Koti Artikkelit Suojelupoliisi ahdistelee kansallismielisiä eri puolilla Suomea!

Suojelupoliisi ahdistelee kansallismielisiä eri puolilla Suomea!

18

Viime aikoina lisääntyvä määrä suomalaisia kansallismielisiä on saanut ei-toivottuja yhteydenottoja suojelupoliisista. Supon pelotteluyrityksiä ei pidä säikähtää, vaan ne kannattaa aina pyrkiä dokumentoimaan ja tuomaan julki.

Suojelupoliisi on tämän vuoden alusta lähtien toiminut sisäministeriön alaisuudessa. Kuvassa sisäministeri Paula Risikko.
Suojelupoliisi on tämän vuoden alusta lähtien toiminut sisäministeriön alaisuudessa. Kuvassa sisäministeri Paula Risikko.

Kansallinen Vastarinta kirjoitti hiljattain Norjassa asuvasta ruotsalaisesta kansallissosialistista, jota paikallinen turvallisuuspoliisi uhkailee maastakarkotuksella tämän poliittisen toiminnan vuoksi. Ruotsissa turvallisuuspoliisin tiedetään painostavan jopa alaikäisiä ja heidän vanhempiaan. Viime aikoina myös Suomen suojelupoliisi on enenevissä määrin ottanut käyttöön ulkomailta tuttuja yllätysvisiittejä, joilla pyritään pelottelemaan kansallismielisiä pois toiminnasta tai joilla koetetaan houkutella ihmisiä tietolähteiksi.

Jo useamman vuoden ajan suojelupoliisi on aika ajoin lähestynyt Vastarintaliikkeen aktivisteja tai muuten toiminnassa mukana olevia pyrkimyksenään manipuloida henkilöitä niin sanotuiksi vasikoiksi. Tämä on pitänyt sisällään muun muassa lounaskutsuja tukijäsenille tai yllätysvierailuja esimerkiksi aktivistin työpaikan parkkipaikalla. Viimeaikaisen “ääriliike”-keskustelun innoittamana viranomaiset ovat laittaneet isomman vaihteen silmään, ja yhä useampi kansallismielinen on saanut yhteydenottoja supolta.

Vastarintaliikkeen jäsenten ja tukijäsenten lisäksi poliisi on nyt ryhtynyt häiritsemään jopa Suomalaisavun vaatelahjoittajia! Ilmeisesti Sipilän, Orpon ja Soinin SOS-hallitus määrittelee jo vähävaraisten suomalaisten auttamisenkin vihatoiminnaksi, mikä kieltämättä on linjassa hallituksen suomalaisiin kohdistamien leikkausten kanssa.

Toisinaan suojelupoliisi ottaa yhteyttä puhelimitse. Joskus he ovat odottelemassa esimerkiksi henkilön auton vieressä, kun tämä tulee kotoa tai töistä, millä on tarkoitus saada henkinen yliote yllättämällä kohdehenkilö tämän “kotikentällä”. Usein poliisi saattaa aluksi rauhoitella henkilöä kertomalla, ettei häntä epäillä mistään rikoksesta, minkä jälkeen he saattavat väittää, että henkilö voi olla “vaarassa”, joten tämän on parasta alkaa oman turvallisuutensa vuoksi puhua.

Suojelupoliisin tyypillisen tarinan punainen lanka on siis: “Olet vaarassa.”

Poliisi yrittää tehdä tarinasta uskottavamman viittaamalla johonkin ajankohtaiseen yhteiskunnalliseen ilmiöön tai henkilön yksityiselämään. Tiedossamme on ainakin yksi tuore tapaus, jossa poliisilla oli vanhentunutta tietoa kohdehenkilön elämäntilanteesta. Kun kohdehenkilö kertoi poliisille, että tämä oli väärässä, vaihtoi poliisi lennosta tarinaansa, mutta punainen lanka pysyi samana: “Olet vaarassa.”

Älä siis anna poliisin pelotella itseäsi vastaavilla valheellisilla tarinoilla.

