Koti Uutisia Sotarikollinen Rafat Altmeme nähty jälleen Helsingissä

Sotarikollinen Rafat Altmeme nähty jälleen Helsingissä

3

Militia Members in the EU -sivusto listaa irakilaisia, jotka ovat käyttäneet laittomien siirtolaisten “pakolaisvirtaa” hyväkseen paetakseen tekojaan Irakissa. Listalla on henkilö nimeltään Rafat Altmeme, jonka viimeiseksi tiedetyksi olinpaikaksi on merkitty Belgia. MV-lehti jäljitti miehen Helsinkiin. Hän on etsitty sotarikollinen Irakista ja oleskelee Suomessa turvapaikanhakijana.

Mies kuuluu irakilaiseen terroristiryhmään nimeltä Asa’ib Ahl al-Haq, toisin sanoen samaan ryhmään kuin Ammar Alziadyn, joka tuli aikaisemmin kuuluisaksi poseerauskuvastaan irtopään kanssa. Vaikka Suomen poliisille on lähetetty Altmemen asuinpaikka ja jopa piirretty kartta sinne, saa hän matkailla metrolla Helsingissä kenenkään häiritsemättä.

Suomen rajat ovat todellakin auki kaiken maailman terroristirikollisille. Muuttuisiko tilanne, jos seuraava terroristi-isku tapahtuisi Helsingissä?

UK_etsitty_irakilainen

UK_Rafat_AltmemeLähde: MV-lehti

3 KOMMENTIT

  1. Ottamatta kantaa siihen mikä tämä tyyppi on, niin Asa’ib Ahl al-Haq ei ole terroriristijärjestö, vaan patrioottisten ja urheiden Irakin Shiiojen puolisotilaallinen organisaatio.

    Väitteet heidän terrorismistaan on puhtaasti sionistien levittämää propagandaa, sillä tämä järjestö on Israelin lempivihollisen Iranin tukema, ja rohkeni taistella USA:n johtamaa imperialistista öljynhankintakoalitiota vastaan, ja nyttenkin taistelee ISIS:tä vastaan Irakissa.

    He ovat toimineet myös Syyriassa ISIS:tä vastaan Haidar al-Karar nimisen haarajärjestönsä kautta.

Comments are closed.