Koti Artikkelit Riimuradio Studio 204 – jakso 25

Studio 204 – jakso 25

3

Kansallissosialistisen keskusteluohjelma Studio 204:n tuorein jakso on julkaistu! Kuuntele uusi podcast TÄÄLLÄ!

studio204logoStudio 204 ottaa kantaa ajankohtaisiin poliittisiin kysymyksiin ja kansalaisaktivismiin kansallissosialistisesta näkökulmasta. Vakituisten juontajien lisäksi ohjelmassa esiintyy usein radikaaleja aktivisteja ja mielipidevaikuttajia niin Suomesta kuin ulkomailta.

Studio 204:n uusimmassa jaksossa käydään läpi muun muassa seuraavia aiheita:

  • Vastarintaliikkeen vuosi 2016
  • Keskustelua Povl Riis-Knudsenin pamfletista Kansallissosialismi – biologinen maailmankatsomus
  • Israelin viimeaikaiset tapahtumat
  • Kohua aiheuttanut valkoisen miehen kidnappaus Yhdysvalloissa

Muista vierailla Studio 204:n Facebook- ja Twitter-sivuilla, kommentoi ohjelmaa ja ehdota keskusteluaiheita seuraavaan jaksoon!

 

Riimuradio.com

3 KOMMENTIT

  1. Tuohon mustien kaappaamaan avuttomaan valkoiseen tavallaan liittyen, niin nythän myös Suomessa on tapahtunut vastaavanlainen tapaus, jossa kiduttamista on kuvattu Facebookiin. Tämä oli toki kokonaan erään 500 vuotta Pohjolan perukoille huonohkolla menestyksellä sopeutuneen vähemmistön edustajien välinen kiista, mutta lähinnä tuli ajatuksena, että valkoinen mies tai nainen ei kyllä tämän levelin perseilyyn kykene. Tässä vankilan kantahenkilökunnallekkin tutun vähemmistön kiistassa kuvataan, kun sisko kiduttaa siskoaan hakkaamalla ja ilmeisesti myös yrittämällä sytyttää tuleen.

    Ei toki ole sinällään suomalaisten ongelma tämä tapaus, mutta kyllähän tämä hameväki sitä kulttuuriaan myös suomalaisille on tarjonnut. Ja suomalaiset sen lusimisenkin maksaa.

Comments are closed.