Koti Artikkelit Riimuradio Studio 204 – jakso 24: haastattelussa Skydas

Studio 204 – jakso 24: haastattelussa Skydas

4

Kansallissosialistisen keskusteluohjelma Studio 204:n tuorein jakso on julkaistu! Kuuntele uusi podcast TÄÄLLÄ!

studio204logoStudio 204 ottaa kantaa ajankohtaisiin poliittisiin kysymyksiin ja kansalaisaktivismiin kansallissosialistisesta näkökulmasta. Vakituisten juontajien lisäksi ohjelmassa esiintyy usein radikaaleja aktivisteja ja mielipidevaikuttajia niin Suomesta kuin ulkomailta.

Tällä kertaa Studio 204 haastatteli liettualaista kansallismielistä aktiivia Jurgista. Hän toimii kansallismielisessä Skydas-järjestössä.

Haastattelussa käymme läpi muun muassa:

 • Jurgisin henkilöhistoria
 • Skydasin ideologia, toiminta, propaganda
 • Liettuan historia
 • Liettuan poliittinen tilanne

Muista vierailla Studio 204:n Facebook- ja Twitter-sivuilla, kommentoi ohjelmaa ja ehdota keskusteluaiheita seuraavaan jaksoon!

 

Riimuradio.com

4 KOMMENTIT

 1. Studio 204 ansaitsee ehdottomasti jonkun kulttuuripalkinnon näistä eri maiden tilannetta valottavista haastatteluista! Erittäin hyvää uutta vuotta Studion porukalle – oli jälleen oikein mielenkiintoista kuunneltavaa!

 2. Kävin tässä Liettuassa pari vuotta sitten. Silloin sielä tilanne ei ollut paha ollenkaan. Kaikki paikat olivat puhtaita, ihmiset kohteliaita, kännyköitä ei räplätty ja roskat kerättiin maasta ohikulkiessa. Jäätelömyyjäkin haki myymiensä jäätelöiden paperit yleisestä roskiksesta omaansa.

  Katselin maan historiallista arkkitehtuuria sekä katolilaisuuden sävyttämää elämää. Proteiinipitoista ruokaa ja hintatasoa ja mietin että näillä ihmisillä on mahdollisuus parempaan elämään kuin meillä. Maa ei ole korruptoitunut eikä kansa ole passivoitunut. Ikävä asia on vain se että tulee mikä tahansa sota, niin Liettua on se maa jonka yli kuljetaan, kahteen kertaan.

  Mutta minä pidin maasta ja sen ihmisistä. Toivottavasti tunne oli molemminpuoleinen.

 3. Liettuassa on kiellettyä sanoa olevansa kansallissosialisti mutta on ok sanoa olevansa fasisti :DD Enpä tiennyt tuotakaan että kommunistimerkit ovat kiellettyjä vaikka niitä dissaisi julkisesti. Varmasti holokaustin kieltämisestäkin saa linnaa tai Moshen vihat ainakin niskaan.

  Eipä paljoa itsellä ainakaan ole tietoa baltianmaiden kansallismielisistä, mitä nyt joskus nähny latvialaisia huligaaneja White Rexin tapahtumissa ja soihtumarsseja. On hyvä saada haastatteluja ja tietoa näistä vähemmän tunnetuista maista (mielenkiintoinen historia osuus tässä haastattelussa).Baltia ja itä-eurooppa muutenkin ovat tärkeitä joista länsi voi oppia paljon.

  Onko Studio204:llä tulossa joku kerta haastatteluja venäläisiltä kansallissosialisteilta? Tai slaaveilta ylipäätänsä (jalkapallohuligaanit, kansallissosialistiset järjestöt jne)?

Comments are closed.