Koti Uutisia Kulttuuritaistelu “Sukupuolineutraalit” pukuhuoneet lisänneet seksuaalisen ahdistelun määrää radikaalisti

“Sukupuolineutraalit” pukuhuoneet lisänneet seksuaalisen ahdistelun määrää radikaalisti

19

Setan kaltaiset homolobbausjärjestöt ovat jo pitkään vaatineet “sukupuolineutraaleja” WC- ja pukeutumishuoneita julkisiin tiloihin. Homolobbaajien mukaan erikseen naisille ja miehille suunnatut tilat “sortavat” transuja sekä muita vähemmistöjä, jotka ovat päättäneet ideologisista syistä irtisanoutua biologisesta sukupuolestaan.

“Sukupuolineutraaleja” tiloja vastustaneet tahot, kuten kansallismieliset ja konservatiivit ovat varoittaneet, että miesten ja naisten pakottaminen samoihin intiimeihin tiloihin tulee johtamaan paitsi epämiellyttäviin tilanteisiin myös suoranaiseen seksuaaliseen ahdisteluun. Tuore selvitys osoittaa kansallismielisten olleen oikeassa.

Brittiläinen The Sunday Times -lehti tutki hiljattain, miten “sukupuolineutraalit” pukuhuoneet ovat vaikuttaneet kansalaisten turvallisuuteen maassa. Selvisi, että haitat ovat radikaaleja: noin 90 prosenttia uimahallien pukuhuoneissa tapahtuvista seksuaalisista hyökkäyksistä, tirkistelystä ja ahdistelusta suoritetaan juuri “sukupuolineutraaleissa” tiloissa.

Lehti selvitti myös, että kaksi kolmasosaa virkistyskeskusten ja julkisten uima-altaiden alueilla suoritetuista seksuaalisista hyökkäyksistä tapahtuu “sukupuolineutraaleissa” tiloissa.

The Sunday Timesin johtopäätökset olivat karut. “Sukupuolineutraalit” tilat ovat tytöille ja naisille selvästi vaarallisempia kuin biologisen sukupuolen perusteella jaetut tilat. Tästä huolimatta “sukupuolineutraalien” tilojen määrä lisääntyy länsimaissa jatkuvasti kulttuurimarxistisen painostuksen vuoksi.

Homolobbausjärjestöt eivät tule muuttamaan kantaansa hälyttävien tutkimustulosten jälkeenkään, sillä homolobbausjärjestöjen mukaan transut ja muut poliittiset alakulttuurit ovat tärkeämpiä kuin viattomien naisten ja lasten koskemattomuus.

Lähde: The Independent

19 KOMMENTIT

 1. Koko muusukupuolisuus-ajattelu on ehkä sairainta mitä ihmiskunta on tuottanut.
  Pisin tietämäni seksuaalisesti vinksahtaneiden käyttämä ”lyhenne” on LGBTIQCAPGNGFNBA, josta jokainen voi valita itselleen sopivan sukupuolen (tai keksiä tarvittaessa aivan uuden).
  Varmaan kohta saamme myös valita itse mihin lajiin kuulumme, ja olenkin päättänyt kokeeksi olla loppupäivän naaraspuolinen dodo-lintu ja nyt lähdenkin makuuhuoneen kaapin päälle munimaan.

 2. LTPEDOBBQHIVJIHADAIDS.

  Toinen uutinen: perseestä tulee ruskeaa paskaa.

 3. Hetkinen, mitä muuta voi olettaa. Nuo sukupuolineutraalit kärsivät jo lähtökohtaisesti mielenterveysongelmista ja jos niitä laitetaan samaan tilaan muiden samanlaisten kanssa. niin mitä muuta siitä voi tulla?