Tällä uhkailulla ei tietenkään ole mitään todellisuuspohjaa, vaan kyse on alkukantaisesta “olen sinun puolellasi” -manipuloinnista, johon ei kannata haksahtaa. Lisäksi supon edustajat saattavat kysyä provokatiivisia ja johdattelevia kysymyksiä, joihin he toivovat mahdollisimman “rajuja” vastauksia. On syytä muistaa, ettei poliisille ole pakko kommentoida mitään! Poliisi ylläpitää suomalaisvastaista järjestelmää, joten puhumalla poliisille tuet heidän työtään kansallismielisiä vastaan ja näin ollen edistät monikulttuurisuutta. Tämä on aina syytä pitää mielessä asioidessa heidän kanssaan.

KRP-pomo Thomas Elfgren on Suomen johtavia poliiseja. Hän tuli tunnetuksi "adoptoituaan" Suomeen useita nuoria miehiä työmatkaltaan Afrikasta.
KRP-pomo Thomas Elfgren on Suomen johtavia poliiseja. Hän tuli tunnetuksi “adoptoituaan” Suomeen useita miehiä työmatkaltaan Afrikasta.
Myös partiopoliisien taso on laskenut rajusti viime vuosina.
Myös partiopoliisien taso on laskenut rajusti viime vuosina.

 

Poliisi on pakkomonikulttuurisuutta ajavan eliitin työkalu

Jos suojelupoliisi ottaa sinuun yhteyttä, sen tarkoituksena on joko kerätä tietoja tovereistasi tai pelotella sinut pois toiminnasta. Kummallekaan pyrkimykselle ei kannata antaa painoarvoa. Supon kanssa käytävät keskustelut eivät liity rikosepäilyihin, vaan kyseessä on vapaaehtoisuuteen perustuvaa keskustelua, jonka he todennäköisesti nauhoittavat. Ei siis missään nimessä kannata ryhtyä heidän tietolähteekseen vaan kieltäytyä kohteliaasti.

Mikäli supo pyrkii väkisin keskustelemaan, kannattaa heistä ottaa kuvia, kysyä heidän henkilöllisyyksiään ja nauhoittaa heidän edesottamuksiaan. Toivomme myös, että kaikki kansallismieliset raportoivat mahdollisista supon yhteydenotoista meille (vastarintaliike[at]vastarinta.com) tai vaikkapa suoraan sosiaaliseen mediaan. Missään nimessä yhteydenottoja ei kannata säikähtää. Lopulta sinuun yhteyttä ottava suojelupoliisin virkamies on valtaapitävien maanpettureiden juoksupoika, joka rahaa vastaan ahdistelee oman kansan jäseniä tuntien samalla olonsa tärkeäksi.

Politisoitunut poliisijohto on julkisesti ilmaissut vihamielisyytensä suomalaisten keskuudessa lisääntyvää kansallismielisyyttä kohtaan. Poliisi aikookin kouluttaa peräti 50 poliisia valvomaan netissä käytäviä maahanmuuttoaiheisia keskusteluja, joita se on orwellilaisesti ryhtynyt kutsumaan “vihapuheeksi”, vaikkei termiä ole edes juridisesti määritelty missään.

Vaihtoehtomedia MV-lehteä vastaan poliisi on kampanjoinut jo useamman kuukauden ajan erittäin innokkaasti. Lisäksi poliisi suunnittelee Vastarintaliikkeen kieltämistä, sillä järjestöä pidetään merkittävimpänä ja näkyvimpänä väärinajattelua edistävänä toimijana Suomen kaduilla. Käynnissä on tällä hetkellä laajin hyökkäys suomalaisten mielipiteen- ja kokoontumisvapautta vastaan sitten Neuvostoliiton aikojen!

Pakolaiskriisi ja yhä törkeämpien monikulttuuristen rikosten hurja lisääntyminen on johtanut siihen, ettei merkittävä osa suomalaisista välitä enää valtamedian luomasta ryhmäpaineesta, vaan monet ovat ryhtyneet avoimesti omilla nimillään ja kasvoillaan vastustamaan hallituksen väestönvaihtopolitiikkaa. Tämä toimii eräänlaisena ketjureaktiona, joka on johtanut maahanmuuttovastaisuuden räjähdysmäiseen lisääntymiseen viimeisen vuoden aikana.

