Koti Artikkelit Sosialismia, joka ei ole suomalaisvastaista

Sosialismia, joka ei ole suomalaisvastaista

6

 

Suomalaisuus kärsii kahden meille kielteisen aatteen puristuksessa: markkinatalouskapitalismin ja liberaalin monikulttuurisuusajattelun, jonka juuret kasvavat marxilaisen sosialismin aatteellisesta maaperästä.

 

Vasemmiston käsitys sosialismista

Viime vuosikymmenet maamme talous-, ulko- ja sosiaalipolitiikkaa on runnottu entistä ahtaampaan oikeistolaiseen muottiin. Vasemmisto ei kuitenkaan ole ryhtynyt vastavoimaksi epäoikeudenmukaiselle kehitykselle, vaan se on vauhdittanut sitä julkealla ja katteettoman suvaitsevaisella maahanmuuttopolitiikallaan.

Kokoomuksen johdolla valtio on kavaltanut rahat suomalaisten työntekijöiden tileiltä edistämällä jääkylmää leikkauspolitiikkaa ja tukemalla henkitoreissaan laahaavaa maailmantaloutta. Punaiset liberaalit ovat puolestaan riistäneet suomalaisilta omanarvontunnon ja turvallisen elinympäristön häikäilemättömällä monikulttuurisuuskampanjoinnillaan. Vasemmiston sosialismi on suomalaisvastaista; punaiset väittävät täysin vakavissaan, että Suomi kuuluu suomalaisten sijaan kaikille maailman kansoille, sillä olemmehan kaikki yhdenvertaisia ihmislajin edustajia. Marxilaisesta kansainvälisyysajattelusta on seurannut, että samalla, kun syntyperäisten suomalaisten sosiaalinen ja taloudellinen toimeentulo on rampautunut, Suomesta on tullut kansainvälinen sosiaalitoimisto värillisille ympäri maailman.

Ei ole ihme, ettei Suomen tai muiden länsimaiden talous ole kestänyt vasemmiston maailmaa syleilevää sosiaalipolitiikkaa – kasvaahan kehitysmaiden kansojen väestömäärä alati kiihtyvällä tahdilla. Yhtälöä ei todellakaan helpota se, että kansat, jotka synnyttävät eniten jälkeläisiä, ovat täysin kyvyttömiä huolehtimaan itsenäisesti alkeellisimmastakaan terveydenhuollosta, infrastruktuurista ja järjestyksen ylläpidosta. Kehitysapumaksunsa tunnollisesti maksava Suomi sahaakin omaa oksaansa ensin ruokkimalla kansoja, jotka eivät kykene hankkimaan itse ravintoaan, ja sen jälkeen elättämällä myös heidän jälkeläisensä. Tämä on vasemmiston kieroon kasvanut käsitys ihmisyydestä ja sosialismista.

 

Julkeat maahantulijat

Perinteisesti punaisensa kaupunkina tunnettu Tampere tarjoaa muutamia malliesimerkkejä siitä, mitä vasemmiston monikulttuurinen sosialismi on saanut Suomessa aikaiseksi.

Tampere on saanut kyseenalaisen kunnian yhtenä romanikerjäläisten suosikkikaupungeista. Yksikään tavallinen suomalainen ei halua kotikaupunkinsa katujen täyttyvän ryysyihin sonnustautuneista ja röyhkeästi rahaa vaativista romaneista. He eivät kuulu suomalaiseen katukuvaan, sillä Suomi ei ole heidän toimeentulostaan vastuussa. Suomalainen kulttuuri on perinteisesti ollut säntillistä ja siistiä, joten romanikerjäläisten pelkkä olemus loukkaa meistä useimpia. Romanien maahantulon estäminen olisi äärimmäisen yksinkertainen asia, mikäli päättäväistä poliittista tahtoa sille olisi.

