Koti Artikkelit SPR:n pakolaisvalheet jatkuivat Harjavallassa

SPR:n pakolaisvalheet jatkuivat Harjavallassa

32

Kansallinen Vastarinta kirjoitti viime kuussa Harjavallan Satalinnan sairaalaan perustettavan vastaanottokeskus, joka sijaitsee noin kuuden ja puolen kilometrin päässä Harjavallan keskustasta.

porispr3

Satalinnaan on varattu paikka kaiken kaikkiaan 260 pakolaiselle. Ensimmäiset 50 “hädänalaista pakolaista” älypuhelimineen ja uudenkarheine merkkikenkineen saapuivat Harjavaltaan viime lauantaina, ja tällä hetkellä pakolaisia on majoittuneena keskukseen jo noin sata.

Torstai-iltana kello 18 Satalinnassa järjestettiin tiedotustilaisuus vastaanottokeskuksen toiminnasta. Myös Vastarintaliikkeen Porin ryhmäläisiä oli paikan päällä seuraamassa tilaisuutta. Kolmannen kerroksen saliin oli pakkautunut ihmisiä oville asti. Tilaisuudessa kuultiin niin argumentteja pakolaiskeskusta vastaan kuin myös tasa-arvon tosiuskovaisten itkunsekaisia puheenvuoroja “ymmärtämättömyydestä” ja “hirvittävästä määrästä vihapuhetta”.

Infotilaisuus oli laatuaan jo toinen; ensimmäinen tilaisuus oli järjestetty keskuksella 20. elokuuta, jolloin kuntapäättäjien ja SPR:n ympäripyöreät jaaritukset hukkuivat erityisesti lasten ja naisten turvallisuudesta huolestuneiden harjavaltalaisten vastustuksen vyöryyn. Tällä kertaa tilaisuudessa oli havaittavissa paljon niitä, jotka vielä ainakin toistaiseksi uskovat valtiokoneiston propagandaan.

Salista löytyi kuitenkin myös sellaisia, jotka uskaltautuivat äänekkäästi kyseenalaistamaan tilaisuuden vetäjien sanoman. Tästä joukosta nousi esille pöyristys siitä, miten maamme puolesta taistelleet sotaveteraanit ja omat vanhukset on jätetty hädin tuskin elinkelpoiseen tilaan samaan aikaan kun “vain varvassandaalit omistaneet pakolaisparat” hakivat pari päivää sitten yhteistuumin taksikuljetuksella keskustasta ruokaa. Paikallisten puheista on myös ilmennyt, miten keskuksen asukit vierailivat ensimmäisenä viikonloppunaan paikallisessa anniskeluravintolassa ja koettivat matkustaa heille kustannetulla taksikortilla Helsinkiin.

porispr1 porispr2 porispr4 porispr5 porispr6 porispr7

Kari Petäjä SPR:n liivissä, Juho Suoramaa ja Jaana Karrimaa juttelevat keskenään lavan reunalla.
Kari Petäjä SPR:n liivissä, Juho Suoramaa ja Jaana Karrimaa juttelevat keskenään lavan reunalla.
Etualalla puhuu SPR:n kansainvälisen avustustoiminnan johtaja Kalle Löv: "Sen verran teillä pitäisi olla kotikasvatusta ettei ruveta nimittelemään ketään."
Etualalla puhuu SPR:n kansainvälisen avustustoiminnan johtaja Kalle Löv: “Sen verran teillä pitäisi olla kotikasvatusta ettei ruveta nimittelemään ketään.”

Odotetusti ihmetystä herätti kysymys naisten ja hädänalaisten lasten sijainnista, mihin puhujat kierrellen kaarrellen vastasivat heitä olevan “mahdollisesti tulossa”. Vastaajat käyttivät tässä myös sitä yleisesti toistettua mantraa, että nuorilla miehillä on paremmat edellytykset selvitä matkasta Pohjois-Eurooppaan. Aivopesuun valjastettu puhujakaarti jäi kuitenkin hiljaiseksi, kun yleisöstä kysyttiin, miten näillä hätää kärsivillä nuorilla miehillä on ollut ylipäätään varaa tulla Pohjolaan asti.