Aina, kun joku ottaa julkisesti kantaa hallituksen politiikkaa vastaan, hän samalla rohkaisee jotain toista tekemään samoin. Myös poliitikot ovat huomanneet tämän kehityksen, ja nyt he yrittävät tukahduttaa väärien mielipiteiden leviämistä aiempaa järeämmällä otteella. Heidän kannaltaan riskinä on, että vihapuhesensuurille käy yhtä nolosti kuin 1920-luvun alkoholin kieltolaille: kukaan ei välitä kiellosta, ja tukahduttamisyritykset ainoastaan lisäävät kapinointia.

Kenenkään ei kannata lannistua siksi, että Sipilä, Soini ja Risikko ovat usuttaneet poliisit pelottelemaan kansallismielisiä. Kansallismielisyydessä ei ole mitään laitonta!

 

Vastarintaliike

18 KOMMENTIT

 1. Sattumoisin Supo siirtyi sisäministeriön alaiseksi 1.1.2016. Ja sen jälkeen ollaankin kuultu kuinka suomalaiset ovat se suurin uhka, eikä lainkaan jihadistit. Supo(kin) on siis täysin poliitikkojen työkalu tätä nykyä…

  Täytyy myös muistaa kuinka syksyllä 2015 silloinen sisäministeri Petteri Orpo kävi juutalaisten juttusilla ja sen jälkeen laitettiin isompaa vaihdettä pykälään suomalaisvastaisessa agendassa.

 2. “Tee työtä, jolla on tarkoitus”. Supon pojat on varmaan tosi ylpeitä siitä, että saavat uhkailla isänmaallisia suomalaisia jonkun juoppopoliitikon käskystä.

  Kun te poliisit katsotte työpäivän päätteeksi peiliin, muistakaa, että te olette osasyyllisiä siihen, että yhä useampi suomalainen joutuu matun raiskaamaksi tai tappamaksi.

 3. Minun on kyllä hankala ymmärtää miten joku voi edelleen uskoa sokeasti Suomen Poliisin olevan joku puhtaiden pulmusten talo, joka on kansalaisten puolella eikä eliitin/oman etunsa. Kun poliisijohtoon kuuluu kaiken maailman Thomas Elfgrenejä poliittisine virkanimityksineen ja Jari Aarnioita huumekauppoineen niin ei mikään ihme että kansalaiset osoittavat kyllästymisen merkkejä etenevissä määrin tämänkin viran edustajia kohtaan.

  Pienemmässä roolissa tässä organisaatiossa olevat poliisit ovat pyrkineet parhaansa mukaan joissakin kaupungeissa (mm. Helsingissä ja Oulussa) estää maahanmuuttovastaisia mielenosoituksia joihinkin päästä keksittyihin pykäliin vedoten.

  On varmasti olemassa hyviäkin poliiseja, mutta näillä ei ole mahdollisuutta edetä kyseisessä organisaatiossa johtuen johdon korruptiosta ja hyvävelikerhoilusta, ja nämä hyvätkin poliisit kyllä tottelevat sitä tyyppiä joka maksaa heille palkan ja tuo leivän pöytään.

  • “…ja nämä hyvätkin poliisit kyllä tottelevat sitä tyyppiä joka maksaa heille palkan ja tuo leivän pöytään.”

   Voimmeko siis puhua eräänlaisesta huoraamisesta?

  • >ja nämä hyvätkin poliisit kyllä tottelevat sitä tyyppiä joka maksaa heille palkan ja tuo leivän pöytään.

   Eli suomalaisia veronmaksajia? Mehän näiden palkat maksetaan. Siksi on kertakaikkisen törkeää kuinka nämä poliisit halveksuvat meitä!

   • Ei, vaan sitä jolla on valta käyttää nämä suomalaisilta varastetut “verorahat”.

