Koti Artikkelit Riimuradio Studio 204 – jakso 22

Studio 204 – jakso 22

9

Kansallissosialistisen keskusteluohjelma Studio 204:n tuorein jakso on julkaistu! Kuuntele uusi podcast TÄÄLLÄ!

studio204logoStudio 204 ottaa kantaa ajankohtaisiin poliittisiin kysymyksiin ja kansalaisaktivismiin kansallissosialistisesta näkökulmasta. Vakituisten juontajien lisäksi ohjelmassa esiintyy usein radikaaleja aktivisteja ja mielipidevaikuttajia niin Suomesta kuin ulkomailta.

Studio 204:n uusimmassa jaksossa käydään läpi muun muassa seuraavia aiheita:

 • Tukholman onnistunut mielenosoitus pakolaisinvaasiota vastaan ja mielenosoituksen osallistujien haastatteluja
 • Vastaus lukijan kysymykseen: yrittivätkö jääkärit alistaa Suomen Saksan siirtomaaksi, ja yritämmekö alistaa Suomen Ruotsin alaisuuteen?
 • Kansallissosialistinen työllisyyspolitiikka verrattuna nykyisen valtion työllisyyspolitiikkaan
 • Trumpin voitto ja kuinka hänen politiikkansa tulee vaikuttamaan Lähi-itään

Muista vierailla Studio 204:n Facebook- ja Twitter-sivuilla, kommentoi ohjelmaa ja ehdota keskusteluaiheita seuraavaan jaksoon!

 

Riimuradio.com

9 KOMMENTIT

 1. Kiitos Studion porukalle, oli erityisen mielenkiintoista kuulla mielenosoittajien näkemyksiä ja analyysia sionistien tulevaisuudesta!

 2. Hyvin vastattu tuohon “aiotteko viedä suomalaiset ruotsalaisten alammaisiksi” kysymykseen.

  Toivottavasti siitä tulee vielä ihan oma tekstipohjainen artikkelinsa jonka voi aina linkittää keskusteluissa vastaukseksi kaikille niille jotka tahallisesti yrittävät tätä “Ruotsin valta-asema” propagandaa eri foorumeilla levittää.

 3. Nyt on pakko vähän kritisoida tuota työttömien kyykytysohjelman ihannointia.

  Oletteko te ihan oikeasti samaa mieltä siitä että työttömien pitäisi mennä köyhyysrajalla olevilla tuloilla joihinkin pakotettuihin “vapaaehtoistöihin” ja katsella samalla vierestä kun somalit ym. nostavat ne samat rahat tekemättä mitään?

  Onko tulevassa Pohjoismaisessa kansallissosialistisessa valtiossakin se meininki että työttömien tulee ottaa pakkotöitä vastaan jollain vitun 800 euron kuukausituloilla ja katsella koko loppuelämä vierestä kun muilla on tulevaisuus ja itsellä loputon paikka yhteiskunnan pohjalla?

  Eikö olisi järkevämpää maksaa niistä vapaaehtoisista pakkotöistä edes senverta että siitä jäisi edes jotain ylimääräistä käteen kuin vain jonkun vitun työmarkkinatuen suuruinen määrä? Onko työttömät automaattisesti turhaa roskaväkeä jolla voi vain pyyhkiä persettä?

  Työttömiä on aina niin helppo syyllistää ja vittuilla kuinka ei tarvitse sitten syödä, kun se ei ole velvollisuus. Mutta voin itse köyhänä todeta sen että yksi suurimmista syistä mikä minua vituttaa tässä nykysysteemissä on juuri tämä että minä saan suomalaisena miehenä olla koko lopun ikääni työmarkkinatuella loputtomissa harjoitteluissa ja rahat on aina viimeistä senttiä myöten vaikken juo pisaraakaan viinaa enkä vedä aineita. Sitten minä joudun asumaan näiden vitun rottien naapurissa ja saan katsella kun niillä on kaikki laitteet ja vaatteet viimeistä myöden. Kertokaa yksikin jota sellainen motivoi toimimaan “yhteisen” kansan hyväksi?

  Kyllä työstä aina pitää sellainen palkka maksaa että sillä tulee toimeen! Kuka vittu on niin tyhmä että uhraa koko lopun elämänsä yhdentekevissä risusavotoissa nälkäpalkalla yhteiskunnan hylkiönä, varsinkin kun tämän idean kannattajat eivät itse ole koskaan samassa asemassa maistamassa kuinka mieltä ylentävää sellaisen ali-ihmisen roolissa eläminen käytännössä onkaan.

  • Kiitos palautteesta! Olemme ehdottomasti sitä mieltä, että myös julkisesti järjestetystä työstä täytyy saada oikeudenmukainen palkka. Kannatamme siis “vastikkeellista sosiaaliturvaa”, mutta meidän mallimme eroaa nykyhallituksen mallista siinä, että työntekijä saa tarpeeksi palkkaa työstään. – Toimitus

  • Eikait tuossa suoraan sanottu että hallituksen esitys on paras idea ikinä, vaan että kansallissosialistisessa olisi tavallaan samankaltainen systeemi.

   Kansallissosialistisessa valtiossa ihmisille etsitään oikeat koulutusta vastaavat työpaikat oikealla liksalla ja tarjotaan niitä, ja jos ei jostain periaatesyistä kelpaa, voit sanoa hyvästit mahdollisille tuille ja selviytyä ilman valtionavustuksia. Jos et esimerkiksi sairauden tms. vuoksi kykene tekemään oman alasi hommia, koulutetaan henkilö valtion piikkiin uuteen ammattiin jota sairaus ei häiritse.

   Tämä tämänhetkinen ehdotus on tehty kahden asian vuoksi: yksityiset yritykset saavat valtion piikkiin orjatyövoimaa, ja valtio saa tilastot näyttämään paremmilta. Tällä nykyehdotuksella ängetään ihmiset täysin koulutusta vastaamattomiin paskahommiin käytännössä ilmaiseksi.

   Kansallissosialismin ja kapitalismin erot näkyvät mm. siinä, että ensimmäisessä kansa hyötyy, ja jälkimmäisessä ainoastaan rikkaat hyötyvät systeemistä.

 4. Työn pitäisi aina olla kannattavaa ottaa vastaan. Jos saat matalapalkkaisessa duunissa satasen pari enemmän, kuin tuella eläessä niin tässä on jo epäkohta.

Comments are closed.