Koti Uutisia Stubb haluaa kieltää “rasistiset” katupartiot

Stubb haluaa kieltää “rasistiset” katupartiot

16

UK_Stubb_Alexander

Valtiovarainministeri Alexander Stubb kaatoi tänään keskiviikkona lisää vettä myllyyn katupartiokeskustelussa. Kansallismielisten katupartiointi kismittää Stubbia niin paljon, että hän vaatii “rasististen” katupartioiden täysmittaista kieltämistä.

“Kaikki rasistiset katupartiot on tuomittava ja kiellettävä. Meillä on viranomaiset, jotka pitävät huolen siitä, että vihapuhetta ei kerta kaikkiaan tässä maassa hyväksytä. Tässä asiasta vastaava sisäministeri Petteri Orpo on ollut yksiselitteisen selkeä”, kommentoi Stubb Ylelle. Stubbin mukaan hallitus kokoontuu pohtimaan näiden niin kutsuttujen rasististen katupartioiden kieltämiseen liittyviä oikeudellisia kysymyksiä.

Stubb haluaisi mielellään sivuuttaa sen asian, että ilmaisu- ja kokoontumisvapaus kuuluvat kansalaisten perustavanlaatuisiin oikeuksiin Suomessa. Vaikka hän sanoo uutenavuotena Helsingin keskustassa naisiin kohdistuneiden seksuaalirikosten olevan “huolestuttavia”, hän ei kuitenkaan sulata sitä asiaa, että katupartiot ehkäisevät toiminnallaan tällaista rikollisuutta merkittävästi. Samalla aikaa poliisi satsaa resurssejaan aivan muualle kuin kansalaisten turvallisuudesta huolehtimiseen.

Mitä tulee poliisin suhtautumiseen katupartioihin, poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen on muotoillut viimeviikkoista lausuntoaan katupartioista poliittisesti korrektimpaan suuntaan yhdenmukaiseksi Stubbin ja muun valtiojohdon kannan kanssa.

Tavallisten kansalaisten perustamilla katupartiojoukoilla on tullut nyt entistäkin suurempi kiire irtisanoutua pahamaineisesta “äärioikeistosta”. Näin esimerkiksi Vihdissä, jossa viime syksynä tapahtunut kahden alaikäisen tytön raiskausyritys sai paikalliset vanhemmat perustamaan katupartion. Vihtiläispartioijat sanovat kuitenkin haluavansa saada joukkomaahanmuuton kuriin ja pelkäävät sitä, mitä kevät tuo tullessaan. Vihdissä on noin 300 turvapaikanhakijaa, joista suurin osa on nuoria miehiä.

Lähteet: Yle, SVT

16 KOMMENTIT

 1. Kieltäisivätpä! Kieltolaki pelkästään rohkaisisi kansallismielisiä partioimaan enemmän, useammin ja suuremmalla joukolla.

 2. Stubidot ovat näitä poliitikkoja, jotka ovat koko ajan polvillaan huulet punaiseksi maalattuna ja törröllään sionistien ja muslimien edessä. Eipä ihme, että arabi- ja afrikkalaisjoukkiot mellastavat valkoisten kansojen maissa…

  Mutta tämä on nyt kyllä suuri voitto kaikille kansallismielisille.

  Katupartioiden kieltäminen on tyhjä ele ja ei johda mihinkään. Mikä tahansa ryhmä voi esim. perustaa urheiluseuran tai liikuntaa yleisesti harrastavan yhdistyksen ja mikään laki ei voi eikä tule kieltämään tällaista toimintaa. Suomen somalit, jotka työllistyvät vuosien jälkeenkin parhaimmillaan n. 30 %:sti, ovat nimenomaan tällaisten (toki heidän kohdallaan yhteiskunnan tukemina)yhdistysten “töissä”.

  Jos ja kun nämä katupartiot kielletään, se johtaa toisaalta lain pilkkaamiseen ja toisaalta lisääntyvään sympatiaan kansan puolelta.

  Kaikki ylhäältä tuleva repressio on nyt hyvä asia, sillä eliitti tulee ensi kesänä elämään painajaista, koska heidän tarkoituksella irti päästämänsä peto raatelee silloin lapsia ja naisia ympäri Euroopan ja kansa tulee silloin vaatimaan päitä vadille.

  Tämä kaikki on merkki siitä, että eliitti ja erityisesti eliitin media, on täydessä paniikissa. Mikään ei mene niin kuin piti. Maahanmuuttajat eivät integroidu, maahanmuuttajat ovat kuin ovatkin väkivaltaisia, suurelta osin lukutaidottomia tolloja, jotka eivät edes halua integroitua.

  Mutta ei siinä kaikki. Euroopan kansat ovat totisesti saamassa tarpeekseen ja Itä-Euroopan valtiot eivät polvistukaan suunnitellusti.

  Lisäksi suorastaan räjähdysmäinen vaihtoehtomedioiden kasvu on paljastanut valtamedian suorastaan rikollisen valehtelun. Mikä tahansa sensuuri tulkitaan nyt myöntymykseksi.

  Elämme kirjaimellisesti historiallisia aikoja.

