Koti Uutisia Stubb itsenäisyyspäivän vastaanotosta: “Tämä ei ole nationalistinen juhla”

Stubb itsenäisyyspäivän vastaanotosta: “Tämä ei ole nationalistinen juhla”

13

UK_Stubb_Alexander

Pääministeri Alexander Stubb on kommentoinut haluavansa uudistaa itsenäisyyspäivän juhlia vuonna 2017, jolloin Suomi täyttää sata vuotta. Stubb sanoi juhlavuoden valtuuskunnan johtajana, että satavuotisjuhlissa tulee olemaan “vähemmän pönötystä ja nationalismia” ja että ohjelmassa on luvassa tämän sijaan “jotakin hauskaa”. Iltalehti kirjoitti, että juhlinnassa tulee näkymään “uudenlainen kansainvälisyys” ja tämän mukaisesti vuoden teemaksi onkin julkistettu “yhdessä”. Tapahtuman hallitukseen on kutsuttu myös räppäri Paleface eli Karri Miettinen, joka on muun muassa kutsunut marsalkka Mannerheimia “sotarikolliseksi” ja vaatinut marsalkan patsasta poistettavaksi Helsingin keskustasta Radio Suomipopin haastattelussa kaksi vuotta sitten.

Stubb sanoi jopa aivan suoraan Iltalehdelle, ettei itsenäisyyspäivän vastaanotto tule olemaan nationalistinen juhla. Pääministeri kehui myös juhlan organisaatiota “eräänlaiseksi läpileikkaukseksi Suomesta”.

Hallitus on varannut vuoden 2017 itsenäisyysjuhliin viisi miljoonaa euroa. Tähän päälle lasketaan vielä järjestöjen ja yritysten panos sekä todennäköisesti kansalaiskeräys.

Lähteet: Iltalehti, Ilta-Sanomat

13 KOMMENTIT

 1. Maanpetturi, muuta ei voi sanoa. Ihmiset ihan tosissaan varmaan äänestävät vielä tämänkin jälkeen Kokoomusta ja Stubbia. Muutosta kaivataan ja isoa sellaista.

 2. “Itsenäisen” Suomen satavuotisjuhlia on siis järjestämässä kaveri, joka avoimesti tukee järjestäytynyttä rikollisuutta ja vaatii myös muita ihmisiä tekemään samaa. Tässä hieman Karri Miettisen tuotantoa, jossa käytännössä siis vaaditaan tukemaan järjestäytynyttä rikollisuutta ihan vaan sen nimissä, että hyvät ihmiset niin tekevät: http://www.youtube.com/watch?v=t3VxTjeNjZE

  Viime vuoden puolella Karri sanoi suomen kansasta seuraavaa YleX:n haastattelussa: “Ei se yllätä yhtään omalla tavallaan. Rasismi on pesiytynyt tänne niin voimakkaasti. Kysymys on pelkäämisestä. Me ollaan pelkureiden kansakunta ja se on kauhea asia.”

  Että sellainen mies kunnioittamassa satavuotiasta Suomea.

 3. Tässä vähän muistin virkistämiseksi Stubidon parhaita paloja vuosien varrelta:

  Vuonna 2008 Stubb kertoi avoimesti kameroiden edessa haluavansa lakkauttaa kansallisvaltiot.
  https://www.youtube.com/watch?v=83EE-ypprZE

  Vuonna 2009 Israel pommitti hajalla Kirkon ulkomaanavun lahjoittaman klinikan Gazassa ja Stubb vertasi tätä YLE:n kameroiden edessä kännykän varastamiseen…
  https://www.youtube.com/watch?v=aILLcHenRaA

  Että tälläinen Isänmaan “ystävä” on sitten järjestämässä meille Suomen 100v itsenäisyys juhlia 😀

 4. Hieno juttu, saattaisiko tämä “jokin hauska” olla ehkäpä Suomen lakkauttaminen? Oikein 100v Suomen kunniaksi tuhoaisivat sen ja liittävät toalitäärisesti osaksi EU:ta? Ehkä vieraiksi hyväksytään vain maahanmuuttajia, seksuaalivähemmistöjen edustajia ja muuta kivaa?

 5. Moni maansa kavaltaa….
  Verikoirat olisivat varmasti “raadelleet” jokaisen nykypäivän politikon… Kaikki minkä vuoksi on taisteltu tuhotaan kulttuurimarxismilla kauniissa Suomessamme, onko kansa näin lampaita, että kynnys puolustaa omaansa on pilvissä asti? Kotona kyhjötetään ja valitetaan, että voi paska kun Suomi Oy:ta ajetaan alas, mutta seuraavissa vaaleissa korkeintaan vaihdetaan oma lempipuolue toiseen…

  Vai, että oikein hauska linnanjuhla tulossa… huhhuh vaarini ja iso-vaarini kääntyvät varmasti haudoissaan… tämänkö vuoksi he kaaruivat sodissamme?!

  Stalinisti Palefacen idiotismistä ei edes kehtaa avautua tässä!

 6. Liekköhän kokaiinia, muotinäytöksiä ja kaikkea muuta tosi makeeta luvassa.

 7. Toisaalta ymmärtää miten kivenvälissä nämä poliitikkomme ovat. Norjassa oli vasemmistohallitus joka haaveili eroa NATOsta ym. Sitten tuli tapaus breiviik.

  Kyllä nämä meidän johtajat tietävät miten asiat lopulta ovat. Ellet kumarra kansanvälistä siionismia, ja heidän suunnitelmiaan, niin onnettomuuksia seuraa, josta kärsii viattomat kansalaiset.

  Vaikka tämä kuulostaa tekopyhältä ja helpolta kommentoida täällä netissä asioita, niin on aivan eri asia tehdä moisia päätöksiä.

  Ei se silti anna mitään synninpäästöä kuitenkaan kyseisille päättäjille, koska jos uskoa on, niin se kaiken se usko kestää, kävi miten kävi.

 8. Koko eduskunta pitäisi ajaa matalaksi ja hallitus toimittaa keskitysleirille.

 9. Sen on jo Stubb tuonut federalistisen ideologiansa mukana ilmi, että suomalaisuus ja suomalainen kansallisvaltio ovat hänelle yhdentekeviä. Hän on ainoastaa Euroopan Unionin ja kapitalismin etujen ajaja.
  Minusta on vaarallista, että missään maassa olisi sellainen virkamies virassa, joka suhtautuu omaan maahansa, kansaansa ja sen kulttuuriin sekä etuihin tällä tavoin miten Stubb suhtautuu.

 10. Perverssi meno lopetettava – Isänmaa pelastettava. Tarvittaessa vaikka asevoimin! Voima ei kuvia kumartele…

  Maanpetos on rikos, kuten murha, ja se ei koskaan vanhene. Valtakunnankiusaaja ja isänmaanpetturi Stubb tulee saamaan mitä tilaakin…

Comments are closed.