ELY-keskus ja maahanmuuttoviraston edustaja eivät tulleet paikalle Satalinnaan. Infotilaisuuden aloitti Harjavallan SDP-taustainen kaupunginjohtaja Jaana Karrimaa. Karrimaan mukaan harjavaltalaisten on nyt vain yksinkertaisesti pakko hyväksyä pakolaistulva siitäkin huolimatta, ettei heidän omaa mielipidettään ole asiassa kysytty lainkaan. Eläkeikäinen mies nostikin tilaisuuden loppupuolella esille sen, miksi äänestää kuntapäättäjiä, joilla ei käytännössä ole mitään valtaa keskeisiin asioihin. Karrimaa antoi puheenvuorossaan ymmärtää valtion kassan olevan jollakin tapaa “pohjaton” ja kierteli hokemalla “valtio maksaa” sitä tosiasiaa, että pakolaisten elättäjiksi joutuvat tosiasiassa suomalaiset itse.

Eturivistä kysyttiin, kuka pakolaisvyöryn keskellä pitää huolen harjavaltalaisten turvallisuudesta. Karrimaa vastasi tähän, että tämä on poliisin tehtävä, vaikka koko paikkakunnalla ei omaa poliisia ole ja lähin poliisilaitos sijaitsee Porissa lähes 30 kilometrin päässä. Keski-ikäinen nainen tiedusteli mahdollisuutta saada Harjavaltaan oma poliisilaitos, johon paikalla olleet poliisit vastasivat päälliköiden päättävän asiasta.

Hieman keskuksen perustamisen jälkeen sosiaalisessa mediassa levisi kuva, jossa Satalinnan kylttiä oli "paranneltu" osuvammaksi.
Hieman keskuksen perustamisen jälkeen sosiaalisessa mediassa levisi kuva, jossa Satalinnan kylttiä oli “paranneltu” osuvammaksi.

Seuraavaksi lavalle astui vastaanottokeskuksen johtaja Juho Suoramaa. Yleisöstä haluttiin tietää Suoramaan kanta siihen, että suomalaisille tytöille ja naisille on huudeltu, heidän peräänsä on vihellelty ja heitä on yritetty ahdistella. Suoramaa ennalta-arvattavasti vähätteli tätä ja väitti, että “asiasta on jo puhuttu asukkaille”. Suoramaa yritti sysätä vastuuta itseltään sanomalla, ettei vastaanottokeskus voi valvoa asukkaitaan 24 tuntia vuorokaudessa. Häneltä haluttiin myös tiedustella, miksi vastaanottokeskuksessa ei laiteta pakolaisia itsejään kasaamaan sänkyjään ja järjestelemään paikkoja, vaan tähän tarvitaan suuri joukko SPR:n vapaaehtoisia. Karrimaa vaati tässä kohtaa yleisöä hiljenemään.

Punaisen Ristin Satakunnan piirin toiminnanjohtaja Kari Petäjä esiintyi omassa puheenvuorossaan SPR:lle tyypillisen ylimielisesti maalaten kuvaa siitä, että meillä on jokin velvollisuus ottaa elätettäväksemme kolmannen maailman ihmisiä ja hyväksyä oma hidas katoamisemme maapallolta.

Elokuun lopulla järjestetyssä asukastilaisuudessa Petäjä kuittaisi asukkaiden huolet pakolaisten suorittamista polkupyörävarkauksista kehottamalla paikallisia hakemaan pyöränsä takaisin keskuksen pihasta. Nyt häneltä haluttiin kysyä, mikseivät Punaisen Ristin työntekijät ota itse pakolaisia omiin koteihinsa, mihin Petäjä sopersi, että “tämä ei ole Punaisen Ristin linja”. Eikö rodullisen yhdenvertaisuuden mallioppilaiden “lähimmäisenrakkaus” olekaan rajatonta?

Vastaanottokeskuksen perustamisesta järjestettiin ensimmäinen asukastilaisuus 20. elokuuta.
Vastaanottokeskuksen perustamisesta järjestettiin ensimmäinen asukastilaisuus 20. elokuuta.

Vielä on kohtalaisen suuri joukko niitä, jotka eivät edelleenkään usko kolmannen maailman maahanmuuton olevan yksi niistä ilmiöistä, jotka tulevat tuhoamaan Suomen lopullisesti ilman organisoitua vastarintaa. Heidän ajattelunsa pohjautuu järjen sijasta tunteeseen sivuuttaen täysin rikostilastot ja karmaisevat jokapäiväisen “monikulttuurisen” yhteiselon esimerkit muualta Euroopasta. Moni heistä avaa silmänsä vasta silloin, kun on liian myöhäistä.

Nykykehityksen vastustajia on kuitenkin alati kasvava joukko, jolla on järjestäytyneenä ja saman ideologian alla suuri iskuvoima.

