Koti Aktivismiraportit Sosiaalista toimintaa pääkaupunkiseudulla

Sosiaalista toimintaa pääkaupunkiseudulla

2
[two_third][tabs slidertype=”images” auto=”yes” autospeed=”4000″] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2014/10/hki131020141.jpg[/imagetab] [imagetab width=”400″ height=”300″]http://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2014/10/hki131020142.jpg[/imagetab] [/tabs] [/two_third] [one_third_last]

Viikko 40 Kuukauden sosiaali- ja kulttuuritapahtumassa oli tällä kertaa ohjelmassa sunnuntain viettoa erään aktivistin vanhempien luona tehden talvivalmisteluita. Päivä sujui rattoisasti ja isäntäparin tarjoama lounas maistui. Myös monia mielenkiintoisia keskusteluita käytiin ja saimme paljon arvokkaita neuvoja.

Ota yhteyttä ja liity mukaan tervehenkiseen toimintaamme: helsinki[at]vastarinta.com

[/one_third_last]

2 KOMMENTIT

  1. Tämä on loistava esimerkki siitä miten järjestön jäsenet voivat tukea toisiaan. Kukaan ei välttämättä selivydy kaikesta yksin mutta pienelläkin avulla suuretkin asiat valmistuvat. Ja kun itse on saanut apuja, voi auttaa muitakin. Maailma muuttuu paremmaksi pienin askelin.

  2. Hienoa. Mikä sen parempaa sosiaalista toimintaa kuin Työnskentely talkoohengessä. Tätä voisi laajentaa myös lähipiirin ulkopuolelle.

Comments are closed.