Tänä kesänä lehdet uutisoivat tiuhaan, kuinka romanikerjäläisten otteet ovat koventuneet. Suomalaiset ovat osoittaneet heille ymmärrystä ja oman heikkoutensa, joten romanien itsevarmuus on noussut rakettimaisesti. Enää ei hyväksytä kieltäviä vastauksia. Romanimiehet ovat alkaneet väkivalloin vaatia tamperelaisilta vanhuksilta omanlaisiaan tullimaksuja katujen ylittämisestä, eikä ikääntyneitä suomalaisia päästetä jatkamaan matkaa ennen kuin raha on vaihtanut omistajaansa. Häpeällistä. Tietysti asiaan kuuluvat myös vanhusten pankkitunnusten urkkiminen, ruma kielenkäyttö ja jopa ovelta ovelle kiertävät aggressiiviset kerjäyspartiot. Kun joku on julkisuudessa erehtynyt kritisoimaan ilmiötä, on hän saanut niskaansa vapaata liikkuvuutta fanaattisesti palvovien raivokkaiden vasemmistolaisten lahkon. On kuvaavaa, että jopa lehtiartikkelia, joka kertoi romanista, joka kerjäsi mieluummin kuin teki töitä elantonsa eteen, kutsuttiin punaisten keskuudessa ”rasistiseksi” propagandaksi. Liberaali vasemmisto on onnistunut kaappaamaan keskustelun romanikysymyksestä lähes täysin, eikä moni uskalla rasistiksi leimautumisen pelossa kyseenalaistaa heidän kantaansa.

 

Monikulttuurisuus – suomalaisuuden kuolema

Suomalaisuuden kannalta yhteiskunnasta eristäytyneet romanirikolliset ovat lopulta kuitenkin toissijainen uhka. Massamaahanmuutto, kiintiöpakolaiset ja etenkin värilliset maahantulijat suomalaiseen yhteiskuntaan juurruttava integraatiopolitiikka ovat paljon vaarallisempia ilmiöitä. Tämän ääneen sanominen on edelleen Suomessa poliittisista tabuista ehdottomasti suurin. Tabun koskemattomuutta varjelee kaikista äänekkäimmin suomalainen vasemmisto.

Maahanmuutto Suomeen on kiihtynyt vuosi vuodelta. Viime vuonna rikottiin ennätys, kun Suomeen saapui kaikkiaan lähes 30 000 henkeä. Muun muassa somalit, irakilaiset, turkkilaiset ja thaimaalaiset ovat erityisen hyvin edustettuina tilastoissa. Hallitsematon maahanmuutto onkin heijastunut suoraan synkkiin tilastoihin raiskauksista aina syrjäytymiseen ja huumekauppaan. Maahanmuuttopolitiikkamme on sosialismin irvokkain mahdollinen vastakohta. Se on pirstonut suomalaisen kansan ja tehnyt meistä juurettomia. Lopulta se tekee meistä vähemmistön omassa maassamme.

Tamperetta eniten järkyttänyt monikulttuuriuutinen tänä vuonna oli eittämättä raiskaussarja, jonka takana olivat värilliset eteläamerikkalaisten tanssien opettajat. Uhrit olivat hyvin nuoria suomalaistyttöjä. Koska lehdistö, työnantajat ja televisio ovat demonisoineet ”rasistisen” ajattelun ja terveen itsesuojeluvaiston, kymmenien lasten vanhemmat olivat päästäneet tyttärensä maahanmuuttajamiesten vetämille tanssikursseille. Seurauksena oli uhkailua, pahoinpitelyjä, pakottamista ja pedofiliaa – tavallista monikulttuurista arkea, siis. Suomalaiset vanhemmat eivät yksinkertaisesti uskalla haastaa konsensusta ja erottua rohkeasti massasta, joka ottaa arvonsa ja aatteensa pureskelematta medialta ja auktoriteeteilta.

Todellisuudessa ainut tapa ennalta estää Tampereen tanssikoulutapauksen kaltaiset tragediat on purkaa monikulttuurinen yhteiskuntamalli ja nykyinen maahanmuuttopolitiikka. Onkin uskomatonta lukea Ylen uutisista, että maamme vasemmisto ja vihreät tahtovat itse asiassa haalia Suomeen vastaisuudessa huomattavasti nykyistä suurempia kiintiöpakolaismääriä! Monikulttuurisuuden ongelmat ilmeisesti korjataan lisäämällä värillisten määrää.

