Koti Uutisia Stubbin julistus SPR:n videolla: “Tehdään tästä antirasistinen maa”

Stubbin julistus SPR:n videolla: “Tehdään tästä antirasistinen maa”

10

Äärimmäisestä suomalaisvastaisuudestaan tunnettu pääministeri Alexander Stubb kertoo pähkäilleensä, mitä hän voi tehdä pyhän rasisminvastaisen taistelun hyväksi. Nyt hän on ryhtynyt ensi maanantaina käynnistyvän rasisminvastaisen viikon suojelijaksi ja lupaa SPR:n propagandavideolla ponnahtavansa joka kerta ylös eduskunnassa kuullessaan “pienenkin flirttauksen rasismin kanssa”.

Pääministerin mukaan me olemme “kaikki ihan samanlaisia”. Stubbin vaaleanpunainen höttö ei kuitenkaan suurimpaan osaan suomalaisista vetoa; videon kommenttiosiossa pääministeriä kehotetaan muuttamaan itse Espoon tai Vantaan maahanmuuttajilla kyllästettyihin lähiöihin ja kokemaan, kuinka “samanlaisia” me kaikki oikein olemmekaan. Tämä saatiin jälleen kokea vain muutama päivä sitten Tapanilassa viiden afrikkalaistaustaisen maahanmuuttajan joukkoraiskattua nuoren naisen.

Ihmiset kysyvät pääministeriltä, milloin hän aikoo puuttua suomalaisiin kohdistuvaan rasismiin. Vastausta ei liene vaikeaa arvata.

 

 

Nimimerkki “Ajatusrikollinen” julkaisi YouTubessa videon, jolla pääministerin suusta kuuluu hieman epätavallisempia kehotuksia:

 

10 KOMMENTIT

 1. Kyllä, tutustun uusiin asioihin ja ihmisiin avoimesti. Pääministeri vain ei taida haluta sanoa, mistä tämä kaikki “rasismi” johtuu.

 2. Onkohan tuo video vain jotain ovelaa sarkasmia? 😀 ei nimittäin vaikuta tarkoittavan sanaakaan mitä sanoi, mutta helppo kalastella suosiota suvakeilta, kieltämättä. Säälittävä koulukiusattu tikku koko tyyppi.

 3. Tunkekoot Stubbi mielikuvituksen tuotteensa eli pahan rasismin perseeseen.

  Mitä Stubb tekee mamujen rasismia suomalaisia vastaan?

  Stubb ja spr ovat vastuussa Tapanilan kaltaisista yksittäistapauksista.

 4. Eli nyt on stumbulla entistä parempi tekosyy jättää vastuunsa hoitamatta kun ei ehdi istunnossa keskittyä muuhun kuin ylös-alas hyppimiseen…

 5. Anti-racist is a codeword for anti-white.
  Vastustan rasismia on sama kuin sanoisi vihaan valkoisia.

 6. Kaikki valtiot perustuvat loppujen lopuksi “rasismille” löyheän nykymääritelmän mukaan. Eri kansat asuttavat eri alueita koska viihtyvät parhaiten omiensa kanssa ja syntyy kansallisvaltioita. Veikkaan että kovin moni Aasian/Afrikan/jne. valtio ei harrasta mitään “antirasismia”, eikä yleensäkään suvaita mitään massamuuttoa oman kulttuuripiirin ulkopuolelta.

 7. Kun katsoo sanakirjasta sanan “pyrkyri”, on sivulle painettu kuva Stubbelon jättileukaisesta lärvistä.

 8. Suomalaisten hyvinvoinnin edistämistä ei monikaan “edustajistamme” edistä. Aseet ja raha lienee väärissä poteroissa/houretta eliitin vikinät…

Comments are closed.