Jos olet harjavaltalainen ja kyllästynyt siihen, että päättäjät vähät välittävät mielipiteestäsi, ota yhteyttä Vastarintaliikkeen lähimpään ryhmään eli Poriin osoitteeseen svl_pori[at]hushmail.com.

 

Maria Pöysti

32 KOMMENTIT

 1. Niinpä, saman paskan suklaaksi tekeminen jatkuu.
  Nyt vaan vauhtia siihen jäsenhakemusten käsittelyyn, niin painoarvo kasvaa kokoajan.

 2. Jep, erittäin oleellinen kysymys miten varattomat mukamas matkustaa Suomeen asti eikä varaa edes kenkiä itse hankkia ja suvakit sinisilmäisesti uskoo kaiken kyseenalaistamatta. Oman maan köyhistä viis, näitä kyllä paapotaan! Mutta samat hölmöt maksoi kai taannoin romanikerjäläisten lentoliput pois Suomesta ilman että kukaan ihmettelisi miten kerjäläisellä oli varaa tänne tulla muttei pois lähteä? Eipä kelvannut Sipilälle suomalainen koditon majoittaa, häpeän että joskus Keskustaa vielä äänestin!

  • Jos lukisit muitakin tietolähteitä kuin MV- tai tätä saittia, tietäisit. Ensinnäkin, sotapakolainen ei tarkoita että on köydä, vaan se tarkoittaa (väännän nyt rautalangasta että ymmärrät) että ihminen pakenee henkensä edestä. Toisaalta, on myös tilaiteita joissa siellä lähtömaassa saatetaan kerätä rahat ja lähettää yksi (nuori, voimakas, pärjäävä) etsimään uutta kotia.

   Auttaisiko tuo alkuun fiksummassa ajattelussa? Lisää tietoa saaat esim. YK:n sivuilta, jos Hesa ei nappaa, kutenn montaa “maahanmuuttokriittistä” ei tunnu nappaavan, taitavat käyttää liian pitkiä lauseita teikäläisille.

   • Pakolaiselle kelpaa ENSIMMÄINEN euroopan maa jos pakenee henkensä edestä. Noille ei ole kelvannut.

   • Luepa Jepjep YK:n Pakolaisten oikeusasemaa koskeva YLEISSOPIMUS ja Suomen Ulkomaalaislaki. Ei niistä löydy pakolaisen määrittelyssä esim. pitkää asevelvollisaikaa pakeneminen, tai korkean sosiaaliturvan saamisen tarve.
    Koska Pohjolaan tulee lähes yksinomaan hyväkuntoisia miehiä ”pakolaisina”, ei voi välttyä epäilykseltä pakolaisen määritelmän pätemättömyydestä heidän suhteen.
    Maahanmuuttokriittisiä kansalaisia tarvitaan kipeästi, koska virallinen Suomi on saatettu kykenemättömäksi vähäisimpäänkään selektiivisyyteen maahanmuuttajien suhteen. Valtaosa kansasta vastustaa nykyistä pakolaisaaltoa lähi-idästä, on terveellä tavalla epäileväinen pakolaisten motiiveja kohtaan ja terveellä tavalla epäystävällinen pakolaisia kohtaan.

 3. totuus kirkon ulkomaanavusta vuosikymmeniä kylvetty kehitysapua tässä on tulos

 4. Patrioottien kannattaisi kierrellä ottamassa valokuvia tms kodittomista suomalaisista, lomautetuista leipäjonoissa jne ja läväyttää kuvat esille aina kun hallitus puhuu säästötalkoista, leikkauksista ja niin pois päin. Sandaalipakolaisille kyllä riittää mutta muilta leikataan

 5. Sanat eivät riitä kuvaamaan sitä vihaa mitä minä tunnen näitä pettureita kohtaan. Ja on ehkä parempi jättää kuvailematta sitä mitä minä tällä saastalle vielä joku päivä teen.