 

Ei vasemmalle eikä oikealle

Sosialismi voi palvella yhteiskuntaa ainoastaan, jos se on kansallista. Romanit, afrikkalaiset ja muut ei-eurooppalaiset siirtolaiset eivät ole osa suomalaista kansanruumista, joten suomalaista sosiaalipolitiikkaa ei saa rakentaa heidän vaatimustensa pohjalle.

Ylivelkaantunut ja suuryritysten pettämä EU-Suomi ei kykene elättämään kehitysmaiden kansoja. Tämä on yksinkertaista matematiikkaa. Miten poliitikoillamme voi olla aikaa surra Somalian kaltaisten valtioiden sisäpoliittisia kriisejä, kun sadattuhannet suomalaiset lapset, vanhukset ja nuoret ovat pudonneet suomalaisen yhteiskuntakehityksen rattaista eivätkä koe enää olevansa osa Suomea? Miten vasemmisto Tampereella ja muualla Suomessa ehtii puolustaa romanitaustaisten rikollisliigojen oikeuksia, kun suomalaisten lapsiperheiden köyhyys kasvaa ja yhä useampi nuori on vaarassa ajautua työttömyys- ja päihdekierteeseen?

Suomen nykyiset ongelmat ovat suurilta osin oikeistolaispolitiikan aiheuttamia. Vasemmiston rooliksi onkin jäänyt puukon kääntäminen kansanruumiin ammottavassa haavassa valheellisella retoriikallaan. Vasemmistolla ja perussuomalaisten kaltaisilla protestipuolueilla on myös toinen synkkä tehtävä: ne ylläpitävät lumedemokratian kulisseja ja uskoa siitä, että äänestämällä voisimme vaikuttaa maailmantalouden talutushihnassa riutuvan Suomen asioihin.

Millaista on siis suomalainen – kansallinen – sosialismi? Kansallissosialismi tarjoaa radikaaleja ratkaisuja, sillä Suomea vaivaavat ongelmat ovat hyvin radikaaleja. Meidän on hankkiuduttava eroon Suomeen kuulumattomasta väestöstä sekä turvattava vakaa ja kansallinen talous irtautumalla markkinatalouskapitalismista.

 

Aiheesta lisää:

Kansallissosialismin sosialismi
Eteläamerikkalaiset raiskasivat lapsia tanssikoulussa
Oman käden oikeutta Ranskassa

Aiheesta muualla:

http://www.tamperelainen.fi/artikkeli/110630-romanialaiskerjalaisten-otteet-ovat-koventuneet
http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194744042204/artikkeli/hammennys+lahiossa+kerjalaiset+kolkuttelevat+kotiovilla.html
http://moro.aamulehti.fi/2012/08/23/pariskunta-palkkasi-romanikerjalaisen-siivoamaan-tyo-ei-maistunut/

 

Juuso Tahvanainen

6 KOMMENTIT

 1. Mielenkiintoinen kirjoitus. Olen erittäin kiinnostunut kuulemaan ja lukemaan asiasta enemmän.

 2. Mielestäni vain nykyjärjestelmän romahdus voi herättää suomalaisia nykyisestä vihollisen indusoimasta hypnoositilasta; sen aika on lähellä. Historiasta voidaan huomata, että tähän mennessä ei ollut ainuttakaan sukupolvea, joka eli koko elämänsä ajan rauhan oloissa. Ei ole mitään syytä olettaa, että me olisimme poikkeus tästä empiirisestä säännöstä ja että “ikuinen rauha” on alkanut Suomessa vuonna 1945.

  Mielestäni jokaisen kansallissosialistin on ensisijaisesti ymmärrettävä tulevan taloudellisen (velka=raha), ideologisen (liberalismi) ja yhteiskunnallisen (edustuksellinen demokratia) superkriisin syvyys. Kriisi on suunniteltu sellaiseksi, ja kansojen itsesuojeluvaistot on tukahdettu jo pitkään tätä superkriisia varten. Lisäksi tulee ymmärtää myös, että suurimmalla osalla väestöstä ei ole fyysisiä eikä henkisiä edellytyksiä selviytyä. Mahdollisuus selviytyä hengissä ja sitten elää ihmisenarvoisen elämän on vain aktiivisilla, järjestäytyneillä ja ääremmäisen päättäväisillä taisteilijoilla. Toivottavasti suomalaiset kansallissosialistit tulevat ymmärtämään, miten suuren muutoksen kynnyksellä nyt ollaan ja toimivat sen mukaisesti. Tilanteen vakavuuden aliarviointi olisi ratkaiseva virhe.