  Kaikesta huolimatta nyt jos koskaan Neljäs Valtakunta voi tulla. Pahimman pimeyden aikana valo aina jostakin pilkottaa ja se todellinen vapauden liekki elää valkoisen kansan geeneissä.

 3. Ei tule stupido onnistumaan, minä olen kenen kanssa haluan ja sinähän et sitä päätä.

 4. Mitä vittua tämäkin kultalusikka suussa ja perseessa poikanen aukoo päätään.
  Olkoon kuinka monta laudaturia vaan lukiossa lukenut mutta todellisesta tavallisen suomalaisen arkielämästä meidän pöljä pintaliitäjä aleksanteri ei kyllä tajua hölkäsenpöläystä. Helvetin samppanja-agentti..

 5. Taisi alkaa päättäjiä pelottaa, että poliittista puoluetta kokoava SVL keräisi kannatusta suojelemalla ihmisiä.

  Kyllä ainakin itse äänestäisin puoluetta, joka tekisi jatkuvasti töitä kansansa hyvinvoinnin eteen ihan ruohonjuuritasolta lähtien. Jakaako mikään nykyisistä puolueista vaatteita vähävaraisille suomalaisille tai osallistuuko mikään nykypuolue kansalaistensa arjen turvaamiseen? Ei. Ei edes vaalivuotena. Nykypuolueet jakavat suomalaisille neljän vuoden välein vain rikottavia vaalilupauksia sekä muutaman karamellin vaaliteltalla. Joskus saattaa saada jopa kynän tai hernekeittoa. Sitten ollaan heti kateellisia ja kieltämässä kaikki mahdollinen toiminta, kun pieni poliittinen kilpailija näyttää miten kansan luottamus ansaitaan vuoden jokaisena päivänä.

 6. Itse asiassa tarkemmin ajateltuna kukaties juuri kansallissosialistinen urheiluseura/liike voisi olla juuri se hyvä asia seuraavaksi.

  Perkules, liikuntaa joukolla ja voisimme viedä hylättyjä vanhuksia porukalla vähän ulkoilemaan ja tuulettumaan.

  Nythän idioottisuvakit pyörivät kiimaisina VOK:ien ympärillä ja mikään ei riitä arabille tai afrikkalaiselle, mutta oman kansan ihmiset ovat näille vain se, jonka pitää maksaa ja pitää turpansa kiinni.

  Pahus vieköön, totta tosiaan, reilusti vain toimintaa joka taholla ja nimenomaan oman kansan auttamiseksi niin kohta lippu nousee joka puolella. Mitä nuo antifasistinarkkaripellet voivat tarjota?

  Hevosten pahoinpitelyä? Ikkunoiden kivittämistä? Ihmisten kiusaamista? Kun itse toimitaan reilusti ja avuliaasti niin vasemmiston “nyrkki” näkyy sellaisena, mikä se on: Eliitin lobotomisoitu idioottiprikaati.

  Olen varmasti mukana ja heti.

  • Komppaan NordPowerin ajatuksia. Paljon ja säännöllisesti pieniä arjen sankaritekoja suomalaisten hyväksi. Pyöritetään toimintaa vaikka SVL:n “Suomalaisapu”-nimen alla, joka on miellyttävän isänmaallinen, positiivissävytteinen sekä maltillinen tyypillisen suomalaisen korville.

   SVL:n ideologiaan sopivaa tekemistä voisivat olla

   – liikunnan edistäminen liikuntakerhojen kautta
   – säännöllinen ruoka- ja vaateavun jakaminen
   – turvallisuuden edistäminen katupartioinnilla (mikäli Stubb ei sitä nyt oikeasti mene höyryspäissään kieltämään)
   – ympäristön suojelu vaikkapa roskien keräystempauksia järjestämällä

   Siivotaan vaikka porukalla tietty kaupunginosa roskista tai lähimetsä sinne kipatuista romuista. Järjestetään lähiöihin romukeräyksiä, joissa kaupunkien asukkaat voivat tuoda kadun varteen vanhat huonekalut ja kodinkoneet. SVL kerää romut kadun varrelta vaikka pakettiautoon tai peräkärriin ja toimittaa romut asianmukaisesti hävitettäväksi.

   Kaupunkien roskankeruupartiot toimisivat muuten samalla turvallisuutta parantavina katupartioina, jos niitä järjestettäisiin ilta-aikaan tai iltapäivästä lasten päästessä kouluista kotiin.

   Stubb ja kumppanit leimautuisivat totaalisiksi idiooteiksi, jos he haluaisivat kieltää kaiken yllä luettelemani vapaaehtoistyön vetoamalla rasismiin, natseihin tai “poliittisesti väärään ideologiaan”. Nykypuolueet joutuisivat kyseisellä kieltolinjalla kohta sorvaamaan lain, jonka mukaan:

   “Yksikään poliittinen puolue tai sellaiseksi pyrkivä ei saa harrastaa mitään kansalaisia, ympäristöä tai ihmiskuntaa palvelevaa toimintaa”.

