Koti Artikkelit Riimuradio Studio 204 – jakso 31

Studio 204 – jakso 31

6

Studio 204 ottaa kantaa ajankohtaisiin poliittisiin kysymyksiin ja kansalaisaktivismiin kansallissosialistisesta näkökulmasta. Vakituisten juontajien lisäksi ohjelmassa esiintyy usein radikaaleja aktivisteja ja mielipidevaikuttajia niin Suomesta kuin ulkomailta.

Voit kuunnella jakson myös Mixcloudissa: https://www.mixcloud.com/Studio204/studio-204-jakso-31/

Studio 204:n uusimmassa jaksossa käydään läpi muun muassa seuraavia aiheita:

 • Keskustelua Kansanmurhan vastaisesta viikosta vierailevan henkilön kanssa
 • Taisteluni-äänikirja
 • Falunissa järjestetään vappumarssi
 • Trumpin harjoittaman politiikan uusimmat käänteet
 • Saksassa AfD-puolueen riveissä kuohuu

Muista vierailla Studio 204:n Facebook- ja Twitter-sivuilla, kommentoi ohjelmaa ja ehdota keskusteluaiheita seuraavaan jaksoon!

 

Riimuradio.com

6 KOMMENTIT

 1. Mielenkiintoinen jakso! Huomasin muuten, että Kadulle.comiin oli lisätty liikkeen käsikirja, joka lienee uusituu versio, kun siinä on 36 sivua ja aikaisemmassa oli yli 40. Aikooko Studio arvostella tätä teosta?

  Toki itse jo tilasin tuon kirjan, mutta olisihan se silti kiva kuulla jonkinlainen analyysi aiheesta.

 2. Hyvä jakso ja hyvä huomio Tonilta. Kannattaa olla se joka tekee asioille jotain, eikä vain makaa sohvalla ja valita muijalle!

 3. Olen kuunnellut kaikki jaksot kiitos hyvästä radio ohjelmasta! Samaan kategoriaan red ice radion ym kanssa! kiitos hienosta radio ohjelmasta! mutta poistakaa tuo ärsyttävä cow bill mikä ihme kilinä onkaan!! Saa lapsellisia piirteitä!!

 4. Sivunne ovat täyttä huuhaata! Taitaa olla mukavaa elää kuplassa… Kuplahan todella poksahtaa jossain vaiheessa ja haihtuu ilmaan! Palatkaa todellisuuteen näistä natsifantasioistanne, jotka jokatapauksessa vielä haihtuvvat, kun Jeesus Kristus palaa maanpäälle ja noutaa omansa luokseen! Raamattu sanoo: ‘Joka siunaa Israelia, sitä Minä siunaa ja joka kiroaa juutalaisia, sitä minä kiroan’. Tarkoittaa siis sitä, että aikojen lopussa natsit heräävät todellisuuteen viimeistään kuolemansa jälkeen kadotuksessa, jolleivat turvaa Jeesukseen ja lopeta samalla juutalaisia vihaamasta! Tehkää siis parannus syntielämästänne, myös juutalaisvastaisuudesta! Se on teille jokaiselle henkilökohtainen ainut mahdollisuus pelastaa itsenne tulevalta kauhunpaikalta.

  • Haha, ensimmäinen lause: sivunne ovat täyttä “huuhaata!” Loppuviesti: jeesus pelastaa.

   Eihän siinä sitten mitään jos et itse tässä kykene ristiriitaa näkemään.

Comments are closed.