Koti Uutisia Sionismi Soros varoittaa EU:n totaalisesta romahduksesta – ”Elämme vallankumouksellisia hetkiä”

Soros varoittaa EU:n totaalisesta romahduksesta – ”Elämme vallankumouksellisia hetkiä”

16
Kepin ja porkkanan avulla EU kiihdyttää yhdessä George Sorosin kanssa koko Euroopan kansanmurhaa.

Juutalaisen monimiljardöörin ja ”hyväntekijä” George Sorosin mukaan Euroopan kansat nukkuvat eivätkä näe, että EU repeilee liitoksistaan. Hänen mukaansa ”Eurooppa-myönteisten tahojen” tulisi herätä asiaan. Mikäli näin ei tapahdu, EU:n taru tulee loppumaan kuten Neuvostoliiton vuonna 1991.

– Johtajat eivät ymmärrä sen paremmin kuin tavalliset kansalaisetkaan, että elämme nyt vallankumouksellisia hetkiä. Mahdollisuudet ovat hyvin laajat ja on epäselvää, moniko valtio loppujen lopuksi lähtee EU:sta, kirjoittaa Soros tuoreessa artikkelissaan.

88-vuotiaan Sorosin mukaan suurin osa ihmisistä luulee nykytilanteen jatkuvan sellaisenaan. Maailma ei kuitenkaan toimi niin; asiat voivat muuttua hyvinkin äkkiä ja radikaalisti .

– Pitkän ja tapahtumarikkaan elämäni aikana olen todistanut monia sellaisia ajanjaksoja, joita voi kutsua radikaalin epätasa-arvon ajoiksi. Elämme sellaista aikaa nyt, Soros sanoo. Tällainen kehitys voi Sorosin mukaan johtaa siis vallankumouksiin.

Syyt tälle kehitykselle ovat Sorosin mukaan muun muassa ”EU:n puutteelliset oikeudelliset työkalut niiden jäsenmaiden kurittamiseksi, jotka rikkovat EU:n omia perusperiaatteita”. Soros on myös raivoissaan siitä, että EU-kriittiset puolueet ovat menestyneet maissa kuten Saksa, Unkari ja Italia. Soros kutsuu pahimmaksi rikkuriksi Euroopan Kansanpuoluetta EPP:tä; parlamenttiryhmä antoi Unkarin pääministeri Viktor Orbánin Fidesz-puolueen pysyä sen jäsenenä.

Sorosin mukaan EU teki kohtalokkaan virheen soveltaessaan tiukasti Dublinin sopimusta vuoden 2015 pakolaistulvan aikana. Sopimuksen soveltaminen puolestaan johti siihen, että lähes kaikki EU-alueelle tulleet pakolaiset tulivat ensin Italiaan, joka Sorosin mukaan epäoikeudenmukaisesti rasitti maata. Tämä puolestaan toimi ponnahduslautana Italian uudelle vuonna 2018 perustetulle maahanmuuttokriittiselle hallitukselle, jonka nokkamiehenä toimii muiden muassa Matteo Salvini.

Miljardööri kehottaa Isoa-Britanniaa äänestämään EU-erosta uudestaan, ”tai vielä parempi, hakemuksen EU:sta lähtemisestä vetämistä pois”. Sorosin mukaan Euroopan politiikassa eivät enää ole vastakkain työläiset ja kapitalistit, vaan EU:n puolustajat kuten globalistit, ja sen vastustajat. Sorosin mukaan valtaeliitin tulisi ymmärtää tämä, mikäli he aikovat voittaa.

Soros muistuttaa, että nykyisen EU-johdon toiminta muistuttaa paljon Neuvostoliiton politbyroon toimintaa ennen sen romahdusta. Hän jatkoi riskin olevan vähintäänkin huomattava, että EU-mielisten puolueiden kannatus romahtaa tulevissa europarlamenttivaaleissa toukokuussa.

– Tämän vuoksi kaikkien EU:n puolestapuhujien tulee nyt herätä ja puolustaa EU:n perustavanlaatuisia arvoja. Muuten unelma yhtenäisestä Euroopasta voi muuttua vuosisadan painajaiseksi, Soros lopettaa.

Lähde: Fria Tider

16 KOMMENTIT

 1. Onpa hyvä että pahimman luokan eurostokommunisti vertaa unionia neuvostoliittoon. Ei ookkaan enää pahojen äÄRioiKeiSTonATsiEn salaliittoteoria.

