Koti Uutisia Soros: valtiolliset rajat ovat este

Soros: valtiolliset rajat ovat este

4

UK_GSoros

Viime viikolla Unkarin pääministeri Viktor Orbán syytti suursijoittaja George Sorosia tahallisesta pakolaiskriisin pahentamisesta. “Tätä invaasiota ajavat toisaalta ihmissalakuljettajat, mutta myös ne (ihmisoikeus)aktivistit, jotka kannattavat kaikkea, joka heikentää kansallisvaltiota,” sanoi Orbán.

Juutalaistaustainen miljardööri Soros vastasi viestissään Bloomberg Businessille, että hänen järjestönsä ajaa “eurooppalaisia arvoja” samalla kun Orbánin vastatoimenpiteet pakolaisaaltoa vastaan “heikentävät näitä arvoja”. “Hänen suunnitelmansa pitää kansallisten rajojen suojelua tavoitteena ja pakolaisia esteenä,” Soros kirjoitti. “Meidän suunnitelmamme pitää pakolaisten suojelua tavoitteena ja rajoja esteenä”, hän jatkoi.

Viime kuussa Orbán syytti pakolaismyönteisiä kansalaisjärjestöjä siitä, että nämä “käyttävät pakolaiskriisiä elinkeinonaan”, erityisesti ne järjestöt, joita Soros rahoittaa.

George Soros on kansainvälisten organisaatioiden kuten Euroopan unionin luja tukija, ja hänen Open Society Foundations -verkostonsa (OSF) antaa avustusta pakolaisaktivisteille. Soros on myös hyvin tunnettu tuestaan “edistysmielisille”, esimerkkeinä järjestö Center for American Progress sekä poliitikot Hillary Clinton ja Barack Obama.

Lähde: Breitbart

Aiheeseen liittyen:

George Soros – hyväntekijä vai talousrikollinen?
Miljardööri Soros rahoitti mustien mellakoita

4 KOMMENTIT

  1. Onkohan juutalaismuumiolla jäänyt nyppimään äkkilähtö Unkarista ja purkanut tätä turhautumista viimeiset vuosikymmenet tekemällä parhaansa ajaakseen Euroopan rajat alas?

  2. Kuolis toiki jo pois, henkilö joka haluaa vain kostaa Saksan invaasion Unkariin, koko Euroopan kustannuksella.

  3. Juutalaisilla taitaa olla vähän erilainen käsitys “eurooppalaisista arvoista”…

  4. Vallanhimoisten ja ahneiden kokaiinipöhnäisten hallitsijoiden tavoitteena on murskata kaikki vanha ja arvokas joka luo kaunista ja uutta. Rahanvalta yllyttää arvottomuuteen, hedonismiin ja mielipidettömyyteen. Tarkoirus on luoda uusi ihminen, hybridi ilman perintöä, eetosta. Tarkoitus on luoda ohjailtava kuori ilman perimää. Tätä vastaan tulee taistella. Vaikka viimeiseen veripisaraan. Ihmisyyden viholliset on murskattava.

Comments are closed.