Koti Uutisia Soros sijoitti valtaosan rahoistaan politiikan manipulointiin

Soros sijoitti valtaosan rahoistaan politiikan manipulointiin

4

Juutalainen finanssielitisti George Soros lahjoitti vuodenvaihteessa valtaosan pörssikeinottelulla kokoamastaan omaisuudesta kulttuurimarxistiseen poliittiseen kampanjointiin, uutisoi Financial Times (FT). Lehti julkaisi Sorosista tänään laajan artikkelin otsikolla “George Soros fights back against populist foes”.

FT:n mukaan 87-vuotias Soros on alkanut valmistautua kuolemaansa nimittämällä uutta väkeä OSF-kulttuurimarxistijärjestönsä johtoon sekä lobbaamalla entistä radikaalimmin “monikulttuurisuuden” ja liberalismin puolesta eri puolilla maailmaa. Viimeisten elinvuosiensa aikana juutalaismiljardööri ei ole pehmentynyt vaan radikalisoitunut.

Haastattelussa Soros valittelee nationalismin nousua Euroopassa ja syyttää ilmiöstä Vladimir Putinia. Sorosin esittelemän salaliittoteorian mukaan Putin on myös näkymätön nukkemestari, joka ohjailee kulissien takana nationalistien Soros-vastaista kampanjointia.

Soros on viime vuosina joutunut kansallismielisten järjestöjen ja puolueiden ohella Unkarin, Romanian ja Makedonian hallitusten hampaisiin. Soros ei kiistä FT:lle, etteikö hänen rahoittamansa OSF kävisi suoraa taistelua hänen vihaamiaan hallituksia vastaan. Soros esimerkiksi myöntää, että OSF:n rahoittamat aktivistit osallistuivat Ukrainan Maidan-levottomuuksiin, jotka johtivat hallituksen kaatamiseen. Soros toteaa suoraan, että OSF “tuki [Maidanin] tappelijoita”.

Sorosin järjestö on kuluttanut julkisten tietojen mukaan 35 viime vuoden aikana noin 14 miljardia dollaria globalistisen ja kulttuurimarxistisen aatteen lobbaamiseen eri mantereilla. Vuodenvaihteessa Soros lisäsi panoksia ja ilmoitti lahjoittaneensa 18 miljardia dollaria lisää OSF:lle. Yhteensä Soros on tukenut järjestöä 32 miljardilla dollarilla. Järjestö voi jatkaa toimintaansa siis kymmeniä vuosia vielä Sorosin kuoleman jälkeen pelkästään nykyisillä varoillaan.

OSF tunnetaan siitä, että se salailee toimintaansa viimeiseen asti. Sen verkostoista saatiin kunnollinen kokonaiskuva vasta vuonna 2016, kun DCLeaks-verkkosivu julkaisi massiivisen OSF-tietovuotoaineiston. Aineistosta selvisi, että Sorosin lonkerot yltävät Suomeen asti.

FT kirjoittaa, että OSF:n sisällä on käyty kiihkeää keskustelua siitä, onko salailusta enemmän hyötyä vai haittaa järjestön toiminnalle. OSF:n väki pelkää, että avoimempi tiedottaminen Sorosin rahavirroista tulisi “kiihottamaan” kansallismielisiä “hyökkäämään” entistä ankarammin juutalaismiljardöörin tukemia ryhmiä vastaan.

Lue myös:

EU lanseeraa “Soros-suunnitelman” – kansanmurhasuunnitelma halutaan levittää koko Eurooppaan
Unkarin juutalaiset: Sorosin kritisointi on antisemitismiä
George Soros sponsoroi sionistista tiedustelupalvelu Expoa
Soros: EU:n velkaannuttava pankeille monikulttuurin ja liittovaltiohankkeen kukoistamiseksi

4 KOMMENTIT

 1. En aiemmin juurikaan kannattanut kuolemantuomioita, mutta kansanmurhaaja George Sorosille kätyreineen kuolemantuomio on liian lievä rangaistus.

 2. Noin pilaantuneen näköisestä raadosta ei saa kelvollista Vapaan juutalaisen saippuaa…

 3. Muijan töistä tuomalla (((Kauppalehdellä))) laitoin saunaan tulet lenkin jälkeen:

  • “POSITIIVISET YT:t” HAASTE JOHTAJILLE [POSITIIVISET YT:t?!?!?]

  • PANKEILLA MENEE HYVIN

  • SUOMEN VIENTI KASVAA

  • SIJOITTAJA (((SOROKSESTA))) YRITETÄÄN TEHDÄ VIHOLLISTA

  HOHOAHOAHOAHOAHOAHOAHO!!! ¦D

Comments are closed.