Koti Uutisia ”Stadin ammutuin Jari” aikoo häiriköidä taas 612-kulkuetta

”Stadin ammutuin Jari” aikoo häiriköidä taas 612-kulkuetta

17

Viihdeuutiset

Viihdeuutiset Viime vuonna koko kansan tietoisuuteen noussut ”Stadin ammutuimpana Jarina” ja ”Silmä-Jarina” tunnettu äärivasemmistolainen Jari Laine aikoo jälleen häiriköidä isänmaallista 612-soihtukulkuetta.

Viime itsenäisyyspäivänä poliisi joutui turvautumaan voimankäyttöön, kun Laine ystävineen pyrki aiheuttamaan hämminkiä tapahtumassa. Kulkuetta kohti yritettiin muun muassa heitellä kiviä ja palavia hätäsoihtuja, minkä vuoksi Laine sai lopulta silmäänsä vamman, jonka hän väittää aiheutuneen poliisin ampumasta kumiluodista. Suomalainen roskalehdistö Kansan Uutisista Helsingin Sanomiin kauhisteli tapahtuman jälkeen poliisin järeää keinovalikoimaa.

Valtamedialla riittää kauhisteltavaa todennäköisesti myös tänä vuonna, sillä Punk in Finland -keskustelufoorumille Laku-nimimerkillä kirjoittava Laine aikoo ”soluttautua” kulkueeseen ja vetää ”natsia huolella tauluun”.

Laine on kirjoittanut nimimerkin takaa samalle palstalle laajasti huumeongelmastaan. Äärivasemmiston tämän vuoden toilailuja odotellessa kansallismieliset suomalaiset voivat muistella Laineen urotöitä vuodelta 2015:

jarin-munat-korissa

Kuvakaappaukset Laineen kirjoituksista: 1, 2

17 KOMMENTIT

 1. Jartsa on myös suunnitellut estävänsä liikkeen marssin ”jos poliisi ei sitä tee”. Taitaa tänä vuonna olla molemmissa silmissä projektiilit.

  • Ex-narkomaani? Eiks kaikki narkkarit väitä aina olevansa ”just päässy kuiville”, heh.

 2. Vaikka ollaan poliittisesti aivan eri linjoilla, niin jotenkin voisin kyllä lähteä kaljalle ”Stadin ammutuimman Jarin” kanssa. Ainakin yhdelle. Mieluiten pussikaljalle. Legendaarisen oloinen kundi.

  • … täytyy kyllä ottaa edellinen takaisin. Legendaarisen oloinen kundi, mutta ehkä vaan muutaman minuutin ajan. Lopettais kaman vedon ja järkiintyisi.

 3. Jartsa on kyllä sen luokan ”julkkis” kansallismielisten keskuudessa, etteiköhän Jartsan seuraan löydy pari kaveria pitämään Jartsaa aisoissa ennen kuin sattuu mitään.

 4. Koiriakin kehuu nussivansa kun ei poliisilta saa. On siinä anarkistisella huumehörhöllä jalot harrastukset!

 5. Jartsa PIF:llä kyselee Hese-vastaisen meemin perään. Kun ei kanssakirjoittajien kuvat kelvanneet, valikoitui kuvaksi sitten sellainen missä mies ahtaa Hesen burgeria kurkkuunsa kaksin käsin. Eli perinteistä vasemmiston logiikkaa: vastustan Hesburgeria syömällä heidän burgereitaa…

  ”mä nautin huomiosta oon aina ollut se luokan pelle joka työnsi kynän nenään että sai huomiota”
  – Stadin ammutuin Jari-

 6. Nyt tuli projektiilin sijaan aitoa nyrkkiä. On se vaan tyhmä otus. Ei auttanut suojalasit, pakkopaita ja pehmustettu huone saataisi auttaa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here