  Väite siitä että tytöt ja naiset olisivat noissa tiloissa vaarassa ei voi pitää paikkaansa. Sillä hehän kokevat olevansa miehiä. Jolloin he ovat vahvempia kuin miehet jotka kokevat olevansa naisia. Vai olenko ymmärtänyt tämän väärin? Jos nainen kokee olevansa mies ja mies kokee olevansa nainen ja he elävät parisuhteessa niin ovatko he lesboja vai homoja? Paljon vaikeita kysymyksiä.

  Mutta ne naiset ja tytöt jotka menevät naisten pukuhuoneisiin tai vessoihin sielä heitä ei häiritä.

 4. Pari esimerkkiä omasta elämästä, miksi nämä gender-tilat on kiellettävä:

  Tukholmassa käydessäni noin 7-vuotias tyttö halusi käydä ruokaravintolan vessassa. Tyttö löi kirjaimellisesti jarrut pohjaan kun pari karvarannetta tuli vessakopeista ulos pesemään käsiään. Lopulta äiti tuli vahdiksi vessaan tytölle. Itse koen naisena epämiellyttävänä sen, että kun meikkaan tai oion vaatteita vessan yhteisessä käsienpesutilassa, siinä on miehiä ihan vieressä. Tunnelma on kaikkea muuta kuin rento.

  Olin nuorena teknodiskossa kun sinne tunki joka kerta eräs transvestiitti. Kaiken lisäksi tämä transu kertoi etsivänsä naisseuraa ja teki vessassa aktiivisesti tuttavuutta.

  Yhteiset tilat eivät toimi, eivät ole miellyttäviä eivätkä turvallisia. Suomessa syntyy vuodessa alle VIISI lasta, joiden sukupuoli on fyysisesti epäselvä. Näille aniharvoille yksilöille voidaan katsoa kullekin sopiva järjestely esim. uimahallissa.

  • Siis suomeksi… transu tunki diskossa olevaan naisten vessaan.

   • Hinteillä on näitä outoja taipumuksia häiritä naisia. Olen huomannut tässä vuosien varrella. No, päässä viiraa monilla homoilla aika rankasti muutenkin. Päihdeongelmat myös erittäin yleisiä. Ja mitä HI-V, kuppa ym. taudit tekevät tuollaisen ihmisen aivoissa…

  • Niin, kyllähän hermafrodiitteja syntyy. Joistakin on siis vaikea sanoa ovatko vain kivekset laskeutumatta vai onko vaikkapa nk. mikropenis. Tunnen molemmanlaisia ihmisiä. Mikropenis-pojasta tuli homo, mutta sen huomasi jo ihan pikkupoikana hänestä. Isä oli metallimies ja oikein miehekäs mies olikin. Eli ei liian naismaisen isän malli tässä tehnyt pojasta homoa. Toinen tuntemani homo jo pikkulapsena tahtoi pukeutua siskonsa mekkoon. Äiti piilottikin sen, mutta poika löysi sen aina vain.

   Noista epäselvän sukupuolen syntyneistä lapsista on, kuulemma, helpompi tehdä/kasvattaa tyttöjä. Saattavat syntyä ilman kohtua. Munasarjat ja muut kyllä löytyy.

   • Minä olenkin pitkään ihmetellyt tätä muun sukupuolisuutta, tietämättömyyttäni ja siksikin ettei ole kiinnostanut.

    Jos nyt sitten ihmiseltä löytyy sekä poikaa että tyttöä sisältään, niin kyseessä on selvästi kehityshäiriö/vammaisuus. Tällaisia lapsia syntyy muitakin, kuin “muun sukupouolisia”. Ei heistä ikinä ole tällaista haloota syntynyt, että vallitsevat normit ja täydellisesti toimivat käytänteet pitäisi heittää romukoppaan. Ikävä kyllä, toimivalla yhteiskunnalla ei vaan ole varaa heittää kaikkien muiden tulevaisuutta romukoppaan, täydellisen marginmaalisen 0,0000% takia. Se on ikävää, mutta näin sen kuuluu olla.

    • Tiedän tuollaisen tytönkin, josta tuli aivan normaali heteronainen. Jopa kansallismielinen!