 3. Briljantti kirjoitus. Sana on miekkaa vahvempi. Vuoden 2011 valtion talousarviossa myönnettiin pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden vastaanottomäärärahaa 86,317 mijljonaa euroa. Vastaanottokeskusten paikkaluku vuoden aikana 3085. Vuonna 2011 saapui 3085 turvapaikanhakijaa: Irak 586, Somalia 356, Venäjä 296, Afganistan 284 ja Iran 124. Myönteisiä 36%, kielteisiä 53% ja rauenneita 11%.

  EU:n liittovaltion agenda on vapaa liikkuvuus ja pääomalla ei ole isänmaata. Suomi muiden maiden mukana suoltaa propagandaa: Suuri ikäpolvi siirtyy eläkkeelle ja heidän tilalle on saatava ulkomailta tuhansia työntekijöitä sosiaali- ja terveystoimeen. Espanjassa ja Kreikassa työttömiä on 25% kansasta. Kummassakin valtiossa on paljon pakolaisia ja maahanmuuttajia. Yhteiskuntarauha on kansalaisten keskuudessa menetetty ja väkivaltaiset mellakat vierasperäisiä kohtaan lisääntyvät jatkuvasti. Näistä ongelmista media vaikenee ja valheet leviävät. Viherpiipertäjät, vasemmisto sekä oikeisto yhdessä huutavat, että Suomesta tulee tehdä rappeutuva monikulttuurinen ja suvaitsevainen valtio. Meidän on herättävä kansankokonaisuuteena viihteellisyyden painajaisunesta. Suomessa on meneillään suuren luokan sumutus. Vähäosaiset ja syrjäytyneet Suomessa kärsivät nälkää ja puutetta materiaaalisesti ja henkisesti. Erityisesti mielenterveyspotilaat avohoidossa on jätetty heitteille ja hoitamatta. Heidän asuinolosuhteet ovat ala-arvoisia. Kovat materialistiset arvot kasvattavat luokkarajoja ja aiheuttavat katkeruutta ja vähäosaisuutta. Suomessa ei ole absoluuttista köyhyyttä, mutta on paljon suhteellista köyhyyttä. Suhteelliset köyhät eivät pysty yksin pärjäämään elämässä ja tarvitsevat laajan tukiverkoston taakseen pystyäkseen elämään ihmisarvoista elämää. Kansallinen hyvinvointi on muuttunut pahoinvointivaltioksi, koska raadollinen kapitalismi on hylännyt humaanisuuden ja jättänyt ihmiset markkinoiden vietäviksi, missä tärkeintä on luoda kaikkivoipaista lisäarvoa keinoja kaihtamatta.

  Herää Suomi!

 4. Loistava artikkeli Suomen karusta todellisuudesta! Vielä liian moni kulkee silmät kiinni. Tämä ja muut vastaavat tekstit tulisi saattaa kaikkien suomalaisten luettavaksi. Vielä uskon siihen, että hitaasti mutta varmasti, todellisten suomalaisten silmät alkavat vähitellen avautua. Viimeistään silloin, kun henkilökohtaiseen elämään kolahtaa konkreettisesti jokin seuraamus nykypolitiikasta. Mikäli näin ei ole jo tapahtunut, niin tämä tulee tapahtumaan, ennemmin tai myöhemmin ja tavalla tai toisella, mikäli nykytrendi jatkuu.

 5. Täyttä asiaa Tahvanaiselta! Suomalaisen rodun järjestelmällinen “sulattaminen” on käynnissä, siksi tarvitaankin vastarintaa ja katutason aktivismia taistelussa ja silmienavaajana. Toteuttavathan media, politiikka, koulujärjestelmä ym. tahot tätä kansanmurhaa ympäri valkoista Eurooppaa!
  Eläköö Vastarinta! Eläköön valkoinen Eurooppa!

Comments are closed.