Sekin tosin vaikeutuu jos kokoontuu samassa paikassa useasti.

    • Ja eräs syy miksei monista uusista älykännyistä saa akkua irti; niin kauan kun se on kiinni laite voidaan jäljittää, vaikka virta olisikin katkaistu. Sitten kun sillä vielä meuhkataan Facebookissa Twitterissä tai Tinderissä tai jossain muussa sosiaalipornopalvelussa, niin suunnilleen sama kuin pistäisi viranomaisille tekstareita tyyliin “tulin just ulos kauppakeskus Jättiahneesta ja menen ravintola Yökötykseen syömään”.

     • Älykännykkä voidaan laittaa ns. peilaavaan kännykkälaatikkoon, jolloin sen yhteys ulkomaailmaan on suljettu. En tiedä onko totta, mutta olen kuullut jutun jonka mukaan joissakin laitteissa on komponentteja jotka varaavat virtaa jonkin aikaa sen jälkeen kun akku on irroitettu, joten laitteen voi jäljittää vielä jonkin aikaa akun irroituksen jälkeen.

    • En toki tarkoittanut TOR-verkkoa. Kyse oli siitä, miten PVL tyyppi voi välttää oman ryhmänjohtajansa paljastumisen. Oletetaan, että Poliisillla on kaikki takaovet ja salasanat sekä ip-osoitteet & tiivisteiden kräkit. Yhtä hyvin poliisilla on SILMÄT joilla vakoilla kenen kanssa olet perinteisessäkin viestinnässä tekemisissä. Värväysyritylsen jälkeen näyttää veden selvältä ajaa tai juosta kertomaan pomolle mitä kävi. Sen sijaan, kannattaa jo alusta lähtien olla tekemisissä mahdollisimman monien ihmisten kanssa mahdollisimman useaan otteeseen. Näistä noin 90% on toiminnan ulkopuolisia, 10% insidereita, jotka on jaettu useaan salauskerrokseen, joiden kautta on mahdollista kertoa arkaluontoisia asioita. Saatat nähdä oikeaa pomoasi, muttet kerro tälle mitään aktivismijuttuja, sen sijaan näet salaiskerrokseen luotettua jäsentä, jolle kerrot värväysyrityksestä, ja hän välittää tämän pomollenne. Siis vaikka Poliisi kuuntelisi sinun ja pomosi keskustelua, ei sinun suusta pääse sanaakaan itse tapahtuneesta, eli pomoasi ei tunnisteta ainakaan sen perusteella. Sen sijaan jos salauskerokseen luotettu jäsen ei ole vielä tiedossa poliiseilla, on poliiseilla kova työ kuunella jokaista kontaktiasia ja jokaista näiden kontaktia ja vielä vaikeampaa vetää mitään johtopäätöksiä hierarkioista.

  • @ Mittakaavaedut (C82) 20.6.2018 At 2.16

   > olla tekemisissä mahdollisimman monien ihmisten
   > kanssa mahdollisimman useaan otteeseen. Näistä
   > noin 90% on toiminnan ulkopuolisia, 10% insidereita

   Tor-verkkokin oli alun perin pelkästään USA:n tiedustelupalvelujen yksityinen verkko. Tästä oli seurauksena se, että KAIKKI liikenne verkossa oli mielenkiintoista ja seuraamisen arvoista. Kun verkko on avattu on sen liikenteestä mielenkiintoista vain hyvin pieni osa. Mutta mikä osa, sitä ei voi tietää. “Viholliselta” vaaditaan valtavat resurssit verkon seuraamiseen ja sittenkään ei voi tietää liikkuuko siellä oikeasti mielenkiintoista dataa.

   On ymmärrettävä, että poliisit ovat hyvin mukavuudenhaluisia ja vain oma turvallisuus kiinnostaa. Jos keikkaan katsotaan sisältyvän pieninkin vaara omalle mukavuudelle, kiinnitetään siihen “riittävästi resursseja” tai jätetään se tekemättä. Resurssit eivät kuitenkaan oikeasti ole rajattomat vaikka niin yritetään uskotella esimerkiksi tekemällä näyttäviä operaatioita.

   — Saksassa taidettiin kiinnittää pari sataa poliisia varusteinen ja taustajoukkoineen yhden turvapaikanhakijan noutamiseen palautuslennolle, eikä kyse ollut edes rikollisesta.
   — Näiden operaatioiden tarkoitus on pelottelu. Ei kyseisen kohteen tavoittaminen. Pitää saada suuri enemmistö uskomaan, että jos koko kansa nousee kapinaan, jokaista kansalaista vastassa tulee olemaan satoja poliiseja. Siis miksi edes yrittää kapinaa…

 4. Säpo on onneksi joukkio harrastelijoita, jotka eivät osaa edes soluttautua ruotsalaisten joukkoon ruotsalaisina. Voi sanoa, että Ruotsissa riehuu suurmetsäpalot aivan kuten kuivana kautena milloin missäkin päin maailmaa. “Metsäpalot” on vain metafora, joka kuvastaa muslimien koko ruotsalaisen yhteiskunnan läpi päässeen islamisaation ja sharia lain, joka käytännössä karvaa vaille määrittää jo kanta -ruotsalaistenkin elämän “korkeinpana ohjenuorana”. Säpo on täysin avuton enää vastaamaan tuohon jo toteutuneeseen uhkakuvaan ja vallitsevaan tilanteeseen kuten koko yhteiskunta feministi hallituksineen, koska juuri nuo hallitukset ovat mahdollistaneet Ruotsin katastrofaalisen yhteiskunnallisen tilan, joka muistuttaa yhä enevässä määrin sisällissotaa, joka tosin yritetään vaieta kuoliaaksi, mutta jokainen ruotsalainen valkoinen tietää syvällä sisimmässään – tosin sen torjuen aktiivisesti jokapäiväisestä elämästä – että “peli on menetetty” ja entinen “kansankoti” on mennyttä, jossa ainoana harmeina olivat känniset suomalaiset “työrukkaset”, jotka takoivat kansantuotetta, joka on riittänyt näihin päiviin saakka syödä kuormasta ja haaskata lopultakin täysin sieluttomaan maailmanhalaamiseen.

Comments are closed.