Koti Uutisia Sionismi Sorosin uusin vaatimus Euroopalle: 30 miljardia euroa Afrikalle vuosittain

Sorosin uusin vaatimus Euroopalle: 30 miljardia euroa Afrikalle vuosittain

7

Juutalainen miljardööri George Soros ilmoitti vuonna 2015 antamassaan haastattelussa valtiollisten rajojen olevan este “pakolaisten suojelulle”. Kulttuurimarxismia ympäri maailmaa avokätisesti rahoittava Soros on orkesteroinut Open Society Foundations -järjestönsä kautta äärivasemmiston ja median ajamaa avointen rajojen politiikkaa. Soros rahoittaa myös homojen etujärjestöjä sekä väkivaltaista Black Lives Matter -liikettä. Hän on vaatinut Ranskaa ja Saksaa ottamaan johtavan roolin kansallisvaltioaatteen vastustamisessa.

Soros vaatii nyt Eurooppaa maksamaan 30 miljardia euroa Afrikalle vuosittain pitkällä aikavälillä helpottamaan siirtolaistulvaa, jonka päästämiseen Eurooppaan Soros on itse aktiivisesti osallistunut. Humanitääristen projektien tukema väestönkasvu vain pahentaa Afrikan sisäistä levottomuutta ja luo painetta tulevaisuuden joukkosiirtolaisuudelle. Soros on todennut, että etenkin Saksan ja Ranskan on muistettava tuen olevan pieni hinta verrattuna siihen, että EU hajoaa.

Soros on ehdottanut rahallista hyvitystä myös Italialle, joka on kärsinyt siirtolaisinvaasiosta, mutta vain, jos populistit eivät ole siellä vallassa. Samaa mallia käytetään myös Kreikassa, missä EU:n talutusnuorassa oleva ääriliberaali kommunistijohto pitää rajoja väkisin auki joukkosiirtolaisuudelle tukipolitiikan yhtenä ehtona. Euroopan rajat on pidettävä siis auki edelleen, minkä lisäksi Soros vaatii EU-johdolta massiivista rahallista tukea Afrikalle.

Yhdysvaltain suurlähettilääksi Saksaan hiljattain nimitetty Richard Grenell on jo todennut, että Sorosin politiikka on suunniteltu auttamaan vain eliittiä.

– Me tulemme työskentelemään ahkerasti hänen politikointiaan vastaan, Grenell vakuuttaa.

Grenell on kuitenkin presidentti Donald Trumpin tukija, jonka tiedetään ajavan tiukasti globalistien etuja politiikan oikealta laidalta käsin. Pelkkiä juhlapuheita konkreettisemmin Sorosin ja pankkiirien vaikutusvaltaa vastaan taistelee tällä hetkellä Unkarin pääministeri Viktor Orbán, joka sai maan sisäistä turvallisuutta horjuttaneen Sorosin Open Society Foundations -järjestön muuttamaan pois maasta.

Lähde: Breitbart
http://www.breitbart.com/london/2018/06/…uros-year/

7 KOMMENTIT

    • Tarviaa lääkityksen. Lapualla on hyvä droppi nimeltä .338. Saisin reseptin kyllä tarvittaessa…

  1. Vaikka tuo raha lähetettäisiin sinne, ei siellä olisi mitään instituutioita ottamaan tuota rahaa vastaan. Vain korruptoituneita hallituksia.

  2. Soros. Nykyajan Hitler, Mao ja Stalin samassa ruumiissa. Ja Merkel on hänen uskollinen palvelijansa.

Comments are closed.