 4. Tulee herätä todellisuuteen: elämme maassa, jossa poliisi EI OLE ystäväsi.

 5. MV-julkaisussa oli hetki sitten uutinen jossa valtakunnansyyttäjävirasto ei vaadi SVL:n lakkauttamista,poliisihallitus pohtii vielä,mieleeni tuli ajatus siitä ettei poliisikaan oikeasti halua olla lakkauttamassa SVL:ää,onhan helpompi valvoa järjestöä joka ei ole maan alla,kommentteja?
  On tämä kumma maa,toisia lait ja asetukset koskee toisia ei,ja tuomiotkin vaihtelee jos ei muuta keksitä.
  Onko kukaan muuten tehnyt tutkintapyyntöjä koskien tätä hulluna pyörivää matubisnestä,onhan se hyvien tapojen vastaista toimintaa ja yritystoiminta edellyttää hyvien tapojen noudattamista,em viittaan matubisneksen olevan juuri sitä oikeata ihmiskauppaa jota valtamediassa kauhistellaan.Suomesta on kadonnut moraali,oikeudenmukaisuus ja suomalaiset arvot.Risikolle kirjoittelin tuossa kuukausi takaperin ja kyselin koska suomeen perustetaan oma yksityinen yhtiö mallia “Blackwater“ omaa kansaa vastaan,vastausta odottelen edelleen ja tuskin tulen sitä koskaan saamaan,mutta käyhän tämä nykyinenkin poliisilaitos Blackwaterista tai olisiko ennenminkin Stasi ainakin esimerkkitapausten etsimisessä ja vainoamisessa kunnostautuneet viime aikoina.

 6. Suomen poliisille ei ole syytä syytää yhtään enempää määrärahoja menon ollessa tällaista. Säästöjä tulee hakea erityisesti johtoporrasta karsimalla.

  Suomea vaivaa muutenkin paha virkamiesähky, joten raju laihdutus kautta koko virkasektorin on paikallaan.

  Mitä tulee supon epätoivoisiin uhitteluyrityksiin, niin eivät ne kuitenkaan kerkeä joka paikkaan kansallismielisten määrän kasvaessa pitkin harppauksin. Tietysti ne voivat vetää pelotellakseen vaikka pellenaamarit päähänsä ja yrittää sillä tavalla otetta, mutta häviölle jäävät silti.

  • Jatkuvasti valitellaan että poliisin määrärahoja supistellaan tai että resurssit ei riitä. Jostain syystä kumminkin tällaiseen turhaan resurssit riittävät ja tämän lisäksi ollaan palkkaamaassa 50 uutta poliisia “vihapuheen vastaiseen työhön”. Onneksi eivät sentään käytä työaikaansa sellaiseen työhön joka oikeasti olisi suomalaisille hyödyllistä.

   Toivottavasti yksikään kansallismielinen ei lannistu tai pelästy näistä valtiovallan uhkailusta vaan jatkaa entistä voimakkaampana taistelua, näin minä ainakin teen!

 7. JOKAINEN poliisi on petturi. He yrittävät tuoda Afrikan tänne meidän perheittemme riesaksi joten olisi vaan kohtuullista että heidät ja heidän perheensä joku päivä lähetetään sinne Afrikkaan. Kosto on suloinen.

 8. “Tämä on pitänyt sisällään muun muassa lounaskutsuja tukijäsenille…”

  Mistä SUPO tietää kuka on tukijäsen ja hänen yhteystietonsa? Ovatko tukijäsenen tiedot julkisia ja/tai siten SUPO:n käytössä?

  • Ei. Kyse on ihmisistä, jotka ovat olleet esimerkiksi suorassa puhelinyhteydessä tunnettuihin aktivisteihin. Ns. passiivisiin tukijäseniin ei ole oltu poliisin suunnalta yhteydessä. Yt, Kansallisen Vastarinnan toimitus

 9. Nollaratkaisu, kun vain yhdeksän tuomaria koko maassa on ilmoittanut jäsenyytensä, enemmistöä ei tiedetä, eikä tiedetä sitäkään, ketkä syytetyistä ovat vapaamuurareita.