 5. Se tuo sukupuolineutraalius on huvittavaa, pissikset änkeävät herrainhuoneeseen möykkäämään. Mutta jos keski-ikäinen mies menee naistenhuoneeseen mikä on täynnä kukkahattutätejä niin saattaa olla tummat silmät yötä tummemmat takaisin tullessa. Enkä oikein usko siihenkään että jos sukkahousuissa kulkeva setä änkeää naisten vessaan tai pukuhuoneeseen niin kovin paljon löytyy siskoista ymmärtämystä. Youtubella on esim. aika paljon Jerry Springer show:n pätkiä naisten huumorintajuttomuudesta jos ukko on pörrännyt ransulaanin kanssa.

 6. Noissa neutraaleissa valvoja pitää olla AINA ainakin yksi valvoja ellei jopa kaksi vilkkailla alueilla toisen valvojan turvallisuuden takaamiseksi…

 7. Tallinnassa toimi aikoinaan jo neuvostoaikana aloittanut Kohvik Moskva, ravintolassa oli sukupuolineutraali wc, eli käsienpesutilat yhteiset ja kopit asiointia varten. Ongelmia ei ilmennyt enempää kuin muissa ravintoloissa. Mietin asiaa ja tulin siihen tulokseen, että ongelma on wc:n kävijöissä, enemmän kuin ympäristössä. Värillisiä ja muita alkuasukkaita ei paikassa juurikaan näkynyt ja virolainen kulttuuri ei hyväksy kaikenlaisia pervoja tai ahdistelijoita. Jos ahdistelua tai jotain häiriökäytöstä ilmenee, ottavat kansalaiset lain omiin käsiinsä ja silloin ei rasismikortin esiinvetäminen auta.
  Tosin mielestäni on selkeämpää kun wc:t ovat miehille ja naisille erikseen. Tahdon tällä tuoda esiin sen, että perusongelma on alikehittyneet, villi-ihmisen tasolla olevat maahantulijat. Myös islamisaatio, eli sairaan ja alkukantaisen vihauskonnon salliminen kehittyneessä yhteiskunnassa on virhe, emmehän me hyväksy muitakaan vahingollisia alkukantaisia tapoja kuten esim. ihmissyöntiä.

  • Kohta nekrofilia, pedofilia ja zoofilia ovat arkipäivää. Ei huolta! Kyllä SeTa ja muut mielisairaat siitä huolen pitävät.

   Tulee vähän mieleen yhden kaverini naapurit, joilla oli mökki tämän talon vieressä. Aina piti polttaa jotakin vitun risuja ja trimmerillä kaataa puskia ja vesakoita, jotka eivät edes olleet näiden pihalla! Kaveri kävi näille tästä sanomassakin: tulenteko asutusalueella kielletty! Ymmärsivät, helsinkiläiset pässit, yskän.

   Eli pitää olla touhottomassa jotakin, vaikka se piha on tip-top-kunnossa. Jos omalla pihalla ei ole mitään, niin mennään sitten muidenkin maille jo touhuamaan kaikkea typerää.

   Onneksi itselläni ei ole naapureita.

   • Meillä on yksi poikkeavuus lainsäädännössä erona muihin pohjoismaihin. Meillä ei ole eläimiinsekaantuminin rangaistavaa. Itse asiassa mehän olemme paljon edistyksellisempiä sukupuolineutraaliudessa kuin Ruotsi.

    • Hienoa olla edistyksekäs. Kohta taas joku neljännessukupuolinen Tiimapaisa Kaunopatjatus julistaa jossain asiantuntijaseminaarissa, kuinka lapsien pitää tutustua varhaisessa vaiheessa nekrofiiliseen homoeläinseksiin, jotta löytäisivät oman seksuaalisuutensa ja tulisivat sinuiksi sen kanssa. Ja kansa aplodeeraa hurmiossa.

Comments are closed.