 6. On aivan kiistaton fakta, että kaikkein köyhimmät, sairaimmat ja heikoimmat – siis ne hädänalaisimmat – jäävät joko kriisialueille tai niiden välittömään läheisyyteen elämään kurjuudessa (tai kuolemaan). Rikkaimmat, koulutetuimmat, terveimmät ja härskeimmät saapuvat Länsi- ja Pohjois-Eurooppan elämään mukavasti valkoisten alkuperäisasukaiden kustannuksella. Omat isovanhempani ovat Karjalan evakkoja ja heidän on todella vaikea ymmärtää monien “pakolaisten” ylimielistä asennetta ja kerskakulttuuria. Varsinkin nuoremmilla liimatukilla on pääasia, että näyttää rikkaalta ja käyttäytyy röyhkeästi muita kohtaan. Heti kun on saatu oleskelulupa, alkaa rahalla leveily. Hyvä esimerkki on eräs Syyrian poloinen 26v. poika, joka osti tietääkseni kolme pizzeriaa pääkaupunkiseudulta ja itselleen mustan BMW X5:n vm. 2013 jolla kiertää ravintoloissaan valvomassa palkollisiaan. Tullessaan Suomeen oli olevinaan köyhä ja sairas (veritulppa jalassa). Kun viranomaiset antoivat luvat ja paperit + tuet, olikin kaveri ihmeparantunut ja vähintäänkin suurituloinen. En halua näitä pakolaisia Minun Suomeeni. Erikoista käytöstä on sekin että heitä ei saisi katsoa kaduilla tai kaupoissa, heti alkaa molotus ja uhoaminen. Ollaan nyrkit pystyssä ja uhkaillaan hihattomissa paidoissa lihakset kiiltäen. Säälittäviä ali-ihmisiä.

  • jälleen hermoja raastavaa epäloogisuutta: on huono jos tulee Suomeen ja jää veronmaksajien tuella elämään ja toisaalta näyttää olevan jopa huonompi jos tekeekin töitä ja elättää itsensä. Taitaa Santtua kateus korventaa kun omat rahkeet eivät ole riittäneet Bemarin hankintaan.

   Näitähän Suomi tarvitsee, uusia veronmaksajia, jotta saadaan kaikkien maahanmuuttokriitikoiden eläkkeet maksettua.

   • Asian pointti onkin se että näillä ali-ihmisillä ei ole mitään asiaa Suomeen. Sinunlaisesi “neekerinrakastaja” voi muuttaa Afrikkaan ja parantaa siellä maailmaa. Työvoimapula on keinotekoisesti luotu ilmiö. Lopulta kyse on voiton maksimoinnista ja halpatyövoiman tuomisesta työmarkkinoille. Jos teet töitä ilman palkkaa työttömyys loppuu saman tien, ei siinä enää kysellä koulu/työtodistusten perään.

 7. On se ihme että laitetaan mamujen asiat SUOMALAISTEN edelle. Omakotitalon pihalla ei uskalla pitää enää pyörää ilman kolmea lukkoa ja mopoa ilman rattilukkoa autotallissa lukkojen takana. Pimeällä saa pelätä että joku mamu käy kimppuun. Jos Venäjä hyökkää auttavatko nämä maahanmuuttajat sodassa? Vai laitetaanko naiset sotaan ja mamut jätetään pommisuojiin pienten lasten kanssa? Ei noilla varmaan ole edes pakko mennä armeijaan, elävät täällä raiskaten ja varastellen ja niille maksetaan siitä. Suorastaan alkaa mietityttää miksi olla “isänmaallinen” kun täällä on kohta mamuja enemmän kuin suomalaisia. Säästettäisiin taas miljoonia jos Suomi uskaltaisi sanoa EI pakolaisille. Kiitos.

  • Toi oli hyvä toi paratiisin luontopolku. Se on nykyään parasiitin luontopolku….

 8. “niin että asiasta on keskusteltu ettei huudella suomalaisille naisille”. Mitä helvettiä, tullaan tänne tosi peloissaan mukamas ja huudellaan suomalaisille naisille. Ei kovin nöyrää toimintaa maalle mikä auttaa. Täällä kunnioitetaan naisia ja lapsia ja naisten pitää voida kulkea milloin vaan ja miten vaan pukeututeena joutumatta ahdistelluiksi. Suomalainen rikollinenkin kunnioittaa naisia ja lapsia.

  • “Suomalainen rikollinenkin kunnioittaa naisia ja lapsia.” – Mitä ihmeen romantisointia ja vääristelyä? Siis tarkoitatko niko näitä raiskaajia (suomalaisia, valkohihoisia ihan) ja pedofiileja? Miten he siis kunnioittavat naisia ja lapsia?

   Ja sitten artikkeliin yleisesti: miksei pakolainen saisi ajaa taksilla? Miten heidän sitten pitäisi liikkua, jalanko vain että ovat tarpeeksi nöyriä? Miksi ei saisi käydä ravintolassa/baarissa?

   Mikä ihmeen perusoletttamus on, että heidän pitäisi vain kyhjöttää patjoillaan?