   Olisiko muilla ehdotuksia, mitä SVL voisi tehdä Suomen kansan hyväksi? Roskankeruuseen olisin itsekin valmis osallistumaan, jos saatte sellaisen organisoiduksi kotikaupunkiini. Voisin myös lahjoittaa SVL:n toimintaan rahaa, jos raha kanavoidaan suomalaisille kohdennettuun ruoka- ja vaateapuun.

   Laitetaan hyvä kiertämään ja ollaan suomalaisten arjessa läsnä!

   • Sellainen “yleishyvä” toiminta välinpitämättömän väestön hyväksi (“roskankeruupartiot” on kaikista naurettavin toiminta) – on vähäisten resurssien tuhlausta. Ja samalla Systeemin olemassaolon pidentäminen, koska vähentäisi jännitteitä.

    Mikään teko, joka ei jollakin tavalla edistä kansallissosialista maailmankatsomusta autettavassa ihmisessä, on turha pääasian näkökulmasta ja siksi vahingollinen. SVL ei ole mikään ilmainen kadunlakaisija, pelastusarmeija tai kukkahattutäti. Kansa on herätettävä taisteluun olemassaolostaan eikä 4H-kerhoon tai Marttoihin.

    • Hyviä pointteja ja hyvin muotoiltu vastine, Leo. Joo ei tässä Marttakerhoksi sentään tarvitse alentua, isoja miehiä ollaan. 🙂

     Sanoit kuitenkin, että mihinkään nykysysteemiä pidentävään ei pitäisi ryhtyä. Oliko katupartiointi sinusta siis huono idea? Katupartiointihan todellisuudessa peittää nykypuolueiden virheitä, kun Odinit ja SVL ehkäisevät toiminnallaan “turvapaikanhakijoiden” tekemiä raiskauksia ja muita rikoksia. Lisäksi se saattaa jopa rajoittaa uusien tulijoiden maahanpyrkyä, kun jopa kansainvälinen media on alkanut vouhkaamaan suomalaisista natsipartioista. Esimerkkiuutinen: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3397860/Anti-immigrant-Soldiers-Odin-raise-concern-Finland.html

     Jos katupartiointia ei olisi, niin kadut olisivat entistä vaarallisempia, vastakkainasettelu kiihtyisi nopeammin ja tämä järjettömyys ehkä myös eskaloituisi nopeammin. Toisaalta ilman katupartiointia SVL ei olisi saanut läheskään samalla tavalla positiivista näkyvyyttä kansan silmissä.

     Entä SVL:n vaate- ja ruoka-apu? Tämäkin toiminta korjailee loppupeleissä vain nykypuolueiden virheitä liennyttäen jännitteitä ja hidastaen järjestelmän romahtamista. Toisaalta ruoka- ja vaateavulla SVL kerää taas positiivista näkyvyttä ja tukea kansan keskuudesta.

     Omasta mielestäni katupartiointia sekä ruoka- ja vaateapua kannattaa ehdottomasti jatkaa, vaikka se vähentääkin jännitteitä eikä välttämättä tuota lainkaan uusia aktivisteja SVL:lle. Se luo kuitenkin positiivista kuvaa kansallissosialismista kansalaisia palvelevana voimana ja tuo aatetta lähemmäksi kansaa, joskin vaivihkaa. Pidentämällä nykysysteemin rämpimistä SVL:llä on aikaa vahvistua ja kerätä kansan tukea vallanvaihdokseen tapahtuipa se sitten aikanaan demokraattisesti vaalien kautta tai väkipakolla.

     SVL:n vetämät itsepuolustuskurssit voisivat myös olla kansaa kiinnostavaa toimintaa. Kurssi ei pakottaisi ketään liittymään SVL:n aktiiviksi, mutta se saattaisi madaltaa rimaa liittyä kun ohjaaja voisi treeneissä kertoilla SVL:stä.

 7. NordPower listasi jo ylempänä, mitä antifasisteilla on suomalaisille tarjottavana. Tässä lisäys listaan: pelleilyä ja perseilyä, sananmukaisesti. Antifasistit häiritsivät Odinien toimintaa Tampereella. Lukekaa ja katsokaa, jos hermonne kestävät.

  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1453001020720.html
  https://www.youtube.com/watch?v=n85LwLsvSfc

  Pisteet jälleen kerran Odineille tilanteen hallinnasta. Hermot eivät pettäneet vaikka antifasistit tulivat kameroineen iholle asti kerjäämään “lumipesua”. Poliisikin kävi ojentamassa antifasisteja provosoinnista. Odinit saivat jälleen kerran toiminnastaan puhtaat paperit poliisilta.

  Antifasisteilta ja muilta hörhöiltä olisi tässä välissä kiva kuulla että “Miten niinkun omasta mielestä oikein meni?” Rassukat ovat ihan hakoteillä ja ymmällään, kun provosointi ei tuota heidän toivomaa lopputulosta. Ei se onnistunut 612-kulkuettakaan vastaan. Antifasistit, “antirasistit” ja vihervasemmisto pilaavat tekemisellään vain oman maineensa, jos sitä koskaan on edes ollutkaan. SVL on on sitä vastoin päässyt väkivallattomalla ja näkyvällä toiminnallaan nousujohteeseen.

Comments are closed.