 2. Tuo röyhkeä juutalainen on sotkenut jo aivan tarpeeksi Euroopan asioita, joten tarvitsemme todellakin pikaista vallankumousta pitkin Eurooppaa, jotta kansallisvaltioiden tuhoaminen saadaan pysäytettyä.

 3. Jaa että Dublinin sopimusta olisi noudatettu tiukasti… Kas kun ei tule mieleeni. Ehkä Italia otti kaikki pakolaiset avosulin vastaan kun sai EU:n kassasta 9000e/kpl. Sillä rahalla niitä pidettiin hetki maassa ja sitten päästettiin eteenpäin.

  Suomeen taas tuli loisia monen valtion läpi. Eivätkä ne jättäneet niitä hakemuksiaan siihen ensimmäiseen turvalliseen maahan johon saapuivat. Meillä ei virkamiehet tai politikot tainneet kuunnella Sorosta tässä asiassa. Vaan vetelivät luovia “luullun ymmärtämiseen” perustuneitä päätöksiään.

  Kun mietitään “Dublinin sopimusta” niin mitä nuo kaksi sanaa tarkoittavat?? Ne tarkoittavat että jotain on sovittu Dublinissa. Ja sopimushan tehdään aina sen vuoksi että jostain tai joistain asioista on sovittu. Miksi siis Soros nyt kiukuttelee että Dublinin sopimusta noudatettiin? Jos sitä ei tarvisi noudattaa ei koko sopimusta olisi kannattanut edes tehdä. Ja toisaala, mitä virkaa sillä sopimuksella edes on kun Suomessa viranomaiset ja viranhaltijat pyyhkivät sillä persettä. Maahan pääsetään rekisteröimättä niin paljon porukkaa ettei kukaan tiedä kuka täälä on tai montako niitä on. Mutta sossun luukulta kyllä kaikille riittää taskurahaa. Ja nekin jotka on saaneet käännytyspäätöksen, ovat jääneet tänne loisimaan ja harrastamaan sitä mitä parhaiten osaavat. Oman maan kulttuuriaan.

 4. Siinä Soros on ihan oikeassa, että että elämme nyt vallankumouksellisia hetkiä. Mahdollisuudet ovat hyvin laajat ja on toivottavaa, että se vallankumous myös tapahtuu, muodossa tai toisessa, jos haluamme, että lapsillammekin on jotain Mogadishua parempaa, missä elää. Arktinen Somalia, globalistien ja vasurinarkkien märkä päiväuni.

  • Ehkä kaikkialla muualla paitsi Hölmölässä. Suomalaiset eivät tule heräämään kuin töihin mistään vallankumouksesta puhumattakaan. Ainoa mahdollisuus on kunnon talouskriisi ja sen seurauksena nykyisen yhteiskunnan romahtaminen.

   • Sullahan ei talouskriisi niin vaikuta, kun sossu maksaa kämpänkin ja mitään omaisuutta ei ole. Paitsi Aku Ankat vessassa ja tyhjät pullot.

    • Jussi sattuu olemaan ihan hyväpalkkaisessa toimessa eikä juurikaan käytä alkoholia. Eivät kaikki ole kuten sinä ja heimoveljesi.

     • Säälittäviä juoppoja te olette kumpikin ja umpihinttejä.

      Jokos teidän tokaluokkalaista on irakilainen käynyt nussimassa suuhun?

      Heil sun heiluvilles! Mielenkiintoisia aikoja voin luvata sinulle. Muista ensi kerralla, kun ovikello soi.

     • Nyt on psykoosit korkealla. Korvaat ilmeisesti mohammedin tuppikullin vetämällä sieniä ja kärpäsmyrkkyä?

 5. miks toi vanha haahka ei voi kuolla kupsahtaa.. hyvät tyypit niiku matti lähtee 50vuotiaana ja nää paskat kieronokat elää yli satavuotiaiksi

  • 8000€/l saa ostettua nuorten ihmisten verta. Hyvin kuulema kauppa käy. Uskon sen. Ja hos tulee elinten kans o.gelmia, niin nou hätä, kun elinkauppa kukoistaa ja sen takia tapetaan nuoria.

 6. Vielä tulee ja aina on tullut se aika kun juutalaiset hävitetään ja muslimit karkotetaan takaisin hiekkaa nielemään

Comments are closed.