Koti Uutisia Kotimaa Sotaveteraaniliiton sometili irtisanoutui Soldiers of Odinin Kuopion-toiminnasta

Sotaveteraaniliiton sometili irtisanoutui Soldiers of Odinin Kuopion-toiminnasta

10

Lauantaina 7. heinäkuuta isänmaallinen Soldiers of Odin -järjestö marssi Kuopiossa sotaveteraanimuseon pihalle. Tilaisuudessa pidettiin myös puheita. Yle uutisoi aiheesta, minkä jälkeen monikulttuurisuusaktivistin kaappaama Sotaveteraaniliitto irtisanoutui tapahtumasta Twitterissä.

Twiitissä sanotaan, että Kuopion sotaveteraaniyhdistyksellä ei ole “mitään tekemistä mielenilmauksen kanssa”. Kyseessä lienee sama kulttuurimarxilainen Ariela Säkkinen, joka valjasti viime vuonna veteraaneille alun perin tarkoitetun liiton sionismin ja monikulttuurisuuden poliittisen propagandan levittämiseen.

Aiheeseen liittyen:
Sotaveteraaniliiton Ariela Säkkinen julistaa sionismin puolesta
Vastarintaliikkeen vuosi 2017 Suomessa

10 KOMMENTIT

 1. Ironista Veteraaniliitolta. Soldiers of Odin nimi tarkoittaa karkeasti “Yhden Soturit”. Tällä viitataan muinaiseen ymmärrykseen yhteydestä, jolloin ymmärrettiin asioita.

  • Tarkoitatko yhteyttä tuonpuoleiseen? Voisitko kertoa tästä lisää, jos tiedät, tai kertoa, mistä tietosi tulee (joku nettisivu, kirja?)

 2. Nykyään pitää ymmärtää ja suvaita asioita, joista joutui pari vuosikymmentä sitten vankilaan tai hoitoon ja joista sata vuotta sitten päätyi kaulakiikkuun. Moraali on nykyajan pedosodoille ja muille vastaaville raadonsyöjille tuntematon käsite, sekaantuminen alaikäiseen samaa sukupuolta olevaan kuolleeseen eläimeen katsotaan kulttuuriteoksi.

  Tämänkö vuoksi sotaveteraanit taistelivat, tämänkö takia nuoret miehet vammautuivat ja antoivat henkensä? Tämäkö on kunniakas ja maailmalla mainetta niittänyt Suomi ja Suomalainen Sisu?

  • Tuo koko järjestö joutaisi lakkauttaa. Koko olemassa oleva omaisuus realisoitava rahaksi ja jaettava elossa oleville veteraaneille (joita ei enää montaa)

   Nykyisellään koko järjestö on jo aikansa elänyt ja toimii lähinnä lihavapalkkaisena suojatyöpaikkana jokuselle parasiitille, sekä tietenkin Arielan megafoonina, oman mädän agendansa julistukseen.

   • Ei ehken lakkauttaa, mutta järkiperäistää toimintaa sekä omaisuuden hyötykäyttöä.
    Veteraaniliiton hallituksen edustaja (nainen) mainitsi ylen MOT dokumentissa, että veteraanien pitää erikseen anoa veteraaniliitolta avustuksia sekä mahdollisia kontoutusmahdollisuuksia.
    On kummallinen tapa toimia veteraanien edun eteen, vai onko tullut vain rahasammoksi jolla voidaan uunottaa hyväuskoista kansaa antamaan roponsa ja samalla tehdä avustusten saajien elämä mahdolisimman vaikeaksi byrokratialla, jotta omaan pussiin kilahtaa reilusti enemmän?
    Veteraaneilta ei erikseen juuri kyselty, lähtevätkö he sotimaan, joten heidänkään ei tarvitse kysellä sen perään että pidetäänkä heistä huolta. oikeus ja kohtuus on automaattisesti myöntää heille tarpeiden mukaista apua ja pikkaisen vielä korkoja päällekkin.

 3. Ehkä satenkaariliike sitten tukee taloudellisesti ja henkisesti sotaveteraaneja paremmin.

 4. Nämä raha-ahneet vapaustaistelijoiden muistolla rahastavat kusipäät tulisi vangita. Miljoonien varannot, joita käytetään niin häpeällisesti kansanpetturilliseen toimintaan ja joista ei paljoa veteraaneille, sankareille heru. Kaikki kunnia sotaveteraaneille, niin Suomen puolesta taistelleille miehille kuin naisille. Hatunnosto myös S.O.Olle.

  • Turha on enää minulle soitella ja kysellä tukea. Vuosikymmeniä ole tukenut mutta nyt loppuu.

   Jos metsät ja kiinteistöt myytäsiiin niin jokainen veteraani asuisi loppuelämänsä täyshoito-hotellitason palvelutalossa ja saisi kaikki haluamansa hoidot. Ja rahaa jäivi vielä ylikin viimeisen siirryttyä ajasta ikuisuuteen.

 5. Sotaveteraanit itse eivät enää tiedä tämän hullun maailman liikkeistä mitään, koska mikään ei ole niin kuin ennen ja heidätkin maansa itsenäisyyttä ase kädessä puolustaneina sotilaina syytetään kansallismilisiksi “natseiksi”, “rasisteiksi”, “sodanlietsojiksi”, “äärioikeistolaisiksi”, kokoomuslaiset sylkevät lottapatsasta, “valkoisen ylivallan kannattajiksi”, “naisten hakkaajiksi”, “syyllisiksi holokaustiin”, “sotarikollisiksi”, “murhaajiksi”, “raiskaajiksi”, sotavankien ampujiksi”… listan ollessa kaikessa irvokkaassa kieroutuneisuuden sairauksissa loputon.
  Kannan on antanut märkäperse suvakki viher -ämmä, joka kannattaa Suomen kansanmurhaa ja neekereiden raiskaamia suomalaisia tyttöjä, poikia, naisia ja miehiä.

Comments are closed.