Koti Uutisia Sionismi Soros perustaa yliopiston taistellakseen nationalismia ja ilmastonmuutosta vastaan

Soros perustaa yliopiston taistellakseen nationalismia ja ilmastonmuutosta vastaan

8
george_soros
George Soros.

Rahavallalla länsimaiden politiikkaa manipuloiva juutalainen miljardööri George Soros on ilmoittanut käyttävänsä miljardin perustaakseen yliopiston, tavoitteenaan taistella nationalismia, autoritaarisia hallituksia ja ilmastonmuutosta vastaan. Hän kertoo pitävänsä näitä asioita “uhkana sivilisaatiomme selviytymiselle”.

Perustamansa Open Society Foundations“hyväntekeväisyysjärjestön” kautta Soros on jo vuosikausia rahoittanut lukuisia kulttuurimarxismia edistäviä tahoja Euroopassa, kuten raja-aitoja vandalisoivaa No Borders No Nations -järjestöä sekä Somaliliittoa Suomessa.

Lähde: Bloomberg

8 KOMMENTIT

  1. Soroksen pahaksi onneksi kaikkivaltias Jumala sattuu olemaan nationalisti.

    “Ja hän on tehnyt koko ihmissuvun yhdestä ainoasta asumaan kaikkea maanpiiriä ja on säätänyt heille määrätyt ajat ja heidän asumisensa rajat, että he etsisivät Jumalaa, jos ehkä voisivat hapuilemalla hänet löytää – hänet, joka kuitenkaan ei ole kaukana yhdestäkään meistä” (Ap.t. 17:26-27)

  2. Loppu on lähellä näillä paskoilla. Keinot ovat NIIN epätoivoisia vitsejä enää, että vassaritkaan eivät enää pysty uskomaan tuohon paskaan.

    Onhan meilläkin Aalto-yliopisto. Siinä teille 0-tutkimusten ja suomalaisvastaisen kommunismin kuhiseva pesäpaikka.

Comments are closed.