  Jos poimii kaikki tuomarit tästä listasta
  http://vaparit.blogspot.fi/2008/10/vapaamuurarit-eli-vaparit.html
  niin ihan sata varmasti saa yli yhdeksän.

  Ja iki vanha lista 🙂

  Eipä ole ihme, kun kokoomus ja kepulaiset ym. eivät KOSKAAN tunnu saavan tuomioita mistään, minkä normijärkiset kansalaiset edellyttäisivätheidät linnaan heitettävän. Esim. Ilkka Kanerva kulkee vapaalla jalalla, kulkisiko yksikään taviskansalainen samoista rikoksista ???? No totta vie ei. Tuomarit päästävät nämä pysymään vapaalla jalaalla etsien sen viimeisen ja mahdollisen vapauttavan pykälän. Mutta jos kuka tahansa tavis on kyseessä tätä ei tehdä. Suomi on valtiona korruptoitu niin täysin, että sitä ei taviskansalainen edes tajua miettiä. Lakeja sublimoidaan sellaisiksi kun halutaan riippuen, kuka on kyseessä. Suomihan ei ole oikeusvaltio oikeasti lainkaan, eihän meillä ole edes riippumatontatuomionistuinta , johon nämä meikäläiset nykypäättäjät voitaisin haastaa verovarojen törkeästä hävittämisestä ulkovaltojen bankstereille.

  Koko polittiinen systeemi toimii kuin salaesuura, eikä poliitikko ole vastuussa mistään. Eduskuntakin on vain näytelmä ja todelliset päätökset tehdään kulisseissa ja salassa. On hurskastelua väittää, että julkisesti päätetään jostakin politikassa ja tässä yhteiskunnassa.
  Todellisia jäävittömiä yhteiskunnassa on todella harvassa.
  Ristiriitaista on, että pitää sitten tuntea asiat taustoineen ja henkilöineen.
  Jos nyt aletaan perkaamaan tätä asiaa niin tehtäköön se perusteellisesti koko yhteiskuntaa koskevana.
  Kaikki väärät huhut ja luulot on myös poistettava.
  Olen tosin skeptinen, että tämä todella tehtäisiin.

  Jonkinlainen salaseura nimimerkkien suojissa kommentoi salaseuran toimintaa:) Kukaan ei ole vielä keksinyt vaatia heidän nimiään ja naamaansa näkyviin tälle palstalle. JUURIKIN NÄIN!!

 10. Arvon rouva Risikko: tee palvelus Suomelle ja keskity tulevaisuudessa vaikka kokonaan siihen dokaamiseen sen sijaan, että leikkisit jotain KGB-upseeria. Kiitos.

 11. Tämä pelottelutaktiikka on tuttu. Hämmästyä saa mutta pitää muistaa aina että suu tulee laittaa viivaksi. MInkäänlaisia tuntemuksia (ilo, suru, viha…) ei tule näyttää ulospäin. Ja kun aina on huolissaan rahasta sekä oman omaisuutensa taloudellisesta arvosta sekä käsittelelee kaiken vain rahankautta on kunnollinen Suomen kansalainen.

  Kaikkien kun pitäisi arvottaa elämänsä vain rahan kautta. Tämä minulle kertoi yksi psykiatri.

 12. monikulttuurisuuden puolestapuhujana ja toiminut tosiaan Mannerheimin lastensuojeluliiton kouluttajana.

  Miehelle luetut syytteet:

