Koti Uutisia Sumusuihkut järkyttävät Auschwitzissa

Sumusuihkut järkyttävät Auschwitzissa

9

UK Auschwitz_suihkut

Puolassa Auschwitzin entiselle “keskitysleirille” on päätetty asentaa viilentävät suihkut piha-alueelle, koska Puolassa on ollut hiostavan kuumaa viime aikoina. Tämä on aiheuttanut pyörtymisiä turistien joukossa. Vesi tulee silminnäkijän mukaan suihkusta “kaasun näköisenä”.

Arvattavissa oli, että suihkut ovat järkyttäneet turisteja. Rabbi Steven Burg kutsui suihkuja Twitterissä “oudoiksi, loukkaaviksi ja mauttomiksi”. Israelilainen turisti Meyer Polka taas kertoi: “Heti, kun nousimme ulos bussista, jouduin menemään suihkulaitteen läpi. Olin sokissa. Se oli kuin isku sydämeen.”

Kansallisen Vastarinnan toimitus spekuloi, onko mahdollista, että juutalaisten “holokaustigeeni” aktivoitui juuri, kun Polka asteli suihkujen läpi?

Lähteet: Iltalehti, The Guardian

9 KOMMENTIT

 1. Ei hätää, kai turisteille kerrottiin rehellisesti että alueella ei ole ketään kaasutettu oikeasti koskaan, kerrottiinhan? No holes, no holocaust. Sen sijaan juutalaiset voisivat kertoa operaatio paperiliittimestä ja operaatio manhattanista jossa surmattiin järkyttävä määrä pelkkiä siviilejä ydinpommeilla. He voisivat myös kertoa miksi Euro-valutta ei perustu mihinkään konkreettiseen, vain pelkkiin asetuksiin ja säädöksiin ? Juutalaiset varasti Saksalta, paitsi ydinaseen, myös lääketieteellisen osaamisen ym muun ja tuhosivat osan Saksan kansaa ja lähes koko euroopan. Juutalaisten maailman kongressi, eli tutummin Bilderberg, on siitä näreissään kun Venäjä on loistanut poissaolollaan, näin he eivät uskalla enää tappaa siviilejä ydinpommeillaan, vaikka niin kovasti haluaisivat.

 2. Ikuista uhriutumista jutkuilta. Kukaan ei ota noita ammattivalittajia enää vakavasti. Miksi pitää edes matkustaa tuonne jos on niin ahdistavaa? Eikö saman logistiikan mukaan paahtavan kuumuuden pitäisi tuoda mieleen polttouunit?

  • Siltähän tuo vaikuttaa, että on semmoinen velka gojimilla maksettavana seemiläiselle, notta lopu koskaan.
   Uhriutumismentaliteettia hyvinkin. Muistanko oikein, että olivat Kreikan siionistit taannoin junalipun hintojakin vailla Saksan valtiolta?

   • Niinhän he itki 6 ziljoonan isoisoisoisän junalippujen hintoja takaisin kun oli kuulemma feikki lipuke, tähän he vielä laskivat valuutan arvomuutokset ja korot tietenkin, juutalaisia perinteitä kunnioittaen.

 3. Mitenhän höyrysaunat? menevätköhän koukkunokat niihin? heh heh hee..

 4. Mitä ne nyt silleen pöyristyy? Holokausti on huijaus ja suihkuissa pestiin vaan likaisia jutkuja.

 5. Kysyn puhtaasta mielenkiinnosta: onko Suomen vastarintaliike ja sen jäsenet saman kansallissosialistisen aatteen ja politiikan kannattajia, jota Natsi-Saksa edusti? Kommenteista voisi näin päätellä, yritän ottaa selvää liikkeestänne.

 6. Ainakin kuvan perusteella näyttää suihku valitulle kansalle kelpaavan!

Comments are closed.