   • Sinusta on siis tasa-arvoa että tänne tulevat rikkaat saavay taksikortit jne samaanaikaan kun suomalainen eläkeläinen tai työläinen joutuu luopumaan omista eduistaan? Mielenkiintoinen logiikka.

 9. Jenkit ovat ottaneet 2000 pakolaista Syyriasta ja Republikaanien pressaehdokkaan mielestä he tekevät “enemmän kuin mikään maa maailmassa”

  presstv.ir/Detail/2015/09/10/428530/Scott-Walker-US-Syria-refugees

 10. Tosi ahistavaa. Pitääks jonku valkosen kanta suomalaisen tappaa ittensä eduskuntatalon eessä että meijät otetaa tosissaa? Miks mamujen etu ajaa valkosen ihmisen eelle kotimaassa? Äärioikeisto on muka uhka ku ne sanoo totuuden eikä usko siionistimedian valheita ja kukkahattu tätien paskapuheita. Eiks kukaa uskalla nousta kapinaa maahanmuuttoo vastaa? Stadis mamut menee kirkkaasti vuokra asuntojen jonoissa valkosen miehen (naisen ja lapsen) ohi. AINA. Ja ne saa isot asunnot jotka ne sotkettuaan haluu vaihtaa taas uutee ja vielä isompaa ja lähemmäs sukulaisii.

  • Suomalaiset saavat mitä tilasivat tukemalla Systeemiä, uskomalla Systeemin valheisiin ja satuihin, kieltäytymisellä tutkimasta asiat, syyt ja seuraukset, olemmalla tyhmänä sheeplenä TV-debilisaattoreiden äärellä.

 11. Kaljamahaset känniläiset oli käyny “osoittamassa mieltään” Satalinnassa. Ei siitäkään seurannut kuin lisäammuksia siihen, että millaisia nämä mamutuksen vastustajat on miksi me tarvitsemme rikastusta. Onneks olkoon vaan vittu.

  • Minusta ainakin on positiivista, että yhä useammat suomalaiset ovat viime viikkoina ryhtyneet toimimaan monikulttuurisuutta vastaan! Tietenkin noissa mielenosoituksissa tulisi olla edustava eikä todellakaan kännissä ja ilman paitaa. 😀

   Katsoin tuosta mielenosoituksesta kuvia ja videon, missä näkyi, että suurin osa osallistujista oli ihan selvinpäin ja skarppina. Myös hyvä puhe oli pidetty: https://www.youtube.com/watch?v=oqszlPjt5K4

   Kun tiedetään miten media toimii, niin tuollaisissa tapahtumissa kaikkien tulisi käyttäytyä hyvin ja olla selvinpäin. Toivon, että jatkossakin on vastaavia mielenosoituksia kuten on ollutkin monella paikkakunnalla! Ja toivon, että kaikki käyttäytyvät niissä asiaankuuluvalla tavalla, koska typerää antaa medialle lyömäaseita radikaalia kansallismielisyyttä vastaan.

   Kaikkien kansallismielisten ja kansallissosialistien tulisi nyt aktivoitua tavalla tai toisella!

 12. Mitä väliä sillä on onko noilla älypuhelin. Sodan jaloista ovat paenneet..

  Pikkaisen ovat asiat teillä kateissa.

  • HYVÄ PETE! Tossa sun kommentissa oli kaikki. Ei lisättävää.
   kiitos kun jaoit tietosi ja kaikkea hyvää sulle jatkoon.

 13. Missä lienee ne naiset ja lapset jotka luulisi olevan enemmän avun tarpeessa???

 14. Olisiko oikeasti liikaa vaadittu että tänne tulevat noudattaisivat edes perus lakeja? Älkää kertoko mukamas pakolaisille heidän oikeuksiin aina alkuun vaan kertokaa perus asita mitä ei saa tehdä. Etelän äijien munattomuus tähän asiaan ihmetyttää pohjoisen asukasta. Yunnen ihmisiä Intista, Bangladesista, kiinanasta, jne. ja he eivät tee rikoksia. Tämä pelko koskee lähinnä afrikkalaisia ja lähi-idän tulokkaita. Miksei näitä ihmisiä voi muka kouluttaa perus säännöistä? (Islamissa orjuus ja raiskaus on käytäntö. Heille pitää kertoa ettei sitä täällä hyväksytä. ( hyväksymis osa on trolli jos ei jotkut tajua, lukekaa kriittisellä äänellä)

Comments are closed.