  1) Useita pahoinpitelyjä 15.1.2004-26.9.2008

  2) Useita pahoinpitelyjä 15.1.2004-31.8.2007

  3) Useita pahoinpitelyjä 15.1.2004-31.12.2007

  4) Useita pahoinpitelyjä 15.1.2004-26.9.2008

  5) Useita pahoinpitelyjä 15.1.2004-26.9.2008

  6) Useita pahoinpitelyjä 15.1.2004-14.8.2008

  7) Pahoinpitelyjä 1.1.-26.9.2008

  8 ) Törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö 1.1.1998-26.9.2008

  9.1) Väkisinmakaamisia 1.1.-31.12.1998

  9.2) Useita törkeitä raiskauksia 1.1.1999-26.9.2008

  10) Törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö 1.1.1999-26.9.2008

  11) Useita törkeitä raiskauksia 1.1.1999-26.9.2008

  Tämä ei muuten niin kiinnostaisikaan, mutta ihmetellä täytyy, ettei naisen toimintaa ole tutkittu, mutta hei hän onkin maahanmuuttotutkija ja kokoomuksen ehdokas. Miten on mahdollista, ettei perheen äiti havaitse jos lapsia raiskataan ja hakataan viikottain jatkuvasti? No lapset onkin otettu häneltä pois, mutta vapaalla jalalla Suomen yksi kautta aikojen pahimmista pedofiilinaisista kulkee. En ole tietoinen onko lastensuojeluliiton kouluttajavirka otettu häneltä pois, mutta jos hän siellä edelleen toimii niin voi luoja sentään.”

  ”Lähes maksimituomio törkeistä seksirikoksista jää voimaan

  09.09.2009 11:20

  ”Törkeisiin seksirikoksiin syyllistynyt helsinkiläismies tyytyy pitkään vankeustuomioonsa.

  Vähän yli nelikymppinen mies tuomittiin hiljattain 12 vuodeksi vankilaan. Rangaistus lähentelee laissa säädettyä enimmäisrangaistusta, joka on 13 vuotta. Tuomio tuli törkeistä lapsen seksuaalisista riistoista, väkisinmakaamisista, törkeistä raiskauksista ja pahoinpitelyistä.

 13. Seksuaalirikokset kohdistuivat tuomitun kahteen omaan lapseen, joiden riisto jatkui kymmenen vuotta. Kaikkiaan uhreja oli seitsemän, joista viisi lapsia. Mies määrättiin maksamaan heille yhteensä lähes 300 000 euron korvaukset.

  Helsingin käräjäoikeudesta kerrottiin keskiviikkona, ettei mies ilmaissut tyytymättömyyttä määräaikaan mennessä. Kihlakunnansyyttäjä Harri Ilander on luonnehtinut tapausta törkeimmäksi hänen tiedossaan olevaksi.

  MTV3 ei julkaise tuomitun nimeä uhrien henkilöyden suojelemiseksi.
  (MTV3 – STT)”

  Tässä paljastuu silloiseen presitanttaan asti ulottuva ketju:

  ” Alppilan yläaste ei ole ns. normaali koulu, vaan ”monikulttuurisen samanaikaisopetuksen pilottikoulu”. Entinen rehtori Sari Aarniokoski oli ollut keskeisesti mukana tähän pilottikokeiluun hakemisessa. Kokeilussa ”samanaikaisopetuksessa” on ajatuksena tavallisten oppilaiden ja ”erityistuen tarvitsijoiden” yhtäaikainen opiskelu siten, että luokassa toimii kaksi opettajaa (aineopettaja ja erityisopettaja) ja oppilaita voidaan jakaa myös tavallinen opiskelija ja tuentarvitsija -pareiksi, jolloin myös tavallinen oppilas osallistuu erityistuen tarvitsijan opettamiseen.”

  ”Sari Aarniokosken toimiessa rehtorina Alppilan koululla järjestettiin vuonna 2012 Young European School Conference, johon kuului mm. kansainvälisiä ryhmätöitä ja apulaiskaupunginjohtaja Ritva Viljasen emännöimä vastaanotto. Yhtenä tapahtuman sponsoreista oli Lions Club Helsinki / Hakaniemi ry. Ruokalasta poistetun oppilaan nyttemmin vankilassa istuva isä on LC Helsinki/Ruoholahden jäsen ja 23.11.2008 asti piirin ARS-toimikunnan (Arne Ritari säätiö) puheenjohtaja. Myös pojan äiti kuuluu kyseiseen Lions Clubiin. ”

  http://turjalainen.blogspot.fi/…/alppilan-koulukohun-matapa…

  ”Suomalais-turkkilaisten seka-avioliittojen viestintäproblematiikka”, gradu, tekijä Eeva Suomenaro, sivulta 23:

Comments are closed.