Koti Artikkelit Riimuradio Studio 204 – jakso 29

Studio 204 – jakso 29

3

Kansallissosialistisen keskusteluohjelma Studio 204:n tuorein jakso on julkaistu! Kuuntele uusi podcast TÄÄLLÄ!

studio204logoStudio 204 ottaa kantaa ajankohtaisiin poliittisiin kysymyksiin ja kansalaisaktivismiin kansallissosialistisesta näkökulmasta. Vakituisten juontajien lisäksi ohjelmassa esiintyy usein radikaaleja aktivisteja ja mielipidevaikuttajia niin Suomesta kuin ulkomailta.

Studio 204:n uusimmassa jaksossa käydään läpi muun muassa seuraavia aiheita:

 • Suomen poliisin viimeisimmät provokaatiot Vastarintaliikettä vastaan
 • Vertailussa kaksi Elias Simojoen elämästä kertovaa kirjaa
 • Marine Le Pen on kohdannut vastustusta globaalilta eliitiltä
 • Roomalaiskatolisen kirkon riveissä kuohuu

Muista vierailla Studio 204:n Facebook- ja Twitter-sivuilla, kommentoi ohjelmaa ja ehdota keskusteluaiheita seuraavaan jaksoon!

 

Riimuradio.com

3 KOMMENTIT

 1. Ranskan tilanne on kyllä äärimmäisen mielenkiintoinen. Vaikka luottoa Marine Le Peniin ei ole, toivotaan, että Jean-Marien linja voittaa puolueessa lopulta!

  • Marine Le Pen tuntuu olevan perinteinen poliitikko, joka tottelee rahaa. Kun ainoa rahoittaja on isä, joka on pysynyt leuka pystyssä kymmenien vuosien ajan, vaikuttaa se myös tyttären ulosantiin. Siinä mielessä pankkiirien boikotti presidenttiehdokasta kohtaan meni vähintäänkin mönkään, sillä lainaamalla itse rahat olisivat he voineet ohjata tämän politiikkaa helpommin haluamaansa suuntaan.

   Toivotaan nyt, että radikaali linja voittaa, sillä Ranska on aivan kamalassa tilassa.

 2. Roomalaiskatolisen kirkon kulttuurimarxismi-ongelma ei ole mikään ihme; nykyajan kommunismiin kuuluu olennaisesti se, että kaikki mahdolliset perinteiset instituutiot solutetaan ja mädätetään sisältä päin. Koska kirkossa on ongelma homojen kanssa ja kyseessä on vielä isohko firma, on se yksi näiden suurimmista vihollisista. Kirkko ja sen eri muodot on mädätetty pitkin Eurooppaa. Suomessakin papit marssivat homomarsseilla Helsingissä, lobbaavat tunkeutujien valloittamista, rikkovat jopa lakia majoittaessaan laittomia jne. Veikkaan että parisataa vuotta sitten tämä raamatullinen tulkinta oli vähintäänkin erilainen, nyt koko firma on täysin läpimätä.

Comments are closed.